dayak yedim.

eşinin düzelecegi yok gibi görünüyor ne yazıkki.. üstelik gun gectikce kötüye gidiyor.. cocugun yoktu dmi?
Simdi konuyu acan kisi halimi gorup ibret alsin evet cocugum var iste kesinlikle bunun cozumu yok tek cozum biturmek zaten tedavi olmayi kabul etti ama eksiklikler var sebeb suclu hep benim.onun ivin ben kusup anneme gittim sen beni burakicaksin ben kurdum kafamda sen bu huyun icin divdum diyor iste bu kadar bur daha gidersem bedelini oduyumju yaomiyayim diye sacmaliktan ibaret sadece cocugumu alama asla su an alsamda yakami birakmaz gitmek zorundayi. Baska sehire ekonomik okarak is ayarlamaliyim ama iste bunun hazirligu icindeyim tek bur kurtulusu var ya tedavi olcak yada ben sesimi cukarmadan hazirlik yapip gitmeliyim

Sadece sunu diyeyim hicbir erkek degismez egerki bencilse sadece kendinizi kandirirsinuz eger hastaysa ve bunu farkindaysa belki duzelebilir ama kisilik bozuklugu varsa cocuklukta geliyorsa muhtemelen yapilmasi tek gerken bisey yuzde 40 degisir en cok simsi kadinlardan tek istedigim dayak yerken cnimiz avirken oda bir ananin evladi diyormu hincla dakikalarda saclsrimizdan surukeyip duvarlara vururken acizcene sadeve kurtulmak icin cirpinirken aciyorlarmi sinra seviyorum affet nasil bir hastalik belki canimizi acicak ama kirtulucaz kangren olmus kolu kesicez belki eksik kalicak bir yanimiz ama kolumuz olmadanda yasamaya alisicaz hergun korkuyla kangren yasamaktansa aciyla en azinda bir sefer aci cekeriz sadece dicegim bu

Kangren olmus kolumdan kurtulucam bn hergun ne olucak diye korkuyla beklemek kurtulmak icin cabalarken kolumu her rurlu tedaviyle aci cekerek yasamaktansabo kol olmadan eksik yasamaya alismak daha iyi belki her baktigimda bakip uzulucem ama kurtulucammmmm bu evliliktennnnn beni uzwn herseyden

Simdi konuyu acan kisi halimi gorup ibret alsin evet cocugum var iste kesinlikle bunun cozumu yok tek cozum biturmek zaten tedavi olmayi kabul etti ama eksiklikler var sebeb suclu hep benim.onun ivin ben kusup anneme gittim sen beni burakicaksin ben kurdum kafamda sen bu huyun icin divdum diyor iste bu kadar bur daha gidersem bedelini oduyumju yaomiyayim diye sacmaliktan ibaret sadece cocugumu alama asla su an alsamda yakami birakmaz gitmek zorundayi. Baska sehire ekonomik okarak is ayarlamaliyim ama iste bunun hazirligu icindeyim tek bur kurtulusu var ya tedavi olcak yada ben sesimi cukarmadan hazirlik yapip gitmeliyim
nu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...kendime faydam yok ama binlerce kisiye yardum ettim belkide sizde ederim birilerine yardumc8 olmak beni.mutlu ediyor

nu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...kendime faydam yok ama binlerce kisiye yardum ettim belkide sizde ederim birilerine yardumc8 olmak beni.mutlu ediyor
Lutfen kendime faydam yok Demeyin
Tabikide var
Siz guclusunuz

inançla fal da bi arada iyiymiş! inançlı biri falın hükmünü bilir dimi?

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.
Ahhh canım BENİM ahh burnumuzun dikine gitmeye devam ettiğimiz bu durumdayız yaa allah onların belasını versin vurdukları her darbe pişmanlık olarak dönsün onlara ins

Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.
Bi de dayak görmemişsin mi dedi?? Onun var ya ağzını burnunu dağıtmak lazm

Iste bu haldeyim su an bu dakika ve butun kadinlara tek dicegim SAKIIN IZIN VERMEYIN ASLA BEN CEKIYORUM SIZLER INANIN GUCLUSUNUZ BENDE GUCLUYUM AMA BELKI YETERI KADAR DEGIL MUTLAJA BENDE BASARICAM VE HAYAT BANA YENIDEN DOGUCAK LUTFEN SIZ EGER YAPABILIYORSANIZ LUTFEN A
YAPIM VE IZIN VERMEYIN SIDDETE....
Turk kadini SILAHLANIN.
SILAHLANIN HEMEN!

