dayak yedim.

siz boşanmayı aklınızdan geçirmiyorsunuz sanırım hala! adamda sevgiden eser yok. neden nefes alıyosun diye pönkürmediği kalmış size. sevmiyor istemiyor! kayınvalideye anlatınca ne geçecek eline, düzeltmek için çaba harcıyorsun hala boşanmak yerine? ne bekliyorsun? git darp raporu al lütfen hemen!
dayak görmemişsin diyor yüzsüz herif bir de! dayak diye düşündüğü şey her neyse buraya gelip yazma şansın kalmayabilir bir sonrakinde farkında mısın!!
ya anlamıyorum nasıl kendinize bu kadar saygısız olabiliyorsunuz ya! ne olur sevin kendinizi, değer verin, güvenin kendinize!! darp raporu alıp boşanma davası açın! anasından emdiğini burnundan getirerek boşanın lütfen!

çocuk yoksa kendine ait bir seylerin varsa kaç kurtar kendini para pulda kabul bile etme hiç muhatap olma

herşeyini kes canım ilgi alaka telde aramalr eğleniyormuş gibi yap bunu çok ilgi alka g.tnü kaldırmış bırak yetişebildiğin kadar işleri yap geri kalanı koyver gitsin sanki evde tek senmiş gibi davran

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.

O sekilde değil. Sosyal medyada bi varım bi bakmissiniz fotograflarim gizlenmis. Aciklama olarak da benim esim olduğun için seni rahatsız ediyorlar o yüzden gizledim. Soylemek istedigi daha önce birkac kiz eşimle ilgili bana mesaj atmıştı. Iste esin benimle konusuyor folan gibi. Beni eşimin hesabından buluyorlarmis. O yuzden beni gizlemis. E be insan olsan da adam olsan da kimse beni senin yuzunden rahatsız etmese olmaz mi? Olmuyor demek ki.
sen eşinden ayrılmak istemiyorsun bu çok açık. ya eşini hala çok seviyorsun ve sana geri dönmesi için bir mucize, bir öneri istiyorsun ya da kendine güvenin yok, dul kadın olmaktan, kendi ayakların üzerinde duramamaktan korkuyorsun.
hayat zor, kolay değil ama inan bu kocanın kahrını çekmekten daha güzel hayat. bu adamla manevi yıpranacağına kendi derdinle uğraş. niye elin adamının senin hayatını mahvetmesine izin veriyorsun? adam seni aldatıyor, yüzsüzlüğün dibine vurmuş, dövüyor ve sen hala umutlanıyorsun.
perşembenin gelişi çarşamba dan belliymiş zaten. gelecek perşembe ne olacak biliyor musun? döve döve o evden kovulmak. sen daha dayak görmemişsin diyen bu odun, seni ya döverek hastanelik edecek ya da döverek sokağa atacak.
o kadar kötü duruma düşmeden kendini kurtarmaya bak.

Inanin ki oyle birisi değil. Demez anlar beni. Annen hayatta olsaydı ona siginirdim. Yemin ederim tek amacım anlasilabilmek. Birisinden Şevkat görmek.
tamam sen yine kv ne ağla, anlat, dertleş ama darp raporu almalısın önce.
kv den idare et, bu seferlik affet dese vazgeçeceksin galiba darp raporundan da, boşanmaktan da.

Yapacagın tek sey darp raporu alıp dava acmak ve sen kayınvalidene şikayet etmeyi düşünüyorsun. Ah ah ne diyeyim ki. Kendi babana şikayet edeceğine dayak yediğin insanın annesine mi ediyorsun? Senı anlamayacak bile oğlunu koruyacak.

Umarım şimdiye kadar darp raporu almış boşanmak için harekete geçmişsindir. Arkadaşlar yazmış zaten sayfalarca aynı şeyi yazmaya gerek yok.
Kv ne anlatma. Anlatırsan da hiç bir beklentiye girme derim.

oyle demeyin, kayinvalide var kayinvalide var.
Benim esim allah korusun, beni dovse, kayinvalidem de yemin ederim onu dover.
tabi darp raporunu ihmal etmesin.
En Büyük KK

Benim kayınvalidem de o karakterde bir insandır ama çocuk ailenin aynası olduğuna göre konu sahibinin kayınvalidesinin destek olacak bir kadın olduğunu sanmıyorum.
Yetiştirdiği adam ne ki kendi ne olsun?

Bütün bunların üzerine bir de bütün şifrelerini degistirip telefonuna da şifre koymuş. Ben hastalikli gibi onu takip ediyormusum. Özür dileyip affetmemi isteyecegine arsizlikta sinir tanımadı. Sabah da kasığıma yumruk attı. Acıdan olduğum yere yigildim. O da odaya gidip işe gitmek için hazırlandı. Bu kadar ruhsuz olunur mu? Olunuyormus. Ayaga kalkınca çıkıp gittim evden.

Bunu okuduktan sonra biraz önce
ki yazdığım yorumumun bir hükmü yoktur.
Sen bile bile çekiyorsun hala kv ile konuşma derdindesin. Elinde kalacaksın bir gün.

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
Eğer rapor alma imkanınız varsa alın da süründürün müfettiş beyi. Önceki konularınızı da düşünerek yorum yapıyorum bu adam iflah olmaz.

