Senin kafadan buda.....
bence şaka yapmış ona güldm. yok benim kafadan degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kafadan buda.....
tayin isteyip memleketime gitmek istiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum güvenemiyorum kendime
bunların istemedigi, begenmedigi şeyleri yazıyorum diye bana saldırıyorlar. sevemediler beni bir türlü![]()
ilk yorumuma bakarsan orada dedim ki ''küçük çaplı ve gerekli şiddete karşı degilim ama kocan seni durduk yere canı istedigi için dövmüş''. yani konu sahibinin durumu farklı. o tabi ki boşansın eger istiyorsa.
yorumları okuyunca ilk kalkan uçağa binmek istiyorum, nereye gittiğinin bir önemi yok![]()
"küçük çaplı ve gerekli şiddet" mi neyin kafasını yaşıyorsun sen
neyse senin hür düşüncendir bu arada kızın varmı evliysen ve kızın varsa damadının yanında da bu lafı söylede göreyim seni
Son dönemde atarlanan birisi işte ...
Dayağı hoş gören.
Boşanmayı da kabuletmeyen birisi..
yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
Merve Tebrikler yine dikkatleri üstüne çekmeyi başardın!
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
bence gitmelisin. işin iyi bir bahane olur uzaklaşmaya. eşin yokluğunda hatalarını anlar vicdan muhasebesi yapar ve seviyorsa değişime adım atar.
ayrıca o vururken nasıl durabiliyorsun yahuu ben mi psikopatım anlamıyorum gözümün önünde saldırı görüntüleri dolanıyor şuan![]()
kendi yesinde bir dayak bakalım hoş görüyor mu
eğer bayansa ben çok üzülüyorum böyle hem cinslerimi gördükçe..
böylesinin kızı olsa şiddet görse aşağılansa hor göörülse aldatılsa ailesinede söyleyemez boşanamazda çeker durur sağlıklı bireyler mi yetişir böyle sonrada insanlar neden mutsuz neden olacak böyle insanlar yüzünde..
yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
kendi yesinde bir dayak bakalım hoş görüyor mu
eğer bayansa ben çok üzülüyorum böyle hem cinslerimi gördükçe..
böylesinin kızı olsa şiddet görse aşağılansa hor göörülse aldatılsa ailesinede söyleyemez boşanamazda çeker durur sağlıklı bireyler mi yetişir böyle sonrada insanlar neden mutsuz neden olacak böyle insanlar yüzünde..