dayak yedim.

Eski konularını bilmiyorum ama gerçekten cok uzucu birsey valla bizim halkin adamları uslanmaz sustukca daha cok yaparlar allah yardimcin olsun kayinvalidene git desem benim kv gibi yaparsa gitme cunky hep ogullarini hakli cikaracaklardir tartisma neden cikti

bence kayınvalidenize anlatın.nasıl bir insan bilmiyorum ama hiç bir kadın,siddeti hoş karşılayamaz.sonra darp raporunuzu alın.

ya bütün kayınvalideler.neden aynı kefeye konuluyor,anlamıyorum.aynen benim oğlum da gelinimi dövse,çok kötü yaparım onu.belki fiziksel olarak gücüm yetmez ama sözlerimle döverim yani.belki konu sahibinin kayınvalidesi de iyi bir insandır ve konu sahibinin yanında olur,ne malum??
yanında olsa ne olacak? bu adam annesinin demesiyle düzelir mi,bi kere adam pişman değil ki..sabah bile kadının kasığına vurup gidiyor...
ne yardımı olabilir annesinin boşanırken şahitlilk yapacak değil heralde.

Bu adam annesinden korkar mı hiç?
Annesi kıza vurma bi daha diyince adam tövbe mi edecek.(Adam diyorum ama laf gelişi)
Anneme neden söyledin diye gelip bir daha vuracak.Bu adamın artık gözü dönmüş.Diğer kadınların tadını almış.
Baksana bütün diğer aldatılan konulara.Hepsi şiddete başvuruyor.

Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.

Bak ben her konuda o hasta bu ruh hastası bu bilmem ne demem, haddi değil ama senin okuduğum 3.konun bu, az biraz araştırma yaptığım bi ara konuya çok taktığim için yazıyorum bu adam narsistik kişilik bozukluğuna sahip, ona göre o haklı sen onu tahrik ettin hayatına müdahale ettin ve özür dilemen gerek onun kafası böyle çalışıyo seni öldürmüş bile olsa pişman olmazdı, ki sen dayak görmemişsin demiş

bence kayınvalidenize anlatın.nasıl bir insan bilmiyorum ama hiç bir kadın,siddeti hoş karşılayamaz.sonra darp raporunuzu alın.

ya bütün kayınvalideler.neden aynı kefeye konuluyor,anlamıyorum.aynen benim oğlum da gelinimi dövse,çok kötü yaparım onu.belki fiziksel olarak gücüm yetmez ama sözlerimle döverim yani.belki konu sahibinin kayınvalidesi de iyi bir insandır ve konu sahibinin yanında olur,ne malum??
Oyle diyorsunuz da hadi yanında olmazsa o zaman konu sahibi daha cok uzulecek

Maddi durumun mu yetersiz?
Arkanda ailen mi yok?
Hiç bir açıklama yapmadığın için bilemiyorum.
Kayınvalideyi beklediğine göre boşanmayı düşünmüyorsun.
Bari dövüş kursuna git de adama karşı kendini savun.(çok ciddiyim,en azından sen de ona zarar vermiş olursun.)

Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.

bence kayınvalideniz de ,oğlunun ne b... olduğunu biliyordur.eğer aranızda daha önce kötü bir şey yaşanmadıysa,sizin yanınızda duracağını düşünüyorum ama bu, eşinizi affetmenizi sağlamasın.şiddetin sonucu direkt,boşanmaktır bana göre.

Yahu annemle ben kardeşimin kız arkadaşından taraf olduk hep bizim oğlanı azarladik kavga ettik dovecek değiliz24 yaşında adamı, biz bunu yaptık kız ertesi gün barıştı

Çok iyi bir insan. Yani bir anne olarak sahip çıkacağına eminim. Benim anlaşılmaya ihtiyacım var. Belki çocuk diyeceksiniz anlamayacaksiniz beni ama birisinin beni göğsüne basıp başımı oksamasina çok ihtiyacım var. O kadının bende emeği var. Esimin kulağını çeksin de barisalim diye istemiyorum görüşmeyi. Kendim için istiyorum. Buna ihtiyacım var.

yanında olsa ne olacak? bu adam annesinin demesiyle düzelir mi,bi kere adam pişman değil ki..sabah bile kadının kasığına vurup gidiyor...
ne yardımı olabilir annesinin boşanırken şahitlilk yapacak değil heralde.

ben zaten evliliği sürdürsün demiyorum.boşansın bence de başka oluru yok.ama bir anne ve kayınvalide adayı olarak,eğer ki benim oğlum böyle bir halt yemişse bilmek isterim ki,ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstereyim.ve evet net olarak söylüyorum,benim oğlum yapsa,gelinimin şahidi olur ve onu maddi manevi,himayem altına alırdım.

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.

bende yaşadım canım ..ve acıları hala geçmedi 5 sene oldu.. iyi düşün iyi karar ver ..ne kadar süredir evlisiniz?

Çok iyi bir insan. Yani bir anne olarak sahip çıkacağına eminim. Benim anlaşılmaya ihtiyacım var. Belki çocuk diyeceksiniz anlamayacaksiniz beni ama birisinin beni göğsüne basıp başımı oksamasina çok ihtiyacım var. O kadının bende emeği var. Esimin kulağını çeksin de barisalim diye istemiyorum görüşmeyi. Kendim için istiyorum. Buna ihtiyacım var.

bence güzel düşünmüşsün canım,ben de gençliğimde eşimle sorunlarımı,anneme anlatmazdım.kayınvalidem anlardı,aynı evde olduğumuz için ve bana sözleriyle bir şey söylemese bile,hareketleriyle arkamda olduğunu hissettirirdi. allah rahmet etsin.

Inanin ki oyle birisi değil. Demez anlar beni. Annen hayatta olsaydı ona siginirdim. Yemin ederim tek amacım anlasilabilmek. Birisinden Şevkat görmek.
canım dilerim ki anlar dilerim ki sana gerçek bi anne gibi yaklaşır ve benim korkum boşa çıkar
yaa çok üzüldüm şu yazdığın içimi acıttı
ne biçim bi adammış bu kocan olacak ........ :KK43:
Allahım yardımcın olsun
aradığın huzuru, şefkati umarım ki bulursun

madem boşanmayı düşünüyorsunuz o zaman hemen gidip darp raporu alın, bir şeyler yapın.
kayınvalidenizi çağırmak ne işe yarayacak, o en fazla tamam oğluma kızarım diyecek.kızacak da belki.
siz de o öyle yaptı diye o evde o adamla yaşamaya devam edeceksiniz.
yapmayın kendinize bunu yazıktır, günahtır.

Back
X