- 6 Aralık 2009
- 6.209
- 2.870
- 723
şimdi bir toparlamak istiyorum ifade edemedim anlaşılan tekrar anlatmaya çalışıyım
dayak yemek affedilecek bişey değil ...dayak ye otur demiyorum ...ama arkadaşım çaresizliğini anlatıyoe polise giderse durumun daha karışık olabileceğinden bahsediyor kocasını tekrar dr götüreceğini ve tedaviye ikna etmeye çalıaşcağından bahsediyor ...öfkelendiğinde kontrol edebilirse mutlu birtelik kurulabilir belki .... umut ediyor ..
çokzor dan özür diliyorum yazacaklarım için yanlış anlaşımak istemiorum
.psikolojisi bozuk depresyonda olabilir yada zayıf karektere sahipi olabilir ...hata intihar eğilimi bile olabirir kiiyi tanımıtyoruz ...kocasıyla inatlaşırsa durum dadhada karışabilir ...çocuğumu alabiir diyor
isviçredekii kanun nedir bilmiyoruz ....
türkiyeye geldiğinde ailenle konuşup fikirlerini al dedim onlarad arkandayız tedaviye cevap vermezse gel derlerse geri dönebilir ....şimdi 10 kişi boşan der ...dinlemez 11, kişiyle fikri değişebilir ...başkalarını n fikirleriyle karalarında değişiklik olabilir eğer bunu yapamıyorsa mutlaka haklı bir nedeni vardır ...kendi kuvvetli hissttiğinde en doğrusunu yapacak zaten sadece dertleşmek için açtığı konu başına sorun açabilir belki ...
çok ince fikirli düündüm acaba ..yanlışmı yaptım ...
Haklısınız.
Ama arkadaşa boşan demekten başka bir çare yok bana göre.
Ben psikolojisini gerçekten anlamaya çalışıyorum.
Kendisini bende kırmak istemem ama, bu kadar dayak yemiş bir kadının, duygularının ve psikolojisinin artık normal işlemediğini düşünüyorum ben.
Ve bu psikoloji hep kendine göre ayrılmamak adına sebepler üretiyor.
İşte, daha önce gittiğimiz psikolog iyi değildi, şimdi bir başkasına gideceğiz gibi.
Önceden 10 günde bir dayak yiyordum, şimdi daha iyi 4-5 ayda dayak yiyiyorum, diye bir şükür derecesine gelmemeli bir kadın. Şükür derecesi bu değil.
İşte bu anlamda insanın bu şartlarda normal bir psikolojiye sahip olabileceğine inanmıyorum ben zaten. Hep çare arıyor, hep te arayacak malesef.
Yeni psikolog bu işi çözemeyince (ki inş çözer), yine kendine göre ayrılmamak için nedenler bulmaz umarım.
Malesef en az eşi kadar, çokzor unda kendini toparlamak adına yardım alması lazım.