dayak yedim.

Dun benim bir arkasimda siddette maruz kaldi.. gittik darp raporu aldik benim goremediklerimi doktor gordu .. siddettin aciklamasi bile olamaz umarim darp raporunu coktan almissindir sikayette bulunmussundur ..

Sen tabii dinlemiceksin bizi gelicek belkide gonlunu alicak sana yalvarucak seni seviyorum dicem aglicak belkide isteyerek yapmadim dicem ama yine dovecek yine bak bellide yasayip gorceksin ama inan degismiyorlar inan hem sevio hem dovermi diceksin icinden evet hem sever hem dover eger pskolojik rahatsizligi var inan buna vede altta kaldiysa sozunu dinletmek icin yapicak

Dun benim bir arkasimda siddette maruz kaldi.. gittik darp raporu aldik benim goremediklerimi doktor gordu .. siddettin aciklamasi bile olamaz umarim darp raporunu coktan almissindir sikayette bulunmussundur ..
Arkadasina destek olman cok iyi insallahoda anlicak zamanla en digru karari verdigini simdi korkuyordur ya ailemde zor duruma duserse diye ama korkmasin korkularak yasanilmiyor icindeki aciyi anlayabiliyorum ama her sans verdikce boyle erkeklere bir daha yapacaklar belki ofke gidince yok beni boyle severdi yok soyleydi su huyu daha iyidi diyoruz ama inan herkes sevdimi iyi onu baskasida yapabilir iyi anlari dusunmemek lazim o an da

Şiddet boşanma için yeterli bir sebeptir. .
Nedeb yapilaniyor kadin dayak yedikce kendine oz guveni azaliyor beterin beteri vardir diyor bir lokma ekmek olsun ama yuvamda olum diyor dayaniyor affediyor hastalikli koca ise hep bahanelerle tekrarlamicam diyor son sans belki degisir mucize bekliyoruz olan kadina yasadigu travmayla kaliyor cocuk ise anne dayan yerken izlemeyle kaliyor keske guclu olsakta biz arkamiza bakmadan kacabilsek ne tutan bizi onu anlamiyorum

Nedeb yapilaniyor kadin dayak yedikce kendine oz guveni azaliyor beterin beteri vardir diyor bir lokma ekmek olsun ama yuvamda olum diyor dayaniyor affediyor hastalikli koca ise hep bahanelerle tekrarlamicam diyor son sans belki degisir mucize bekliyoruz olan kadina yasadigu travmayla kaliyor cocuk ise anne dayan yerken izlemeyle kaliyor keske guclu olsakta biz arkamiza bakmadan kacabilsek ne tutan bizi onu anlamiyorum

Aptallığımız. .
Oysa güçlü olmalıyız..
Hiçbirimiz bunu haketmiyoruz. .

Aptallığımız. .
Oysa güçlü olmalıyız..
Hiçbirimiz bunu haketmiyoruz. .
Biliyormusunuz neden biz affeden tarafiz acaba dayak atarken bu kadin beni tetkedermi demiyorlar hakketin yedin diyirlar bizde hata adam diverken kaybetme korkusu yokki herturlu kandiririm diyor ama o an desarj oluyor ona gore onlemini almam lazim yoksa bir daha tepeme cikar diyor korktugunu belli etme arada diveyimki sinsin sussun diyor biz cekiyoruz sonra ise hastaliklar geliyor pskolojimiz bozuluyor sinra basliyoruz dualara dualar yardim etsede Allah demicekmi aana verdigim bedebe iskence yapmalarina izin veriyorsun demicekmi .... Binlerce darp indikten sonra ama beni cok seviyor isteyerek yapmadi diyoruz neyin hastaligi bu pskolijimiz bozuluyor ama dayan yiyerek hergun bizden buseyler bitiyor

Biliyormusunuz neden biz affeden tarafiz acaba dayak atarken bu kadin beni tetkedermi demiyorlar hakketin yedin diyirlar bizde hata adam diverken kaybetme korkusu yokki herturlu kandiririm diyor ama o an desarj oluyor ona gore onlemini almam lazim yoksa bir daha tepeme cikar diyor korktugunu belli etme arada diveyimki sinsin sussun diyor biz cekiyoruz sonra ise hastaliklar geliyor pskolojimiz bozuluyor sinra basliyoruz dualara dualar yardim etsede Allah demicekmi aana verdigim bedebe iskence yapmalarina izin veriyorsun demicekmi .... Binlerce darp indikten sonra ama beni cok seviyor isteyerek yapmadi diyoruz neyin hastaligi bu pskolijimiz bozuluyor ama dayan yiyerek hergun bizden buseyler bitiyor

Allah korusun. .
Aldatma ve şiddet affedilmemeli. .
Affetmek; tekrar izin vermektir. .

