• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

affetmek insnaın en kutsal özelliği.. gözümde birde merhamet. ben merhamet sahibiyim fazlasıyla bu anormal sanırım..kötü bir insanı bile kötüdür diye bırakıp gitmem onu düzltmeye çalışırım
bu adamı gibisinimi düzelteceksin. dikkat et düzeltirken hayatından olma.:ssz:

Son düzenleme:
affetmek insnaın en kutsal özelliği.. gözümde birde merhamet. ben merhamet sahibiyim fazlasıyla bu anormal sanırım..kötü bir insanı bile kötüdür diye bırakıp gitmem onu düzltmeye çalışırım

bu senin iyi bu huyun ama. sakın yanlış anlama. fazla olması insanların senın tepene çıkabilecekleri bir merdiven bence. gerektiği herde " hoppp" diyebilmeli insan. senide anlıyorum aslında. banada insanlar çok merhametlisin derler ama senın kadar merhametli değilim açıkcası.

konu sahibine sormak istediklerim var ama bir daha gelmemiş sanırım. sanırım bu kadar anormalsa birlikte durması yanlış...
teşekkürler anladığın için beni bu arada...

Rica ederim... Buradaki çoğu arkadaş benle aynı şeyi söyledi aslında. Ama hepimiz tepkili olduğumuz için birbirimizi ufak ufak yanlış anladık hepsi bu :1:
Hepimizin hayatı bu tür olaylarla dolu. Bak kontes, ben hatta sen bir sürü ortak noktamız var. O halde neden tartışma çıkıyor ki? Aynı şeyi düşünüyoruz oysa ki...

korkak yetiştirilmiş insanlarız biz erkeklerden ayrı yaşayamıyoruz demek böyle öğretilmiş... bunu anlıyorum kendim de bile bunu görüyorum ..boşanmış olmak çok kötü gösterilmiş bize

İlk cümlen geneli kapsamıyor. Korkak ve erkeğe ihtiyaç duyan nesil çok eskilerde kaldı. Yine var ama daha iyiye doğru gidiyoruz.
Bir kesim kadının uyanmasını istemiyor ve erkenden sindirmeye bakıyor. Sen de etkilenmişsin bu anlayıştan. Bunu değiştirmek kişinin kendi elinde.

Ama bu konuyla çok daha iyi anladım ki kendine saygının eğitimle falan alakası yok. Annem köyde doğup yetişen biriydi o da babamdan korkmaz hakkını savunur saygı duyar. Babam agresif biri değildir ama basit bir olayda annem savunmaya geçer hala.

Ben eşimden korkmuyorum. Allah esirgesin 180 derece dönecek kadar değişik davranış gösterirse de korkmayıp kendime olan saygımdan gerekeni yaparım.

Konuyu dün akşam okudum konu sahibinin eşini pişman etmek istemesi olayın yanında o kadar komik geldi ki yorum yazmak bile gereksiz gelmişti. Söylenecekler zaten söylenmiş. Boşanmayı aklına bile getirmeyen bir kadın var.
O yavruya üzüldüm ben sadece. Allah onun yardımcısı olsun inşallah.

bu adamı gibisinimi düzelteceksin. dikkat et düzeltirken hayatından olma.:ssz:

oky sanırım fazlasıyla iyimserim. arkadaşım sende ki sabır peygamberle eş değer heralde derdi.. sizi samimi bulduğumdan düşündüğümüz yaazdım. yanlış yaptım belki ksuura bakmayın

Aynen, bu kadarcığı bile kin beslememe sebep oldu.
Bilemiyorum ben mi aşırı korumacıyım, yoksa millet mi canını sokakta bulmuş? Orasını çıkaramadım doğrusu...

Bende öyleyim
O yüzden çok şaşırdım
Ne babama ne eşime ne de bir başkasına o hakkı vermiyorum
Yıllar sonra düzelse ne olur bizi o hale düşürdükten sonra, o düzelse ben düzelmem kolay birşey mi bu

bu arada canım babam yaslanmadı henüz.. durulması nedeni ne bilemiyorum.etrafındaki stres yapan insanlar belki..dayak hayvana atılır o kesin.. ama işte cehaleti bu durumda bile kanımıza işletmişler

Yok güzelim, dayak hayvana bile atılmaz:ssz:
Hayvan hakları koruma derneği başına üşüşür neye uğradığını şaşırırsın.
Ama bak bir kadınımızı koruyamıyoruz. İçler acısı bir durum...

İlk cümlen geneli kapsamıyor. Korkak ve erkeğe ihtiyaç duyan nesil çok eskilerde kaldı. Yine var ama daha iyiye doğru gidiyoruz.
Bir kesim kadının uyanmasını istemiyor ve erkenden sindirmeye bakıyor. Sen de etkilenmişsin bu anlayıştan. Bunu değiştirmek kişinin kendi elinde.

Ama bu konuyla çok daha iyi anladım ki kendine saygının eğitimle falan alakası yok. Annem köyde doğup yetişen biriydi o da babamdan korkmaz hakkını savunur saygı duyar. Babam agresif biri değildir ama basit bir olayda annem savunmaya geçer hala.

