dayak yedim.

Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.

kayınvalidenin anlayacağını hiç sanmıyorum. evet kızı var ama o yinede oğlunu haklı görecektir. aynı şey kızına yapılsa ortalığı ayağa kaldırır ama kendi oğlu yapınca oğlu haklıdır. Bence ondan bir sonuç alamazsın kendi akrabaların ancak yardım edebilir.

kv falan kimseye gitmeyin..kendinizi başkaları tarafından haklı bulunmasına da çalışmayın..kv sizi anlasa ne olacak anlamasa ne oalcak?? oğlumu boş mı diyecek? en fazla uyarrır o kadar..istediğiniz bu mu? kocanızın uyarılıp kulağının çekilmesi ??
herkes yazdı bir sonrası dayak diye,dinlemedin,şimdi diyoruz ki bir sonrası hastenelik olman..bu durumua sen dayak görmemişsin diyen adam sonrakine seni hastanelik eder...

Eski konularında bu detaylar yoktu demek bir de hovardalığı varmış

Beni gizliyo derken, seninle birlikte aile hariç bir yere gitmiyo mu
O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.

kayınvalidenin anlayacağını hiç sanmıyorum. evet kızı var ama o yinede oğlunu haklı görecektir. aynı şey kızına yapılsa ortalığı ayağa kaldırır ama kendi oğlu yapınca oğlu haklıdır. Bence ondan bir sonuç alamazsın kendi akrabaların ancak yardım edebilir.
Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.

O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.
Eeee ama arkadaşım zaten belliymiş,bu adamın pislikte olduğu.

Vücudunuzdaki izler geçmeden darp raporu alsanız iyi olur. Altınlarınız falan varsa önce onları alın yanınıza gerekirse mahkemede konuşulabilir bu konular. Kayınvalidenizi boşverin ve ablanızdan yardım isteyin. Kendinize iyi bir avukat bulun. Tazminat alın mümkünse alabildiğiniz kadar. Yeni hayatınızı kurmanıza yardımcı olur. Çalışan bir bayansanız şanslısınız. Ama çalışmayan bir bayansanız ilerde ne tür bi meslek yapıp geçinebilirsiniz kazandığınız parayla kalacağınız yere nasıl bir bütçe ayırırsınız bunları düşünün. Şuanda düşünmeniz gereken bunlar. Ha boşanmaya cesaretiniz yoksa bile gidin o darp raporu alın. Çünkü bu son şiddet değil belli ve adam saygısızın teki. Dolayısıyla ilerde boşanma kararı verdiğinizde de o darp raporunun faydası olur. Sizi aldatıyorsa bunu belgelemeye çalışın.

Su açıklama bile ne kadar hasta olduğunu gösteriyor, pislik

Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.

oooo... işin zor canım. kaç yıllık evlisin neden bu seviyeye geldi cinsel manada bişi yaşıyor mu yoksa sadece böyle sms lerle mi yapıyor bu işi?

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
canım önceki konularına da baktım ama bu adamın adam olmadığı belliymiş be güzelim. allahından bulsun eli kırılsın. raporunu al dava et süründür. sakın geri adım atma burnu çok havalanmış bunun. çalışıyomuşsunda ezdirme kendini ailene git en iyi onlar olur yanında . unutma senin ona ihtiyacın yok bunu es geçersen tekrarı olur sakın.

Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.
siz hala evliliği kurtarma derdindesiniz anladım..
hata yapan taraf bunu kabul edip,değişmeye çalışıp,kendini affettirmeye çalışmıyor ki....neden siz mağdur olarak düzeltmeye çabalıyorsunuz.hata sizde değil...
o yüzden siz ya dayağı yiyip oturacaksınız ya da boşanıp gideceksiniz..dayak konusunun alternatifi de yok bana göre..

Sen genel ne diyosa dikkate al
Az çok benzer konular oluyo
Yaşamadan da tecrübe etmek mümkün yani
Bende nişanı bozmandan yanayım beyaz yalan değil 6 yıl dile kolay, yüzüğü beklemesi ayrıca planlı olduğunun kanıtı evlenince yeni sürprizler çıkmasın imzayı bekledim diye sonra
Zaten calıstıgı yer, okul durumu, kaldıgı dersler, gectigi dersler, devam durumu herseyi sorguladım... bunlarda simdilik bilmedigim birsey yok...bu arada soyledigine göre bana itirafı herseyi hallettikten sonra edecekms... durumu abisi öğrenms ve abisinin tavsiyesi uzerine bana anlatmıs.. yani benden en az 2 yıl daha saklayacakmıs... onun dediğine göre seni üzemeemek icin hersey hallolunca söylecektim... ama işte...
görüştük birsürü özür diledi agladı... istersen okul bitene kadar hic görüşmeyelim sadece ailelerimizin yanında normal davranalım... okul bitince yeniden baslayalım diye yalvardı...
ama güvenemiyorum... nasıl olur bilmiyorum..