Allah korusun. .
Aldatma ve şiddet affedilmemeli. .
Affetmek; tekrar izin vermektir. .
Haklisin inan bana ama gucumiz yoksa yada benimde pskolojim bpzulduysa ya cok yalnizsam ya guclu degilsem iste kadik cokuyor inciniyor iyicene kapaniyor icine ve siddet gisteten kisi dahada zalimlesiyor abitmez dayaklar ve sunu diyebilirim hic elini kaldirip elini omzuna koyucaken aniden yuzune carpcakmis gibi dayak korkusuyla yasadinizmu her bagirdiginda ayaklariniz titredimi korkudan nefesiniz tikandimi darbelerden sonra oh dayak bitti diye uyudunuzmu sadece sunu diyeyim bedeli ne olursa olsub korkmayin direnin ve kacin o kisiden mutlaka bir cozum olmali ama bunu sakincene yapin once is ev kalicak bir yer ayarlayin o surecte pskolojik destek alin ve hazirlanin ve guclenip ayrilin

Haklisin inan bana ama gucumiz yoksa yada benimde pskolojim bpzulduysa ya cok yalnizsam ya guclu degilsem iste kadik cokuyor inciniyor iyicene kapaniyor icine ve siddet gisteten kisi dahada zalimlesiyor abitmez dayaklar ve sunu diyebilirim hic elini kaldirip elini omzuna koyucaken aniden yuzune carpcakmis gibi dayak korkusuyla yasadinizmu her bagirdiginda ayaklariniz titredimi korkudan nefesiniz tikandimi darbelerden sonra oh dayak bitti diye uyudunuzmu sadece sunu diyeyim bedeli ne olursa olsub korkmayin direnin ve kacin o kisiden mutlaka bir cozum olmali ama bunu sakincene yapin once is ev kalicak bir yer ayarlayin o surecte pskolojik destek alin ve hazirlanin ve guclenip ayrilin

Çok şükür böyle kötü şeyler yaşamadım. .
Rabbim hiçbirimizin yaşatmasın.
Limon satarım yine o durumda devam etmem.
Biraz kendimize sayımız , gücümüz olmalı. .
Ve kadınlar ayakları üzerinde durmalı. .

konu sahibinin biraz eski konularını okudum yazık kendi belli naif kırılgan biri
eşi tam anlamıyla bir hödük egoist psikolojik sorunları olan bir tip
olabilecek en kötü kombinasyon olmuş aralarında
sırf konu sahibinin ablasının eşi ona yardım ediyor iş yapıyor diye gıcık olabilecek kendi ailesine en ufak laf söylendiğinde burnundan getiren ama eşinin ailesini her kavgasında veya sırf gıcık olmuş diye sudan sebeplerle görüştürmeyen biri
en zirve noktası dayak olmuş
bir arkadaş yazmış Türk filmlerinde ki Erol Taş gibi diye aynen öyle
gözüme kahkahalar atarak karısını döven bir adam portresi geldi resmen
lütfen buradaki o meşhur ayrıl boşan demek bu kadar kolay mı buradaki kadınların tuzu kuru
bekara karı boşamak lafları gelmesin

bu adam bu kadını yer bitirir
ya evli kalıp adam kadını dertten kederden götürür
yada yıllarca evli kalıp çocuğu olduktan sonra ayrılırsa her gün bir avuç sinir hapı yutarak yaşar

Çok şükür böyle kötü şeyler yaşamadım. .
Rabbim hiçbirimizin yaşatmasın.
Limon satarım yine o durumda devam etmem.
Biraz kendimize sayımız , gücümüz olmalı. .
Ve kadınlar ayakları üzerinde durmalı. .
Insallah hep oyle ol inan kazanirsin inan bana ben aldatilmadim belkide haberim.olmadi ama suddeti cok iyi bilirim nasil bir sey karsindaki adam elini operken kendine karsi acizdir asalik kompleksi vardir surekli kaybetme korkusu paroniyalar yaratir onda sinra ise kurmaya baslar herseyde kisitlamaya baslar seni aslinda kadin dayak yedigi icin onla kalmaz kadin narindir incindigi icin karmasaya girmistir adam hatasini affettirmek icin dahada iyi olur ne yaocaginu bilmez aykarca bebek gibi bakar sonra gene korkar ve gene dover acaip tezattir bu duygular hem kaybetmekten korkmak hemde kaybetmek icin elinde geldigince diver seni seni korkuyla yaninda tutmak ister ve sonra gene husran kendi eksigini bilir dahada korkar bu seferde bundan dover keske butun bayanlar boyle olsa ama degil benim gibi cunku ben aklini degil kalbiyle yasayan bir aptalim

allah yardımcın olsun:KK43:
zoru neydi elleri kırılasıca :KK11:
hangi sebep bu yaptığını meşru kılar?
aman eşimdir bir kere olmuştur affedeyim falan deme,:stop:bu durumun daha beterlerine zemin hazırlamış olursun,
dik dur,kendine güven,ve ona hayatının dersini ver tatlım:KK67:

Insallah hep oyle ol inan kazanirsin inan bana ben aldatilmadim belkide haberim.olmadi ama suddeti cok iyi bilirim nasil bir sey karsindaki adam elini operken kendine karsi acizdir asalik kompleksi vardir surekli kaybetme korkusu paroniyalar yaratir onda sinra ise kurmaya baslar herseyde kisitlamaya baslar seni aslinda kadin dayak yedigi icin onla kalmaz kadin narindir incindigi icin karmasaya girmistir adam hatasini affettirmek icin dahada iyi olur ne yaocaginu bilmez aykarca bebek gibi bakar sonra gene korkar ve gene dover acaip tezattir bu duygular hem kaybetmekten korkmak hemde kaybetmek icin elinde geldigince diver seni seni korkuyla yaninda tutmak ister ve sonra gene husran kendi eksigini bilir dahada korkar bu seferde bundan dover keske butun bayanlar boyle olsa ama degil benim gibi cunku ben aklini degil kalbiyle yasayan bir aptalim

Neden boşanmıyorsun?
Böyle ömür geçer mi?

konu sahibinin biraz eski konularını okudum yazık kendi belli naif kırılgan biri
eşi tam anlamıyla bir hödük egoist psikolojik sorunları olan bir tip
olabilecek en kötü kombinasyon olmuş aralarında
sırf konu sahibinin ablasının eşi ona yardım ediyor iş yapıyor diye gıcık olabilecek kendi ailesine en ufak laf söylendiğinde burnundan getiren ama eşinin ailesini her kavgasında veya sırf gıcık olmuş diye sudan sebeplerle görüştürmeyen biri
en zirve noktası dayak olmuş
bir arkadaş yazmış Türk filmlerinde ki Erol Taş gibi diye aynen öyle
gözüme kahkahalar atarak karısını döven bir adam portresi geldi resmen
lütfen buradaki o meşhur ayrıl boşan demek bu kadar kolay mı buradaki kadınların tuzu kuru
bekara karı boşamak lafları gelmesin

bu adam bu kadını yer bitirir
ya evli kalıp adam kadını dertten kederden götürür
yada yıllarca evli kalıp çocuğu olduktan sonra ayrılırsa her gün bir avuç sinir hapı yutarak yaşar
Neden boşanmıyorsun?
Böyle ömür geçer mi?
Asla gecmucek biliyorum ama herseye hazirlikli olmak lazim sudan cikmis baliga donmek istemiyorum simdiden hazirliklara basladim pskolojik destek aliyorum bir evladim var asla onu birakamam esimle vede onu almak icin yeterli guce sahip olmaliyim sadece bu durumlardan beklemeliyim evet intihar ediyorsun bilerek diceksin evet belkide evlat bile biyucek belki cekmeseydin dicek benmi dedim cek dicek gidicek bunlar hayatin kanunu ama ben anne olarak cocugumuda almaliyim evet devlet yanimizda ama ben giclu olmaliyimki mucadelemi kazanmali ve oglumu almaliyimdusun sadece bir sefer gozlerini kapat dusunnnnn senden ricam buuuu seni seven esin var guya seni kaybetmemek icin yapiyor evde sana bebek gibi bskiyor surekli yillardir bir gun bile elini tutmadan sokaga cikmamis disarda likantalarda sana elleriyle yenek yediriyor seni kimseye ezdirmiyor surekli senden ilgi bekliyor gisteriyor hastayke sabaha kadar basinda bekliyor yeri geldimi yemiyor yediriyor kendine almiyor sana aliyor aradigin hersey var belkide ama ama 3 ayda bir yada 6 ayda bir kuruyor jafasinda sureklu beni burakmucan dimi diyip birseyden kavga cikartip oldururcesine dovuyor bu hastalikli iliski kisacasi

2015-09-11 00.42.29.webp

Iste bu haldeyim su an bu dakika ve butun kadinlara tek dicegim SAKIIN IZIN VERMEYIN ASLA BEN CEKIYORUM SIZLER INANIN GUCLUSUNUZ BENDE GUCLUYUM AMA BELKI YETERI KADAR DEGIL MUTLAJA BENDE BASARICAM VE HAYAT BANA YENIDEN DOGUCAK LUTFEN SIZ EGER YAPABILIYORSANIZ LUTFEN A
YAPIM VE IZIN VERMEYIN SIDDETE....

Arkadasina destek olman cok iyi insallahoda anlicak zamanla en digru karari verdigini simdi korkuyordur ya ailemde zor duruma duserse diye ama korkmasin korkularak yasanilmiyor icindeki aciyi anlayabiliyorum ama her sans verdikce boyle erkeklere bir daha yapacaklar belki ofke gidince yok beni boyle severdi yok soyleydi su huyu daha iyidi diyoruz ama inan herkes sevdimi iyi onu baskasida yapabilir iyi anlari dusunmemek lazim o an da
Cnm benim arkadasimin annesi babasi vefat etti .. oturdugu yerde kimsesi yok .. her ne olursa olsun siddette karsiyiz, zaten yillardir ara sira maruz kalmis aslinda o zamanlardan ayrilmasi lagzimdi ortada bir evlilik yoktu zaten !! Allah herkesi kurtarsin ..

Back
X