Ben eşimden korkmuyorum. Allah esirgesin 180 derece dönecek kadar değişik davranış gösterirse de korkmayıp kendime olan saygımdan gerekeni yaparım.

Konuyu dün akşam okudum konu sahibinin eşini pişman etmek istemesi olayın yanında o kadar komik geldi ki yorum yazmak bile gereksiz gelmişti. Söylenecekler zaten söylenmiş. Boşanmayı aklına bile getirmeyen bir kadın var.
O yavruya üzüldüm ben sadece. Allah onun yardımcısı olsun inşallah.

tabiki dediğin doğru okumuşlukla alakası yok ki ben okumuş biriyim bunun biraz ne derler neyse yanlış tabir kullanmak istemiyorum.bazıları heryerde hakkını arar ama tabi onlar hakkında hiç güzel tabirler kullanılmaz. ama doğrı olan onlar kesinlikle
evet eşini pişman etmesi komik olan yer

Kötü insanlar düzeltilse BDV bölümüne her gün bu kadar yeni konu açılmazdı

İnsanız sonuçta,affetmek ve merhametli olmak güzelde,gün gelir sabır öyle bir taşar ki,ne olduğunu bile anlayamadan kendinden geçmişsindir.
Düzeltmek nereye kadar acaba..

Bende öyleyim
O yüzden çok şaşırdım
Ne babama ne eşime ne de bir başkasına o hakkı vermiyorum
Yıllar sonra düzelse ne olur bizi o hale düşürdükten sonra, o düzelse ben düzelmem kolay birşey mi bu

Aynen kimsenin kimseye hızlıca dokunma hakkı bile yoktur!
Bırak dayak atmayı, hakaret hakkı yoktur.
Televizyonlarda siyasetçiler, oyuncular ufacık bir kelime yüzünden mahkemelik oluyorlar yahu. Niye gözümü açmıyoruz biz?
Rencide oldum deyip milyarlarca tazminat talep ediliyor.
Biz de hala oturup dayağın sinirle mi keyfi mi atıldığını tartışıyoruz.
Vay bize! Yazık bize!:ssz:

haklısın dayak hayvana bile atılmaz. Evimizde kedimiz var bazen elimizi aşırı ıssırıyor eşim bir kere vuruyor ve sonrasında büyük bir pişmanlık duyduğunu söylüyor. Kii bir bayandan bahsediyoruz.. çok yazıkkk...

İnsanız sonuçta,affetmek ve merhametli olmak güzelde,gün gelir sabır öyle bir taşar ki,ne olduğunu bile anlayamadan kendinden geçmişsindir.
Düzeltmek nereye kadar acaba..

Bi de Hanım abla, merhamet duygusu sadece kadınlar özgü birşey mi ?
Adam Allah ne verdiyse girişiyor, bu ilk te değil
Meyveden saptan bahaneyle üstelik
Sonra biz kadınlara mı merhamet düşüyor bir de
Ben anlamadım

ne yapsın arkadaş kadın hemen boşansın mı davulun sesi dışardan hoş gelir ....emek verilmiş yıllar. arada bir çocuk ,boşansa çocuk ortada anne baba ayrı kolay şeyler mi...eşinizle bir süreliğine ayrı kalın sonrasında da yine kıymetinizi bilmiyorsa o zaman başka yollar düşünün maddi özgürlüğü olan kadın evlenince bir sorun çıktığında ayrılsa oooooooooooooooo başka bir bakış da ekonomik özgürlüğü olmasa sabır et geçer mi denilecek ne saçma

boşanın diyenler olmuş.. yazık..
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..
Hahaha normal karşılayan tipler geldiğine göre konunun ortalık karıştırmak için açıldığına emin oldum :))

hahahaha burda kendimle çeliştim bugün kargayı kurtarmak için hem kendimi hem beleidye itfaişyeyi ortak ettim.
atasözü işte ne mantıklı ki
kızını dövmeyen dizini döver gibi bir zırvalık ta var
ataerkil toplum çemkirişlerii bunlar.. hayvanı dövmek derken atı koştırmak için hafifçe vurmaktan ahsetmişler belki :)

ü
ya sen kaç yaşındasın? Evli misin bekar mısın?

Bu zihniyetle uğraşamayacağım daha fazla. Tanımıyorum diyosun tanıyomus gibi yorum yapıyorsun.
Tuaf enteresan.

Tek dileğim senin gibi zihniyetteki insanların daha fazla yayılmaması.

üremesin bunlar
kısırlaştırılsınlar

haklısın dayak hayvana bile atılmaz. Evimizde kedimiz var bazen elimizi aşırı ıssırıyor eşim bir kere vuruyor ve sonrasında büyük bir pişmanlık duyduğunu söylüyor. Kii bir bayandan bahsediyoruz.. çok yazıkkk...

ya ben hayvanseverim asla öyle bişey yapmaz saçma bir atasözü geldi aklıma birden hemen geri alıyorum arkadaşlar ...

sanırım bosanmak ıstemıyorsunuz ohalde sert bır konusma yapın ama benım fıkrım bundan adam olmaz bugun degılse yarın yıne aynı seylerı yapar cok sınırlendım ya :47:

Back
X