• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

hiç bekleme canım düzelir diye bas git madem çalışıyorsun 2 kuru ekmeğini huzurlu yersin huzur çok önemli kocanın evinde dayak yiyerek meyve yemekten daha iyidir kuru ekmek yemek :43:

arkadasşım haklısın insan nefret ediyor ama yine de babasını sevebiliyor bilmiyorum nefret edemedim hala

Eğer o adam anneme vurduğunda annem yere düşse, başını çarpsa ve oracıkta can verse nolacak arkadaşım?
Bir düşünsene, bir hayal et, avcundan bir anda annen kaysa gitse. Annesiz kalsan, nolacak?
Tamam dövdü, bir şey olmadı ama bir sonrakinde bir şey olabilir?
Ben böyle bir adamı sevemem arkadaşım, annemi, beni dünyaya getiren kadını, yaşıma gelene kadar kayıtsız şartsız her durumda yanımda olan kadını elimden alma ihtimali olan bir adamı nasıl seveyim söyler misin?
Ben yaşayan bir anne istiyorum. Babam tarafından öldürülmüş bir anne değil!
Ne olur sorularıma bir yanıt ver kendi içinde. Eminim bir yerlerde benim gibi düşünüyorsundur. Haksız mıyım?

Bak son cümlene katılıyorum,Yaşamayan ANLAMIYOR!
Sana şuandan itibaren tek kelime yazmam.

true sen beni ne kadar tanıyorsun ben gayet yaşadım hemde en kötüsünü ondan yazıyorum yoksa karışmam.. beni hedef almanız yanlış .kırıldım size.. iyi günler

hayır öyle değil etrafımda çok var böyle insanlar çok yakınımda da oky.. ama sonradan hiç olmadı yıllar önce çok fazlaydı. anlatabildim mi. duruldu normalleşiti yani .. hani uzaktan söylemiyorum canlı yaşadığım seyelr var annem babam boşansaydı nasu olurduk bilmem

parçalanmış ailenin çocuğuyum dediniz ya da ben öyle sandım,sizinkiler boşanmamış demek ki..anneniz katlanmış,ve mükafatı ne olmuş? çok mu mutlu huzurlu,babnız yaşlandıkça normalleşmiştir,yaşlı tabii ,yalnız olamaz erkekler zaten...

sizin sorununuz ne o zaman,bizimkiler boşnamamış ,konu sahibi de boşanmasın mı? katlansın ilerde düzeliyor tecrübeyle sabit mi??

bütün döven kocalara çook kinliyim içimden küfür ediyorum bide 6 aylık çocuğu var kolaymı dünyaya getirmek bütün derdi çekmek off daraldım yaa:ssz:

bende şaşıyorum bu insnalarda birisi bile mi anne babası tartışmadı mı ne sütliman üllkeyiz biz :)

norw canım benim annem dayak yediginde benim bu gözlerim o olaya yaşım daha çok çok ufakken şahitlik etti hem de birkaç defa

ne mi oldu ?

Anneme hep üzüldüm ve o olay her aklıma geldiginde babamdan nefret ettim..

Çogu zaman keşke boşansaydın bile dedim..En azından kardeşlerimle bu duruma şahitlik etmez psikolojimiz yerle bir olmazdı

biz kardeşlerimle bir araya geldigimizde ne yapıyoruz biliyor musun ?

AĞLIYORUZ eskiyi yad edip

Son düzenleme:
Eğer o adam anneme vurduğunda annem yere düşse, başını çarpsa ve oracıkta can verse nolacak arkadaşım?
Bir düşünsene, bir hayal et, avcundan bir anda annen kaysa gitse. Annesiz kalsan, nolacak?
Tamam dövdü, bir şey olmadı ama bir sonrakinde bir şey olabilir?
Ben böyle bir adamı sevemem arkadaşım, annemi, beni dünyaya getiren kadını, yaşıma gelene kadar kayıtsız şartsız her durumda yanımda olan kadını elimden alma ihtimali olan bir adamı nasıl seveyim söyler misin?
Ben yaşayan bir anne istiyorum. Babam tarafından öldürülmüş bir anne değil!
Ne olur sorularıma bir yanıt ver kendi içinde. Eminim bir yerlerde benim gibi düşünüyorsundur. Haksız mıyım?

