lütfen geçmişte açtığınız konulara bakın bi önce.....bir kaç arkadaşın geçmişte açtığı konuyu merak edip baktım çünkü.....
ondan sonra ben olsam boşanırdım çekmezdim..sen nasıl çekiyosun diye yorum yapın...
lütfen dikket edin ben daha yeni üyeyim ilk konum bu.daha öncede kimseye yorum yapmadim.
kizlar o vururken benim elim armut toplamiyor tabiki.bende elimden geleni ardima koymuyorum.ona vuruyorum.onunda kolunda bacaginda bi kac iz hala var.
su an hala konusmuyorum kendisiyle.son bi sans verdim bu evlilige bende salak degilim her zaman dayak yemiyorum dönem dönem oluyor.kendiside zarali cikiyor bundan.
kocami savunmuyorum öyle yorumlarda olmus savunsam burda olmam dimi.ama ben onun hasta oldugunu düsünüyorum onu yakindan taniyanda böyle diyor.hatta ailesi bile beni destekliyor.oyüzden tedavi olursa düzebilecegimizi düsünüyorum.sadece kendini kaybedince yapiyor bunu ama sonrasinda utaniyor ve sasiriyor kendine.tedaviye karsi degil.
ben herseyin sonunu düsünerek hareket etmek istiyorum.sonundan pisman olmak istemiyorum.oglumun bana neden demesini istemiyorum.ilerde bu ayrilik olup neden dedigindede ona tüm herseyi kanitlayip vicdanim rahat oldugunu söylemek istiyorum.ben yanlismiyim.
kendisi ayiplandiginin fakinda.kayinvaldem kayinbabam kaynim hep beni destekler bu konuda.birtek bu yöntemi denemedim ve denemk istiyorum.