dayak yedim.

Diğer konularınızdan da anladığım kadarıyla siz bir şeylere göz yumdukça eşinizin tavırları katlanarak büyümüş, artık taviz vermeyin, bundan bir sonraki adım ne? Bu böyle sürer gider, gidin bir hastaneye darp raporu alın. Ablanız eminim kol kanat gerecektir size. İhmal etmeyin ciddi bir konu bu, bir tokat bile olsa...
Alllah yardımcınız olsun...
Merhaba, yeni uyeyim diğer konulara nasıl bakabilrim...

Allah yardımcınız olsun... ölüme yok care.. darp raporunu mutlaka bugün alın..

Asla kayinvalidenize anlamayın derim zira kendi oğlunu haklı görecektir. .
Arkadaşların dediği gibi darp raporu alın suan için elinizde bulunması çok önemli..
Babanız hayatta ise ona gidin ve olan biten herseyi anlatın. .
Esinizden şiddet gördünüz diye intiharı düşünmekte neyin nesi. .
Bir tekme atın ve bırakın o pismanliktan bunları düşünsün. .
Hayat kurmak girip bir işte çalışıp mutlu yaşamak sandığınız kadar zor birsey değil. .
Lütfen kendi değerinizi bilin,, kendinizi kaynanaya kocaya sığıncak kadar küçük görmeyin. .
Size suan sadece sizin mantıkla alacağınız kararların faydası var!!!

kayınvalidene anlatsan ne yapacak ki ya içinden sen kaşınmışsın der belkide..

yüreğinde vicdan allah korkusu vardır inşallah kayınvalidenin..

hemen darp raporu al..önce dövdü şimdi nasıl yüzüne bakacak yada sen ona nasıl eşim diyeceksin..

aynı yastığa nasıl baş koyacaksınız..
offff.. yani kızlar dayak yiyorsunuz hemde kurtarmaya çalışıyorsunuz ezdirmeyin kendinizi sizinde canınız var ya

Kv anlatsan ne diyecek Allah aşkına.
-Zamanında bende yedim dayak düzelir diyecek yada
-Kulağını çekerim ben onun deyip hiç bişey yapmayacak.

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.

canım neden bu duruma geldiniz biraz konuyu açman mümkün mü? belki daha iyi yorum yaparız o zaman. tabi bu haksız olmasını değiştirmez ama

Rica ederim Gökçe
Senin konu ne oldu
Nişanlının 6 yıldır sakladığı yalandan sonra ne yapmayı düşünüyorsun
bilmiyorum.. hala sizlerden baska kimseye anlatmadım, anlatamadım.. ama alt üst durumdayım.. kendisine de cevap vermiyorum... bilmiyorum ne olacak

bilmiyorum.. hala sizlerden baska kimseye anlatmadım, anlatamadım.. ama alt üst durumdayım.. kendisine de cevap vermiyorum... bilmiyorum ne olacak
Sen genel ne diyosa dikkate al
Az çok benzer konular oluyo
Yaşamadan da tecrübe etmek mümkün yani
Bende nişanı bozmandan yanayım beyaz yalan değil 6 yıl dile kolay, yüzüğü beklemesi ayrıca planlı olduğunun kanıtı evlenince yeni sürprizler çıkmasın imzayı bekledim diye sonra

canım neden bu duruma geldiniz biraz konuyu açman mümkün mü? belki daha iyi yorum yaparız o zaman. tabi bu haksız olmasını değiştirmez ama
Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.

Bu ne yaa... Bu da "adam" diye dolaniyodur simdi etrafta. Bunun geçerli bir sebebi olabilir mi? Konu sahibi bu beş para etmez herifi daha ne kadar idare edeceksiniz?
Siz bu herifi idare edeyim diye evlenmediniz, buna mecbur falan değilsiniz.
Ayrıca arkadaşların dediği gibi darp raporundan sonra ablaniza gidin. Neden ablaniza gitmiyorsunuz anlamıyorum.

Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.
Asıl neden belli
O zaten çoktan vazgeçmiş bu evlilikten
Zaten panik bile olmamış hani aldatan her koca panikler yakalanınca ama bu gitmeyeceğinizden emin gibi ?

Acilen gidip darp raporu almalısın , eşin katlanılmaz biri zaten neden boşanmayı düşünmüyorsun ki .

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
O kendini öldürsün, bir kadına, karısına el kaldırdığı için. Senin utanacak bir durumun yok.

Umarım tez zaman da kendiden çok daha güçlü birinden dayak yer.

Eski konularında bu detaylar yoktu demek bir de hovardalığı varmış

Beni gizliyo derken, seninle birlikte aile hariç bir yere gitmiyo mu

Back
X