Canım bak benim erkek kardeşim de öküz, kız arkadaşına etmediği küfür kalmıyor kız gene kapıda, değişik bir ilişkileri var, annemle ben elbette onaylamıyoruz her zaman söylüyoruz annem özellikle, ablana nasıl davranılsın istiyosan öyle davran der ama dinleyen kim, biz başka ne yapabiliriz, kayınvaliden de en fazla bunu yapabilir ne yapacak baska

Su açıklama bile ne kadar hasta olduğunu gösteriyor, pislik
Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.

Zaten calıstıgı yer, okul durumu, kaldıgı dersler, gectigi dersler, devam durumu herseyi sorguladım... bunlarda simdilik bilmedigim birsey yok...bu arada soyledigine göre bana itirafı herseyi hallettikten sonra edecekms... durumu abisi öğrenms ve abisinin tavsiyesi uzerine bana anlatmıs.. yani benden en az 2 yıl daha saklayacakmıs... onun dediğine göre seni üzemeemek icin hersey hallolunca söylecektim... ama işte...
görüştük birsürü özür diledi agladı... istersen okul bitene kadar hic görüşmeyelim sadece ailelerimizin yanında normal davranalım... okul bitince yeniden baslayalım diye yalvardı...
ama güvenemiyorum... nasıl olur bilmiyorum..
Zaten ayrılsan bile 2 yılda yeni bişeylere başlamazsın sanırım
7,5 yılınız geçmiş
Samimiyetine inanıyorsan ama acaba diye düşünüyorsan 2 yıl izle, düğünü erteleyin

Konuyu işgal ettik
Yazarsan kendi konundan devam et olur mu
Yoksa ceza alabiliriz, burda başka konu varya dışına çıkıyoruz diye

Telefonunda bi kıza atılmış mesaj gördüm naber diye. Inkara başvurdu. Iki saat önce attığı mesaji hatırlamıyorum diye beni kandırmaya çalıştı. Ilk değildi. Belki diğer yaptiklarinin yaninda masum bile sayilabilirdi ama. Bir ay önce de tanımadığı bi kizla mesajlasmalarini yakalamistim. Bu sefer üste cikmaya kalkti bir de. Bunda birsey yok diye. Üzerine gidince de heryerimi tırnakladi. Kollarımi morartti. Evli adam karisini gizler mi? O beni gizliyor. Bunun bir açıklaması olabilir mi? Olamaz. Dayak atıp aglamama aldirmayan hatta dalga geçen so ra da sen dayak gormemissin diyen Birisi.

yahu bunlardan sonra annesi gelse ne yapacak oğlunun kulağını mı çekecek?
boşan kurtul şu adamdan, aldatma desen var, saygısızlık hakaret var, şiddet var.
daha neden ısrar ediyosun bu pislikle kalmak için.
git şikayetini yap evden eşyalarını al babanın yanına ya da ayrı bir yere git. çalışıyorsun da zaten.

Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.
siz de bunca şeye rağmen kv ile konuşma derdindesiniz* ne yapmak istiyorsunuz söyleyin de ,ona göre yorum ayzalım vey yazamayalım..
bu durumda boşanmak istemiyorum diyen kadına yorum yazmaya gerke tyok.

bence kayınvalidenize anlatın.nasıl bir insan bilmiyorum ama hiç bir kadın,siddeti hoş karşılayamaz.sonra darp raporunuzu alın.
oyle demeyin, kayinvalide var kayinvalide var.
Benim esim allah korusun, beni dovse, kayinvalidem de yemin ederim onu dover.
tabi darp raporunu ihmal etmesin.
En Büyük KK

ya bütün kayınvalideler.neden aynı kefeye konuluyor,anlamıyorum.aynen benim oğlum da gelinimi dövse,çok kötü yaparım onu.belki fiziksel olarak gücüm yetmez ama sözlerimle döverim yani.belki konu sahibinin kayınvalidesi de iyi bir insandır ve konu sahibinin yanında olur,ne malum??

Back
X