arkadaşım herkes senin gibi olsa keşke .. birşey fikrimi belirtmek bu kadar 20 bildirim gelmiş hiçbirini okuaymadım.
sana katılıyorum tabiki annem ölse bunu düşünemezdim sadece boşansa boşanabilecek mi
olayı hepiniz bilirsiniz. allah herkesi korusun tüm anneleri. ama boşanmakla da kurtulmayacak
devlet kimseyide korumuyor hele ki para yoksa . ne akraba ne anne ne baba. ben kimseye dayak yesin teşekkrü etsind emedim. aman yazmaz olaydım iyi günler.. ben vicdanlı briyim .iyi günler

norw canım benim annem dayak yediginde benim bu gözlerim o olaya yaşım daha çok çok ufakken şahitlik etti hem de birkaç defa

ne mi oldu ?

Anneme hep üzüldüm ve o olay her aklıma geldiginde babamdan nefret ettim..

Çogu zaman keşke boşansaydın bile dedim..En azından kardeşlerimle bu duruma şahitlik etmez psikolojimiz yerle bir olmazdı

biz kardeşlerimle bir araya geldigimizde ne yapıyoruz biliyor musun ?

AĞLIYORUZ eskiyi yad edip

annen baban boşandı mı şu an nasıllar ?

valla konu içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı, bu kargaşada imana bile gelmiş olabilir :27:

Adam kendini bildiğin anti-feminizmin fedaisi ilan etmiş, baktı dinsizken herkesten tepki çekiyor,kimse sözlerini dinlemiyor; bu defa da dindarmışımcasına işin içine Allah, peygamber sokarak anlatıyım bari,bu defa başarıya ulaşırım dedi:27:
Neyse meseleye gelecek olursak konu sahibinin tutumu da yanlış, boşansın ya da boşanmasın 'Dur ben onun burnunu sürttüreyim' falan,
Gitsin adamla konuşsun bari boşanmak istemiyorsa, bakalım ikna edebilecek mi çift terapistine gitmeye
Bu tip adamlar yanaşmazlar genelde terapiste gitmeye falan, sorunları olduğunu, düzelmesi gerektiğini kabul ediyor mu? Vicdan azabı çekiyor mu? Diğer türlü senelerce böyleyse ve çözüme yanaşmıyorsa yapacak çok şey kalmıyor.

Son düzenleme:
arkadaşım herkes senin gibi olsa keşke .. birşey fikrimi belirtmek bu kadar 20 bildirim gelmiş hiçbirini okuaymadım.
sana katılıyorum tabiki annem ölse bunu düşünemezdim sadece boşansa boşanabilecek mi
olayı hepiniz bilirsiniz. allah herkesi korusun tüm anneleri. ama boşanmakla da kurtulmayacak
devlet kimseyide korumuyor hele ki para yoksa . ne akraba ne anne ne baba. ben kimseye dayak yesin teşekkrü etsind emedim. aman yazmaz olaydım iyi günler.. ben vicdanlı briyim .iyi günler
şimdi annen dayak yiyormu soruma cevap alamadım.
eeğer bu olduysa ve sen bunu görerek sadece bencilce evlilik devam etsin annemde dayak yesin diyorsan sanada iyi günler.

Son düzenleme:
parçalanmış ailenin çocuğuyum dediniz ya da ben öyle sandım,sizinkiler boşanmamış demek ki..anneniz katlanmış,ve mükafatı ne olmuş? çok mu mutlu huzurlu,babnız yaşlandıkça normalleşmiştir,yaşlı tabii ,yalnız olamaz erkekler zaten...

sizin sorununuz ne o zaman,bizimkiler boşnamamış ,konu sahibi de boşanmasın mı? katlansın ilerde düzeliyor tecrübeyle sabit mi??

