• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

yazyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
41
3
98
İzmir
dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

Hep böyle yapıyor derken??
Bu ilk değil sanırım.

Dayak yiyerek, psikolojik baski ile yurutmeye devam etmeyi mi istiyorsunuz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ona ne ceza verebilirim diye düşünürken asıl cezayı siz çekiyorsunuz.
Üzgünüm ama tek çözümünüz boşanmak.

Rahatsız olduğunuz bir durumu kasıtlı olarak yapmayı sürdüren bir adam var karşınız da..
Yapmanız gereken tek bir şey var. O da bu duruma artık bir ''DUR'' demek..
Boşanın..

tayin isteyip memleketime gitmek istiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum güvenemiyorum kendime

Dayagi, psikolojik baskiya karsi ayakta duruyorsaniz baska seyden korkmayin derim.

"her zaman dovdugum gibi dovdum ama bu sefer neden oldu anlamadim."
dikkat edin, ceza vermekten cok cocugum annesiz kalmasin diye dusunun.
ayrica neden surekli ne yediginizi takip ediyor?

Büyük konuşmak istemem ama yazik değil mi size cektiklerinizi kimse haketmez rabbim yardimcin olsun ama daha ne kadar o evde kalinir ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cozum bence bosanmak uzgunum defalarca siddete maruz kalmissiniz anladigim kadariyla ve pskolojik siddette mevcut.bebeginiz varmis.ne zamandir esiniz bi sekilde?

Normal degil canim adam psikologa gitsin sende buna katlanmak zorunda degilsin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

evett bir kaç kez daha oldu dayak yedim yani

Elleri kırılsın inşallah.
Size el kaldırabilen bir insanın değişmesini beklemeyin. Boşanmak sizin tek kurtuluşunuz. Emin olum böyle çok daha mutlu olacaksınız.

Merhaba gecmis olsun oncelikle.Ailenizin uzak olmasi cok kotu.Sizi kimsesiz mi saniyor? Ailenizin haberi var mi bu durumdan? Oncelikle evli degilim ama annemle babamdan dolayi anlatiyorum ustelik cocugunuz da varmis cocugunuzu nasil bir ortamda buyuttugunuzun farkinda misiniz? Dayaklarina devam ederse ne yapacaksiniz? (ki ben edecegini dusunuyorum) Dayagi atarken 6 aylik cocugunuzdan da mi utanmadi.Yazik gunah..Acikcasi kendimi yerinize koydugumda kesinlikle ayrilirdim ama tabi siz cocugunuzu da dusunerek yapamazsiniz..Allah yardimciniz olsun.Esinizde insallah hatasinin farkina varir.

biliyorum onu affedersem devamı gelecek. ama ben onu beni kaybetmekten korkmasını istiyorum.

Malesef boyle bir cozum olabilecegini dusunmuyorum. Oyle bir adam blofu yemez.

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

Uzmanlar hep söylüyor sırf çocuklar yüzünden sağlıksız evlilikleri devam ettirmek çocuk açısından daha zararlı. Sanırım çocuğunuz için sürdürüyorsunuz hala bu evliliği ama bence tek çıkar yol boşanmak, yavrunuzu huzur içinde kavgasız gürültüsüz bir ortamda büyütmek. Size dayak atan biriyle nasıl hala aynı çatıdasınız aklım almıyor.. Ekonomik özgürlüğünüz var mı?

Back
X