dayak yedim.

S
Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.
seni kendi ailenden iyi kimse anlamaz çok çok nadir öyle insanlar keske olsada kendi annesi verse dersini en iyi onu dinler korkar belki ama ses cikarmadigin surece başına gelmez artık bi kere oldu falan diye dusunme taviz verme

Annen hayatta değil. Ablam yeni evlendi. Ikisine de anlatamam yani. Bana neden yaptın dedigimde sen dayak gormemissin dedi. Öyle canım yanıyor ki. Babama gidip ne deyim bilmiyorum. Kayinvalideme anlatacağım ilk olarak. Doğru yaparım bilmiyorum ama aklım gelen bu. Onun da kızı var. Beni anlar.
Beni kocam hırpaladığında kaynanama söyledim. Ama sende karşılık vermişsin dedi.. ee.. dedim. Bir yerin morardı mı ki de.. onunda kızı var.. o kocasından çok daha dayak yemiş. . Ama anlamadı..

nu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ.DENEME TAHTASINDAKI FORUMDAYIM KONU ACTIM BELKI MORAL VERIRIM BIRISINE BELKI YARDIMCI OKUR HISLERIM TEK USTEDIGIM BIR ALLAH RAZI OLSUN YETERLI...kendime faydam yok ama binlerce kisiye yardum ettim belkide sizde ederim birilerine yardumc8 olmak beni.mutlu ediyor
Fal bakıyorsan allah razı olsun u beklemezsin. Fal bakmanın haram olduğunu bilmiyor musun?

Bende konuyu açan arkadaş ile aynı durumdayım. Annem yaşlı olduğu için üzüntüden bişey olur diye gidemiyorumda ona. Ne yapacağımı bilmiyorum kimselere anlatamıyorum. Üstelik bir eğitimciyim ve bunu yaşadığım için kendimden utanıyorum. Bana bunu yaşatmasına nasıl izin verdim, nasıl sevdim diye kendimi suçluyorum. Böyle bir insanı nasıl tanıyamamışım, ne bu kadar onu değiştirdi diye kendimi sorguluyorum. Buna susmak çözüm değil, ama önce insan kendi içinde olayı sindirip sakince gerekli yollara başvurmalı diye düşünüyorum. Kollarım bacaklarım ve kalçam öylesine morki bütün kemiklerimin sızısını hissediyorum. Bu halde yarın okula nasıl gideceğim bilmiyorum. En çokta kariyerime dokunuyor bunları yaşamak. Hayatta büyük konuşmamak lazımmış. Bir daha evlilik mi tövbeler olsun.
bir insan bir kadın dayak yemeyi sindiremez,sindirmemeli..bunu uyaparsanız zaten ömür boyu boyun eğersiniz..sizin hatanız olmadığını karşınızdakinin yanlışı olduğunu bilmeniz yeterli.bunun için bir an önce gidip darp raporu almalısınız..
anneniz sizin dayak yemiş halde devam ettiğinizi görse duysa daha çok kahrolurdu emin olun..hangi anne evladını bir odun gelsin dövsün diye büyütür yetiştirir..annenizi üzmek istemiyorsanız bu adamdan bir an önce kurtulun..

Beni kocam hırpaladığında kaynanama söyledim. Ama sende karşılık vermişsin dedi.. ee.. dedim. Bir yerin morardı mı ki de.. onunda kızı var.. o kocasından çok daha dayak yemiş. . Ama anlamadı..
aynen senin kv nin dedigini demisti bana kv 'sende karsisinda konusmasaydin vurmusta nolmus hani biseyin yok' diye şok olmuştum ayni oda cok dayak yemis kp den beni anlar bana destek olur demistim ama anlamazlar. ogullarinin her yaptigina bi kilif bulurlar mutlaka.

