• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

kapının üstüne su dolu kova bırakabılırsın..

açınca üstüne dökülür..

:60: yok çekocum,bu çekirge hanımefenedinin ousu çekirge,imzasında var ya :1::1:

Hımm
Ben onun bildiği çekirgelere benzemem :1:
Allah benzetmesin Ous kısmına :19:

Ayrıca tekrar diyorum hiç bir sebep, hiç bir canlıya şiddeti haklı kılamaz
Bir kadın bile haklı buluyorsa pesi bıraktım yuh diyorum

konu çok dağılıyor bence daha fazla sapmasın burda konu kadının eşinden dayak yemiş olması ve bunu normal karşılayıp kabul etmesi :ssz::ssz:

nispet yapmış olsa ne olur ki...elmayı aldı adamın karşısında nispet yaparak yedi belki...istediğiniz açıdan bakın,neresinden bakarsanız adam adam değil,yontulmamış kütük..hatta o bile değil,kütük faydalı bir materyaldir..adamın tek faydası çocuk yaparken olmuş heralde ..
hiçbir hareket dayağı haklı çıakrmaz.........nokta........

:60: yok çekocum,bu çekirge hanımefenedinin ousu çekirge,imzasında var ya :1::1:

evet adam kütük ama hanım biz sadece hanım efendi anlattığı kadarıyla biliyoruz birde eşini dinlemeli ben dayak yemeği kesinlikle savunmuyorum ama dolum noktası vardır bilirsiniz son damladır buda.

eşimsiz yemem oda yerse çok kızarım dünde böyle bir olay yaşadım çekirge ile :-)

elma vardı karpuz doğruyacağız elmeyi sonra yiyelim dedim karpuz bugün dedim canım ıstıyor dedi ama çok olur bugün yarına bugunu yeriz dedim ve kaldırdım dolaba....

adam meyveyi bahanede etmiş olabilir

ben yazdıklarınızdan normal olmadığınızı anlamıştım (yanlış anlamayın belkide normal olmayan benimdir) zaten ama şu yazdığınızdan sonra pes diyorum
biz insanların kılığına kıyafetine karışılmaz insanlara baskı uygulanmaz diyorken başkaları yediğine bile karışıyormuş helal olsun!!!!

konu Sahibidee Gelmiş BİR ŞEYLER SÖYLER sanırım :ssz:

şimdi eşinide dinlesek adam dese ki karım elini hiçbir işe vurmayan
yemek yapmayan
sofra kurmayan evini temizlemeyen biri bu şekilde anlatsa gerçekte bu olsa bu durumlar kadının dayak yemesini haklı bulmamızımı gerektirir ki tek taraflı dinliyorsunuz diyorsunuz?

hayır adamda haklı olmaz ama o zamanda demezmıyız be adam sende haklısın karın yapmalı bunları

Maalesef var kelebek,herşeyi yutan hazmeden kadınlar yokmu sanki..

Siz varya kesin bir erkeksiniz,h,ç bir kadın şiddet gören kadına nispet yapıp da dayak yedi demez!!!
Karşı tarafı dinlemek sizin kafa yapınızı değiştirecekmi acaba?

aşk olsun ne erkeği

dayak yemeği bende savunmuyorum... kadını ben dövdüm sanki yaa:44:

eşimsiz yemem oda yerse çok kızarım dünde böyle bir olay yaşadım çekirge ile :-)

elma vardı karpuz doğruyacağız elmeyi sonra yiyelim dedim karpuz bugün dedim canım ıstıyor dedi ama çok olur bugün yarına bugunu yeriz dedim ve kaldırdım dolaba....

adam meyveyi bahanede etmiş olabilir

hmmmm o zaman çekirge size zıpladı heralde elma karpuz derken :)
ama siz de haklısınız yani,hiç olur mu siz karpuz yerken onun elma yemesi,haksızlık yanii...

evet adam kütük ama hanım biz sadece hanım efendi anlattığı kadarıyla biliyoruz birde eşini dinlemeli ben dayak yemeği kesinlikle savunmuyorum ama dolum noktası vardır bilirsiniz son damladır buda.

Bence siz neyi savunduğunuzu bilmiyosunuz
Hangi dolum ' dayağı hak etti 3 şaplak atıla ' yı gerektirir

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

Hemen çocuğu al ve git :41: , bunlar normal hareketler değil, çocuğunun böyle şiddet uygulayan bir babaya ihtiyacı olmaz emin ol :41: , dayak atma sebebi o kadar basit ki , zaten bahanesi olamazdı, git canım sakın durma o evde , böyle bir adamla ömür geçmez,
daha önce bu tarz hareketlerini hiç görmedin mi tatlım neden evleniyorsun ya ...

oooofff oooofff Allah yardımcın olsun :26:

biliyorum onu affedersem devamı gelecek. ama ben onu beni kaybetmekten korkmasını istiyorum.

Sizi kaybetmekten korkmuyor.Bunu anlayın. Korksa size defalarca el kaldırmazdı.
Tayin istediğinize göre mesleğiniz var. Nasıl bir çözüm arıyorsunuz ?

ya bahar ne adamı ne kadını tanırım ben bu açıdan baktım dayak yemeyi savunmuyorum ama böyle huzursuz ise bu adama neden çocuk yapmış.

ya sen kaç yaşındasın? evli misin bekar mısın?

Bu zihniyetle uğraşamayacağım daha fazla. tanımıyorum diyosun tanıyomus gibi yorum yapıyorsun.
tuaf enteresan.

Tek dileğim senin gibi zihniyetteki insanların daha fazla yayılmaması.

Hala eşini dinlemeli diyorsun ya pess vallla..
Tezimi savunuyorum sen ERKEKSİN.......

Back
X