• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

evett bir kaç kez daha oldu dayak yedim yani

var öğretmenim. en iyi okullarda ve muhitte yetiştim gele gele bu köhne ve kasvetli yere geldim
sasirmayın

şu yazılarınıza bakarak,size diyecek pek birşeyim yok..mesleğiniz var,para sıkıntınız yok,ailenize söyleeseniz size destek olacak,üstüne üstlük bir de 6 aylık masum bir yavrunuz var,siz hala herifi nasıl süründeyim derdindeyseniz,benim diyecek tek cümlem var:
ALLAH YAVRULARIMIZI SİZİN ZİHNİYETTEKİ ÖĞRETMENLERDEN KORUSUN...........

Bu konu bi şaka değilmi yada biri şaka olduğunu söylesin tuvalete kaç kere gittiğne karışacak,yediğin meyveye ya sen delisinyada o eğer doğruysa arkana bakmadan kaççççççççççççç.

çok mantıksız ve çok mantıklı cevaplar var.. cesaret et dışarıda eşi yorulmasın diye ev işi yapan, yemek yapan, nazik adamlar var.. bu olay çok saçma yani dayak ve de yediğin şeylerin mikatrı, güzel mi bari demesi nasıl bi fantazi var adamın zihninde ruh hastası. bence onun ciddi sorunları var sen kaç kurtar kendini.. kıymet bilen biri çıkar karşına korkma ve iyi tanı karşındakini.. bizim en büyük korkumuz boşanınca yalnız kalmak.. ailen sen küçükkende yanındaydı mezara kadar olur. bababn belki çocuğunu daha sağlıklı yetiştirir. maaşın var muhtaç değilsin kimseye. adım atmazsan hayatının değişmesini düşünme bu hayvan hep hayvan kalacaktır. dayak yapışmıştır eline. pişnam olup sürünse sana ne faydası var.. bak bende okulda psikolojik danışmanım ve bu adam hastaaa diyorum hasta olduğunu kabul etmeden düzelemez ve büyük ihtimalle kabul etseydi evlenmeden tedavi olurdu ama tekrarlamayacağının garantisi yok. al darp raporunu haber vermeden ailene git... bi daha da görüşme ve dışarı yalnız çıkma. bi kadın cinayeti daha duymak istemiyorumm !!!!!!

Bu konu bi şaka değilmi yada biri şaka olduğunu söylesin tuvalete kaç kere gittiğne karışacak,yediğin meyveye ya sen delisinyada o eğer doğruysa arkana bakmadan kaççççççççççççç.

bencede şaka bu kadarda psikopat insanlar yoktur diye düşünüyorum..
saymak nedir yaaa:53:

Sence ona meyve ikram etmedi diye mi dayak yedi?

Meyve ikram etmemesi dayak yemesine sebep miydi?

"sen bana meyve ikram etmedin,gel buraya dayağı hak ettin" < böyle bir mantık var mı yaa?

:53:

bahar hanım hanımefendi sürekli böyle oluyor diyor bence olayı yanlı anlatıyor...

kim olsa kızar adamın karşısına geçip ne yiyorsa yemek insanın sinirini bozar

Bir an önce darp raporunu al hazır okuk tatilken ailenin yanına git tayinini iste boşanma davası aç yoksa daha çok dayak yersin.

Son düzenleme:
Meyve ikaram etmedi diyemi şiddete mauz kaldı sizce?
Adam bildiğiniz psikopat hanımefendi,hangi bahane arkasına sığıanarak böyle konuşuyorsunuz!!

ben sadece hissetiğimi söyledim adamın psikopat ama konu sahibi hanım efendi çok mu doğru yapmış sizce kocası o onun beraber ikram etseydi bence sorun olmazdı ki bence bu konuda adam onu uyarmıştır. hem koca parası ye evde hemde kocaya getirdiği malı ikram etme bence yanlış olan bu

bahar hanım hanımefendi sürekli böyle oluyor diyor bence olayı yanlı anlatıyor...

kim olsa kızar adamın karşısına geçip ne yiyorsa yemek insanın sinirini bozar

siz iyi misiniz?
herkesin eli ayağı var bu yemek değil ki onada ayrıca getirsin meyve yani gitsin yıkasın yesin hatta karısınada getirsin sırf kadın tek yedi diye dayak mı atacak nasıl bir düşünce yapınız var harikasınız çözümleriniz ayrıca muhteşemmmmm:46::46::46::46:

Son düzenleme:
ben sadece hissetiğimi söyledim adamın psikopat ama konu sahibi hanım efendi çok mu doğru yapmış sizce kocası o onun beraber ikram etseydi bence sorun olmazdı ki bence bu konuda adam onu uyarmıştır. hem koca parası ye evde hemde kocaya getirdiği malı ikram etme bence yanlış olan bu

sorun olma mıydı?????????*adam tuvalette geçirdiği zamanı bile takip ediyormuş..sizin zihniyete göre o zaman çişi için bile herifin suyuna gitmeli.adam ne zaman istiyorsa o zaman yapsın bari....tövbe yarabbim...
koca parasıyla alınıyorsa demişsiniz ya,kadın da öğretmen,kendi parasıyla aldıysa ikram etme durumu yok demek ki...:)

konuyu çok saptırdınız ama hiç bir alakası dahi yok ki söylediklerinzle ayrıca konu sahibi öğretmenmiş maaşı vardır yani ve normal şartlarda tabiki eşine de ikram ediyordur ama adam yediğini içtiğini kaç kez wc gittiğini sayıyormuş bu ne demek meyve yedin al bir de yumruk ye ne demek yapmayın allah aşkına :50::50:

[COLOR=""]siz iyi misiniz?
herkesin eli ayağı var bu yemek değil ki onada ayrıca getirsin meyve yani gitsin yıkasın yesin hatta karısınada getirsin sırf kadın tek yedi diye dayak mı atacak nasıl bir düşünce yapınız var harikasınız çözümleriniz ayrıca muhteşemmmmm:46::46::46::46:
[/COLOR]

herkes farklı açıdan bakıyor bilmiyorum ben bu açıdan baktım bu kez:ssz:

Ama konu sahibi çalışıyormuş öğretmen maaşları tatmin edici değil filan ama boğazdan geçen yemeği karşılayabileceğinden eminim, hem varsayalım çalışmıyor olsun evde 6 aylık bebekle uğraşan bir kadın varken kalkıp kendi atıştırmalığını kendi alabilmeli bir adam.

Back
X