• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yemek çok zor

Senden utanıyorum demişsin.
Bence bu söz fiziksel şiddetten daha ağır.
Alkol sorununuzu hakaret ederek aşamazsın değil mi canım?

slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız

2 senedir gerçekten hersey mükemmelse ve alkolü tamamen bbırakırsa Son bir şans verirdim..Tabii bu şiddetin derecesine göre degisirdi ve iyice burnundan getirirdim herhalde :KK53:

Alkolu bırasın seviyorsa eğer. O devam ettkçe dayakda küfürde devam eder..

Ilk defa olmus , alkoluymus sende affetmissin...

Siddet gosteren erkekler , nedense oturup aglar ve cok pisman olduklarini soylerler ..

2. Kez siddet uygularsada yinede oturup , affet dicek...
Peki ozaman ne yapacaksin?

Agziyla icsin baska tarafiyla degil.Boyle devam edecekse de cekmezseniz dayagi uzun soluklu bir evlilik olmaz gibime geliyor.

Tokat ağır bi hareket.

Senin gibi birini yanımda taşımaya utanıyorum da kavgada söylenmez bir laf bence.

Çok geçimli bir ilişki göremiyorum geleceğinizde.

Ilk defa olmus , alkoluymus sende affetmissin...

Siddet gosteren erkekler , nedense oturup aglar ve cok pisman olduklarini soylerler ..

2. Kez siddet uygularsada yinede oturup , affet dicek...
Peki ozaman ne yapacaksin?
tabii o zaman affetmicem ve gerçekten buırakırsa normelken asla canımı acıtmaz o asla

Bana sevginiz samimi gelmedi nedense.
Sizin ona soyledikleriniz, "utaniyorum" filan. Adam yolda yuruyemiyor, elini tutup destek olmak yerine utanmaktan, uzaklasmaktan bahsediyorsunuz. "Ben boyle birini tasimam yanimda" dediginiz kisi kocaniz, sokakta size asilan bir serseri degil neticede.
Sonra evde siddet goruyorsunuz. Sizin evlilik hersey normalken iyi, problem oldugunda cokenlerden galiba. Esinizin yerinde olsam size guvenimi kaybederdim. Pek kotu gun arkadasi degilsiniz galiba. Bilmiyorum, sakat geldi bana. Biriniz fiziksel, digeriniz psikolojik siddet gormus. Ikinizin de tavri yanlis. En ufak bir sorunda da ikinizin de gercek kisiligi cikmis ortaya.

3 sayafalık mesaj var 2 kişi konunun asıl nedenine değinmiş.
ortalık yerde adamı bırakıp utanıyorum seni taşıyamıyorum gibi bir laf etmişsiniz. adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama konuyu şöyle açtığınızı düşünün: "eşimle yolda yürürken eşim bana senden utanıyorum senin gibi birini yanımda taşıyamam" düşünsenize gelecek yorumları.
kusura bakmayın ama bence ilk hata sizde ikincisi eşinizde. alkol problemi olduğunu biliyorsunuz, öncelikle bu problemden uzaklaştırmanız lazımdı o lafları edene kadar.

slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
bir kere olursa devamı gelir unutmayın dayak eşşege yakışır...
boşanmayacaksanız bile ona iyi bir ders verin derim
oldu içkiliydi vurdu özünde iyi biri laflarından sıkıldık

Şişede durduğu gibi durmuyormuş demek ki..
Bence de tek çözüm alkol almaması.
Ama bu o kadar kolay bişey değil.
Süreç biraz sıkıntılı..
Destek olmalısınız ona mutlaka..

canım alkolün etkisinde yapmış ama bu ona bahane olmamalı. Alkolu bıraktır. Kolay değil tabiki bu işler. Profesyonel destek alın. Bütün bunları alkolsüz ayık birşekilde yapsaydı affetme derdim. Yalnız alkollü de olsa 2. Kez el kaldırırsa affetme. Demekki alkolü bırakıp kendine çekidüzen vermesi gerekirken vermemiş. tavrını sert koy alkolu bırakman koşulu ile affederim de. Tavır koymazsan adam alkole devam eder ve şiddet giderek artar sana yazık olur.

ortalığı bulandırmak istemem ama bizim psikoloji öğretmenimiz sarhoşken yapılan şeyler ayıkken düşünülmüştür derdi
zil zurna sarhoş adamın önüne annesini getir asla küfretmez dayak atmaz ama karısına kendimde değildim sarhoştum kendimde değildim aldattım
normal olanşarı diyorum annesinden nefret edip ana babasını dövenleri demiyorum

evet bende tamda buraya takılıyorum hep. neden bir erkek aşırı sinirlenince annesini babasını dövmezde karısını döver. sinirse sinirse sinir. sabırsa sabır. demekki sabrediliyor

6 senelik evliyim hiç siddet görmedim rabbim yaşatmasın çok ağır dır eminim. Eşiniz bir kere alkollü olduğu için bunu yapmış bayaa pişmanda olmuş. Ona unuttuğunuzu affettiğinizi söylemeyin tabiki ama bir şans verebilirsiniz ve içkiye tövbe etmeli ilk olarak içki için insan sarhoş olunca her kötülüğü yapabilir. Kontrol ünü rahatlıkla kaybedebilir. Bu yaptığını sadece içkiyi birdaha içmezse affedebileceğinizi söyleyebilirsiniz mesela.

Back
X