• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

hayır adamda haklı olmaz ama o zamanda demezmıyız be adam sende haklısın karın yapmalı bunları

neden yapmak zorunda mı canı isterse yapar istemezse yapmaz kadında çalışıyor neticede birde 6 aylık bebeği var..
bence hiçte sizin dediğiniz gibi olmazdı gene sizin gibi düşünen bi kaç kişi haklısın beyfendi der di..
benim gibi düşünecepğine inandığım bir çok insanda kaldır o totonu beeee adam eşine yardım et sen yapmıyorsan oda yapmak zorunda değil gönlü olursa yapar anca derdik diye düşünüyorum..

birde kadın hem kötü muamele görsün mutsuz olsun dayak yesin
çalışıyor olsun 6 aylık bir bebeği olsun
hem adam gönlünü hoş tutmasın hemde hoşluk beklesin ne güzel hayat erkek olmak varmış..

acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress

ben yazdıklarınızdan normal olmadığınızı anlamıştım (yanlış anlamayın belkide normal olmayan benimdir) zaten ama şu yazdığınızdan sonra pes diyorum
biz insanların kılığına kıyafetine karışılmaz insanlara baskı uygulanmaz diyorken başkaları yediğine bile karışıyormuş helal olsun!!!!

valla herkesin kendine göre bir tarzı var ben adalet ve eşitlik duygusundan yanayım. 2 kurabiye varsa iki kişi yemeli bana göre....

Şittetin hiç bir şekilde affı olmaz bence bunun için ceza arayışı bunu kabullendiğiniz anlamına gelir..
Bu yasal olmayan bir davranışsa bunu yasal bir şekkilde yapınki birdaha yapmasın. Yapmanız gereken polise baş vurup darp raporu almak...

Sence ona meyve ikram etmedi diye mi dayak yedi?

Meyve ikram etmemesi dayak yemesine sebep miydi?

"sen bana meyve ikram etmedin,gel buraya dayağı hak ettin" < böyle bir mantık var mı yaa?

:53:
yaniii.
aklın yolu bir..
meyveyi vermedim, kakılmış. dur gözünü patlatayım. :ssz:
yok artık ya:53:

hmmmm o zaman çekirge size zıpladı heralde elma karpuz derken :)
ama siz de haklısınız yani,hiç olur mu siz karpuz yerken onun elma yemesi,haksızlık yanii...

olayı bana sarıyorsunuz da boşverın benı bu kadın eğitimlibilinçli bir insan ise bu ülkenin polisi var hukuku var... kadını ben dövmedim adamı ben tanımıyorum eğer adam bu kadını sürekli dövüyorsa elbet vardır ortrada büyük sorun

acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress

Canım acımasız olan biz değiliz senin eşin, lütfen sağlıklı düşün, bunca sene okuyup öğretmen olmuşsun bunun için mi ?

Her şeyime takıntılı diyorsun , sen bunların sevgiden olduğunu zannediyorsun sanırım en büyük problem burada başlıyor :26::26:

valla herkesin kendine göre bir tarzı var ben adalet ve eşitlik duygusundan yanayım. 2 kurabiye varsa iki kişi yemeli bana göre....

eşitlikten adaletten yana olan biri sırf kadın eşine meyve getirmedi diye adamın kadına vurmasını mantıklı bulan biri mi?
hep derdim zaten bu adalet neye gidiyor diye :ssz:

Valla bence dusunmeden ayril eger cocugunu dusunuyorsan. Bu adam sana siddet uygulamak icin bahaneler ariyor. Cocuklar Anne ve babalarini kopyalarlar.siddet uygulamasa bile boyle bir ortamda buyuyen cocugun psikolojisi normal olmaz. Bence once kendin sonra cocugun icin bunu yapmalisin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence siz neyi savunduğunuzu bilmiyosunuz
Hangi dolum ' dayağı hak etti 3 şaplak atıla ' yı gerektirir

ben kimseyi savunmuyorum kadın bu kadar bilinçliyse buraya yazana kadar polisi çağırsaymış. eskiler hep dayak yerdi anlatılmaz mı çevreniz de aman ayıp aman günah der dururlardı hadı onlar cahildi bilinçsizdi okumamıştı peki ya bu hanım

eşiniz daima böyle şeyler yapar mı yeni mi ?
saniyesinde boşanmanızı istemekte mantıksız

aşk olsun ne erkeği

dayak yemeği bende savunmuyorum... kadını ben dövdüm sanki yaa:44:

evet şiddetin bahanesi olmaz...

belki söylemiştir hanım efendi peki polis çağırmış mı okumadım hastaneden darp raporu almış mı...

yada öncesinde eşile evlilik terapisitne gitmiş mi?

Manevi olarak dövmüş gbi oldunuz zaten...
İlk mesajına göre yazdım,umarım bunları yapmıştır ..

ya sen kaç yaşındasın? evli misin bekar mısın?

Bu zihniyetle uğraşamayacağım daha fazla. tanımıyorum diyosun tanıyomus gibi yorum yapıyorsun.
tuaf enteresan.

Tek dileğim senin gibi zihniyetteki insanların daha fazla yayılmaması.

evliyim
27 yaşındayım
sen tanıyormusun peki.ne yaşadıklarını biliyormusun

ben kimseyi savunmuyorum kadın bu kadar bilinçliyse buraya yazana kadar polisi çağırsaymış. eskiler hep dayak yerdi anlatılmaz mı çevreniz de aman ayıp aman günah der dururlardı hadı onlar cahildi bilinçsizdi okumamıştı peki ya bu hanım

Çevir kazı yanmasın

Senin zihniyette eskileri aratmıyor
Eridir vurmuş, meyveyi tek yerse tabi vurur, önce de dolmuştur paşa diyosun

Son düzenleme:
bahar hanım hanımefendi sürekli böyle oluyor diyor bence olayı yanlı anlatıyor...

kim olsa kızar adamın karşısına geçip ne yiyorsa yemek insanın sinirini bozar

benim neden bozulmuyor. yada başka birinin.
sevdiğim insan yanımda meyve yerse mutlu olurum.
ha canım isterse elim armut devşirrmiyor gider alırım yada derim canım bir tabakta bana ver . yada tabağından otlanırım.
kadın bana vermedi şuna kafa göz gireyim olayını destekleyip hala kadını suçluyorsunuz. anlaşılır gibi değilsiniz.
adam konu sahibine girişmek için bahane aramış. sizde bunda kadını suçluyorsunuz. pes .:ssz:

Son düzenleme:
Back
X