Bence buraya bizlerden öneri almak için değil daha çok derdini anlatıp rahatlamak için yazmışsın arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun derdim ama sen geçirmezsen geçmiş olmaz.
Bekara boşamak kolay gelir derler o yüzden ben şunu yap, bunu yap diye ayrıca belirtmeyeceğim ancak yaşadıklarından sonra yapman gerekenler zaten gün gibi ortada ve sende atman gereken adımları zaten biliyorsun. şu anda vicdanın için sese ihtiyaç duyuyorsun, bir umut arıyorsun.. Haklısın...
Kızların tamamı atman gerek adımları çok güzel şekilde yazmışlar, yazılanların üzerine yazılacak birşey yok ancak bir dipnot
Bahsettiğin adam profili belalı bir tip olabilir. Kendi benliği zedelendiğinde insanlıktan çıkan bir tip haline gelebilir. Senin onu boşaman ya da işte karşısına geçip kendini mükemmel göstermeye çalışıp ezmeye çalışman bu ruh hastası profilin içindeki bir diğer yüzü ortaya çıkarır ve Can'ın şimdikinden daha çok yanar.
Bu sebeple eğer hayatında bir reform yapmaya karar vereceksen medeni bir şekilde, olgunlukla yap derim. Yanlış anlama adamdan kork demiyorum ama bilirsin meşhur bir söz vardır köprüyü geçene kadar ayıya dayı de! bırak kazanan olduktan sonra gerekirse okursun canına çaktırmadan bizler kadınız yolumuzu biliriz unutma :)
Ama sen reformu kendinde, hayatında değil kocanda bekliyorsun umarım beklentin boşa çıkmaz. Bu arada Kayınvalidene söylemek yalnızca eşini daha da sinirlendirir ve soruna sorun katar.
Yalnızca şöyle küçük bir tavsiyede bulunabilirim. Burada gelip bizleri iç sesin olarak dinleyeceğine ellerinin arasına kafanı bir al ve ne istediğini düşün!
Bu adam değişir mi?
Bu adam değişmez ise bu şekli ile ben yaşayabilir miyim?
Bu adamın olmadığı hayatım nasıl olur?
Bu adamla hayat nasıl olur?
Gibi gibi... Çözüm odaklı düşün ve artık kendin için bir adım at.

Bu pislikten boşanmak için ne bekliyorsun? Git sığın bir kuruma biryere.
Bidaha ki sefere seni tamamen haşat etmeyeceği ne malum?
Belkide annesine söyledin diye delirip gelip seni boğacak. Kendine yazık etme

Eski konularindan gordugum kadariyla calisiyorsun bi isin var ve ona muhtac degilsin butun sorumluluklari da uzerine almissin once sunu bi dusun 'deger mi'? Her gun laf azar isitip bes karis surat gormek icin mi evlendin bence asla degmez kendini heba etmeye belli ki cok yuz bulmus topla esyalarini babanin evine git eve gelince seni goremeyip tutussun bi taraflari kayinvalidene anlatmabi da tavsiye etmem boyle durumlarda emin ol kendi oglunu tutacaktir

Biz ne desekte sen yine orta yolu bulup barışacaksın bence.
Kayınvalidene değil bence kendi ailene sığın ne olursa olsun.
Ablanın seni anlayacağına eminim.

Merhaba bi önceki Konu ve bu dayak olayını bende yaşadım benim de eşim başta aileme tepkiliydi gondermezdi bile beni onlara Sevmiyordu ..ve gelelim dayak olayina bende dayak yedim yüzüm gözüm şişti üstelik 3 aylık gebeydim umrunda olmadı acimadi bile şimdi pişmanım keşke dayaktan sonra gitseydim diye ailem bana sahip çıkmış ti da sırf hamleyim diye gitmedim peki ne mi oldu hiç hala huzur yok mutluluk sıfır...yani demem o ki ayrıl çocuğun varmı çünkü dahada kin duyuyor insan ve mutlu olamıyor sun emin ol. Ben yaşadım arkadaşım sakin seni yatistirmalarina izin verme çünkü eşin daha fazlasını yapacak tır sana bundan sonra emin ol buna. .karı kız olayina gelince de seni aldatır bu adam

Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.

Çok anlar:KK20:
Hala kv më anlatçam diyorsun bosanmaya niyetin yok
Allah yardımcın olsun dan başka diyecek bir şey yok

Hayati tehlikenin olduğunu düşündürdü Yazdıkların. Kasığa yumruk atıp, hiçbir şey olmamış gibi işe gitmeleri vs. Normal düşündüğünü sanmıyorum eşinin. Boşanmayı dusunup dusunmemeni geçtim sen kendine dikkat et önce..

Bosan,net!
Yazik degil mi sana?
Kaynanana anlatma bence,ille rahatlamak istiyorsan ablana anlat buradaki arkadaslara anlat ama kaynana yanlis secenek,kizi var diye seni anlamasini bekleme
Cok cok gecmis olsun,Allah o kocan olacak adami da bildigi gibi yapsin ne diyeyim

Daha once eşimle tartismamizda benim yanimda olmuştu. O yüzden ondan bi anne olarak yardım almak istiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama aradim. Hicbirsey anlatmadım. Görüşelim mi dedim. Tamam kızım ben anladım seni dedi. Geliyor.

Ne diyim hakkında hayırlısı inşallah yardımı dokunur.

Back
X