boşverin sizin gibi insanlar varken bana söz etmek düşmez ben zırcahil olduğumdan... iyi günler

insan olana dayak heleki can yoldaşından evladının babasından olacak iş değil
arkadaşın anlatımına göre dayak o kadar sudan sebepten ki (has gerçek büyük bir sorunda bile olmamalı)
yaşananlar üzüntü verici

benim görüşüm bunun daha önce yaşandığı yazılanlardan anlaşılıyor
yavrunuz küçük şuan dayak olayının farkında değil ama büyüdüğünde bunların yaşanması halinde çok daha kötü
evladınızın bunu görerek büyümesi onun psikolojisi ve sizin ruh haliniz çok zor

Çalışan annesiniz anladığım kadarı ile kendinize yeni hayat kurma konusunda kendinizi ölçüp tartmanız gerek
Bu derece dayak yesem allah korusun ben boşanırdım arkadaşım
Evlilikte sevgiden önce saygı esastır diye düşünenlerdenim
burnunu sürtmek ceza vermek bu tarz erkeklere sökermi bilmem

Son karar sizin tabiki ama unutma ki herkes hakkettiği hayatı yaşar

şimdi annen dayak yiyormu soruma cevap alamadım.
eeğer bu olduysa ve sen bunu görerek sadece bencilce evlilik devam etsin annemde dayak yesin diyorsan sanada iyi günler.

hayır annem dayak yese babamı öldürürüm ona izin vermem !

Psikolojik şiddete şahit olan bir çocuk bile ömrünün tamamında o anlardan etkilenirken
Dayak yendiği halde otursun diyen vicdanlı kesime benden bol selam asıl

Ama o evde kalsa uykusunda bile rahat edemeyecek ki.
Öyle de böyle de ölecek diye o dayağı yiyip, o evliliği sürdüremez ki.
O bir anne, mücadele edecek! Çocuğu ve kendisi için mücadele edecek.
Artık anne olmuş o, tek başına değil, iki kişilik düşünecek. Öyle olmak zorunda.
İlk adım o adamın soyadından kurtulup, yanından uzaklaşmak olacak. Sonrakiler de ardından gelecek.
Kaderci olmamalıyız, değiştirebildiğin kadar değiştirmelisin. Oturarak hiç bir şeyi değiştiremezsin ki.
Ben üzül, kırıl diye yazmadım ki bunca şeyi. Sadece biraz sorgula istedim.

ee o zaman. neden boşan diyenlere kızdın. . bu konuda boşan diyen bizler şiddet yüzünden diyoruz. adam kafasına vuruyor kadının. gözünü morartıyor.ve bunu hep yapıyor. elinde kalacak bir gün. bu olmasın diyoruz. ayrıl diyoruz. senle ve ailenle alakası yok. telafi edilen şeyler vardır evlilikte. birde edilmeyenler.

ama bu çocuğun annesi dayak yiyor. ve muhtemelen bunlara tanık olarak büyüyecek. Şahsen babamla annemın kavgalarında birbirlerine uyguladıkları şiddete 16 yıl şahit oldum ve benım piskolojimi bozmaya hakkınız yok. boşanın. derdim. babam anneme vurmaya yeltense önüne ben geçerdim. önüne geçtim diye annemiin birde ben yerdim dayak babamdan.

Bence parçalanmış bir ailede olmak, huzursuz,geçimsiz ve sürekli bağırış çığırış olan bir ailede o piskolojiyle büyümekten daha iyi. (şahsi düşüncemdir. sizin düşüncenizede saygı duyarım. )

Yapmayin yahu..

Kadin dayak yesin, kafa göz patlasin ama beklesin, bu adam birgün adam olacak diye..

Bir adami adam edecek olan annesidir..

Ilk önce kadinlar olarak, özellikle erkek cocuklarimiza siddetin ne kadar kötü ve kabul edilemez oldugunu ögretecegiz..

Sonrada, size es olarak, cocuklarinin annesi olarak, bir insan, bir birey olarak saygisi olmayan, sizin gözünüzü patlatan sonrada utanmadan gelip koynunuza girip yatan adamlari cekmeyecek, kendimize önce kendimiz deger verip, onlara verilecek en güzel cezanin ayrilmak oldugunu bilecegiz..

Back
X