Merhaba bayanlar, yeni üye olduğum için konu açmadım. Sorunuza istinaden, hayır henüz darp raporu almadım. Şuan öylesine morki vücudum 2 hafta daha geçmez gibi duruyor.. Biz 2 yıllık evliyiz. Boşanma davası açmıştım daha önce aldatılma yüzünden anlaşmalı olarak. Sonra özür diledi yanlış anladığımı vs.. annem kalp hastası ve kalp krizi geçirince bu olaylar yüzünden onun için affettim ve son 1 şans verip eve döndüm. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var. Çocuğum da yok yapmadım. Zaten evliliklerde ilk 3 sene çocuk yapılmasına karşıyım. Sonrasında çocuk için kadınları evlilik bağlayıcı oluyor. Ekim ayında 2.mahkemem var. O güne kadar evimde oturup, ev arkadaşı hayatı yaşayıp mahkeme günümde bitirmeye gideceğim. Kendisi gelir mi bundan da şüpheliyim. Çünkü çok pişman ve ailesine rezil olmaktan korkuyor. Ama benim için onun pişmanlığı bir şey ifade etmiyor. Darp raporu alsam ilerde bu hep önüme çıkacak ve utanç verici bir durum olacak. En azından ondan sonraki hayatımda, geçmişin acı izlerini yaşamadan devam edeceğimi düşünüyorum. Bu yüzden rapor almaya gitmedim. Onun da ailesinden hiç kimseye söylemedim ama telefonumda fotoğraflar var.. Yaptığına çok pişman fakat 1 kere kalkan el 2.defa kalkıyor. 1 Kere aldatan adam 2.defa yine aldatıyor. Ha belki aldatmayan varmı diyeceksiniz.. Evet benim ailemde böyle erkeklerde var. O yüzden kişinin karakterinde bitiyor herşey. Geriye mağdur olan kadında kocaman bir hayal kırıklığı kalıyor.. Benim eşim evlenince değişenlerden oldu. Ya da maskesini arkasında saklayan diyebilirim. Böyle forumlar insanın içini rahatlatması ve en yakınları ile konuşamadıklarını paylaşması açısından çok faydalı bir platform. Bu arada psikolojik destek için psikologdan randevu aldım. Bu konu da mağdur olan kadın arkadaşlarıma da bu yönde bir adım atmalarını ve kendilerinin eteklerine yapışan karaktersiz adamları hayatlarından çıkarmalarını tavsiye ediyorum. Evet çok zor belki alışılmışlık var, çevre ne der psikolojisi var, dışardaki adam daha mı iyi olacak algısı var.. Yine de bu hayat ve bu can bizim. Kimse dışardan ne yaşadığımızı bilmez. Sevgiyle kalın.. Beni dinlediğiniz için Teşekkür ederim.

Kimin eline 2 kuruş para sıkıstırırsan o lanet adamın ağzını burnunu kırar kaldiki ben öyle yapardım sen kimsin bana vuruyorsun yaaa

Sinirlendim

Merhaba bayanlar, yeni üye olduğum için konu açmadım. Sorunuza istinaden, hayır henüz darp raporu almadım. Şuan öylesine morki vücudum 2 hafta daha geçmez gibi duruyor.. Biz 2 yıllık evliyiz. Boşanma davası açmıştım daha önce aldatılma yüzünden anlaşmalı olarak. Sonra özür diledi yanlış anladığımı vs.. annem kalp hastası ve kalp krizi geçirince bu olaylar yüzünden onun için affettim ve son 1 şans verip eve döndüm. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var. Çocuğum da yok yapmadım. Zaten evliliklerde ilk 3 sene çocuk yapılmasına karşıyım. Sonrasında çocuk için kadınları evlilik bağlayıcı oluyor. Ekim ayında 2.mahkemem var. O güne kadar evimde oturup, ev arkadaşı hayatı yaşayıp mahkeme günümde bitirmeye gideceğim. Kendisi gelir mi bundan da şüpheliyim. Çünkü çok pişman ve ailesine rezil olmaktan korkuyor. Ama benim için onun pişmanlığı bir şey ifade etmiyor. Darp raporu alsam ilerde bu hep önüme çıkacak ve utanç verici bir durum olacak. En azından ondan sonraki hayatımda, geçmişin acı izlerini yaşamadan devam edeceğimi düşünüyorum. Bu yüzden rapor almaya gitmedim. Onun da ailesinden hiç kimseye söylemedim ama telefonumda fotoğraflar var.. Yaptığına çok pişman fakat 1 kere kalkan el 2.defa kalkıyor. 1 Kere aldatan adam 2.defa yine aldatıyor. Ha belki aldatmayan varmı diyeceksiniz.. Evet benim ailemde böyle erkeklerde var. O yüzden kişinin karakterinde bitiyor herşey. Geriye mağdur olan kadında kocaman bir hayal kırıklığı kalıyor.. Benim eşim evlenince değişenlerden oldu. Ya da maskesini arkasında saklayan diyebilirim. Böyle forumlar insanın içini rahatlatması ve en yakınları ile konuşamadıklarını paylaşması açısından çok faydalı bir platform. Bu arada psikolojik destek için psikologdan randevu aldım. Bu konu da mağdur olan kadın arkadaşlarıma da bu yönde bir adım atmalarını ve kendilerinin eteklerine yapışan karaktersiz adamları hayatlarından çıkarmalarını tavsiye ediyorum. Evet çok zor belki alışılmışlık var, çevre ne der psikolojisi var, dışardaki adam daha mı iyi olacak algısı var.. Yine de bu hayat ve bu can bizim. Kimse dışardan ne yaşadığımızı bilmez. Sevgiyle kalın.. Beni dinlediğiniz için Teşekkür ederim.
darp raporu alınca utanacak kişi siz değilsiniz o hayvan
devlet memurluğu falan var mı memuriyetini bile kaydırabilirsiniz

Evet arkadaşlar dayak yedim. Şimdi ne yapacağımı nereye gidecegimi düşünüyorum. Kırgınim. Paylasabilecegim hickimsem yok. Bütün dertlerimi size anlattım bunu da size anlatmak istedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Günah olmayacağını bilsem çoktan intihar etmiştim. Biz sana soylemistik diyenler cikacaktir mutlaka. Haklısınız.
Kocam dediğim yillarca evlenmeyi beklediğim adam beni paramparça etti.

regarde-moi regarde-moi nasılsın ??

Back
X