Bazı piskopatlar dan bosanmak hayati tehlike olusturuyor lutfen dikkatli olun cekin demiyorum ama bosanmak cozum olmuyor herzaman:KK43:uzulme ilahi adalet var

Parkbyull, post: 42447543, member: 623498"]sen dayak görmemişsin :KK53::KK53::KK53:hadi geçmiş olsun ne diyim:KK12:[/QUOTE]
Belliki suan cok uzgun keske boyle yazmasaydin

Bende konuyu açan arkadaş ile aynı durumdayım. Annem yaşlı olduğu için üzüntüden bişey olur diye gidemiyorumda ona. Ne yapacağımı bilmiyorum kimselere anlatamıyorum. Üstelik bir eğitimciyim ve bunu yaşadığım için kendimden utanıyorum. Bana bunu yaşatmasına nasıl izin verdim, nasıl sevdim diye kendimi suçluyorum. Böyle bir insanı nasıl tanıyamamışım, ne bu kadar onu değiştirdi diye kendimi sorguluyorum. Buna susmak çözüm değil, ama önce insan kendi içinde olayı sindirip sakince gerekli yollara başvurmalı diye düşünüyorum. Kollarım bacaklarım ve kalçam öylesine morki bütün kemiklerimin sızısını hissediyorum. Bu halde yarın okula nasıl gideceğim bilmiyorum. En çokta kariyerime dokunuyor bunları yaşamak. Hayatta büyük konuşmamak lazımmış. Bir daha evlilik mi tövbeler olsun.

Bende konuyu açan arkadaş ile aynı durumdayım. Annem yaşlı olduğu için üzüntüden bişey olur diye gidemiyorumda ona. Ne yapacağımı bilmiyorum kimselere anlatamıyorum. Üstelik bir eğitimciyim ve bunu yaşadığım için kendimden utanıyorum. Bana bunu yaşatmasına nasıl izin verdim, nasıl sevdim diye kendimi suçluyorum. Böyle bir insanı nasıl tanıyamamışım, ne bu kadar onu değiştirdi diye kendimi sorguluyorum. Buna susmak çözüm değil, ama önce insan kendi içinde olayı sindirip sakince gerekli yollara başvurmalı diye düşünüyorum. Kollarım bacaklarım ve kalçam öylesine morki bütün kemiklerimin sızısını hissediyorum. Bu halde yarın okula nasıl gideceğim bilmiyorum. En çokta kariyerime dokunuyor bunları yaşamak. Hayatta büyük konuşmamak lazımmış. Bir daha evlilik mi tövbeler olsun.
Anlamıyorum ya eğitimcisiniz darp raporu aldınızmı? Hemen alınnnn. Ayrıca anneninize gidemiyorsanız ev açın kendinize o şerefsize muhtaç gözükmeyinn!!!!!!

Gecmis olsun.
Rapor almayi dusunmuyormusunuz halla hanimefendi.
?
Ve keske kendi konunuzu olustursaydiniz

Kadina şiddet egitimli olup olmamaniza bakmiyor malesef. Karsiniza cikan , sevdiginiz bi hayat paylasma karari aldiginiz kisi ruhu hastalikli biri cikinca malesef kacinilmaz son bu oluyo. Sizi anlayabiliyorum. En azindan ekonomik ozgurlugunuz var kendi hayatinizi tek basiniza da surdurebilirsiniz. Kayginizi da anliyorum. Siddet goren bayanlarin cogu ailem duymasin ya da aman insanlar duymasin rezil olurum kaygisi guduyor. Aileyi uzmemek icin susmak cok gedakarca bi davranis bence. Ama rezil olurum kaygisiyla susmamak gerek. Neticede rezilligi yapan erkek. Kendilerince guc gosterisi yapiyolar. Nasil bi hastalikli ruhtur bu. Nasil bi pskolojiyle bir kadina vücudunu morartacaka derecede siddet uygulanabilir? Nasil bir aciziyettir bu.

Back
X