Dayak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
53
Birgün benimde başıma gelecekmiş meğer .. bugün eşim olacak insan öğle arası eve geldi ve aksam bir yere hayırlı olsuna gidicem dedi zaten 3 gündür düğündesin bugün de evladını gezdir sıkılıyor dedim baya tartıştık aileme laf söyledi bana biz ne bilirmisiz düğün bayram .. ben daha fazla konuşunca üstüme saldırdı ve 3 yaşında çocuğumun önünde beni dövdü gözümün resmen önü karardı nefes alamadım hiçbir yerimde tek bir iz yok çünkü kafamı deflarca yere vurdu baygınlık geçirdim.. darp raporu alamam 😰 annemi aradi gelin bunu alınn beni bunu çekemiyorum diye sonra defoldh gitti kendime geldkten sonra annem geldi zavallı kadın ağladı ağladı onu gene üzdü .. bende onun anne ve babasını arayıp herşeyi anlattım . Tek istediğim boşanmak ama çocuğum çok küçük ve otizmli 😥 gidecek baba evim Yok babam sinir hastası ve asla kabul etmiyor .. çalışmıyorum nasıl yapabilirim ne yapabilirim yüzünü görmek istemiyorum o herifin .. kalbim canım acıyor 😰 bugüne kadar öyle çok seviyordum ki o uyuyunca bile seyrederdim kendi kendjme sevinirdim .. evi ve eşyaları bırakıp gitsin istiyorum bosanalim bir daha asla yüzünü görmeyim istiyorum para da talep etmiyorum ama ne yapcam bilmiyorum elim kolum bağlı 😥 haftada 1 veya 2 gün mahkeme babaya görme hakkı tanır ama ben 1 2 gün bile ayrı kalamam oğlum özel bir çocuk ne yapabilirim

Birgün benimde başıma gelecekmiş meğer .. bugün eşim olacak insan öğle arası eve geldi ve aksam bir yere hayırlı olsuna gidicem dedi zaten 3 gündür düğündesin bugün de evladını gezdir sıkılıyor dedim baya tartıştık aileme laf söyledi bana biz ne bilirmisiz düğün bayram .. ben daha fazla konuşunca üstüme saldırdı ve 3 yaşında çocuğumun önünde beni dövdü gözümün resmen önü karardı nefes alamadım hiçbir yerimde tek bir iz yok çünkü kafamı deflarca yere vurdu baygınlık geçirdim.. darp raporu alamam 😰 annemi aradi gelin bunu alınn beni bunu çekemiyorum diye sonra defoldh gitti kendime geldkten sonra annem geldi zavallı kadın ağladı ağladı onu gene üzdü .. bende onun anne ve babasını arayıp herşeyi anlattım . Tek istediğim boşanmak ama çocuğum çok küçük ve otizmli 😥 gidecek baba evim Yok babam sinir hastası ve asla kabul etmiyor .. çalışmıyorum nasıl yapabilirim ne yapabilirim yüzünü görmek istemiyorum o herifin .. kalbim canım acıyor 😰 bugüne kadar öyle çok seviyordum ki o uyuyunca bile seyrederdim kendi kendjme sevinirdim .. evi ve eşyaları bırakıp gitsin istiyorum bosanalim bir daha asla yüzünü görmeyim istiyorum para da talep etmiyorum ama ne yapcam bilmiyorum elim kolum bağlı 😥 haftada 1 veya 2 gün mahkeme babaya görme hakkı tanır ama ben 1 2 gün bile ayrı kalamam oğlum özel bir çocuk ne yapabilirim
Çok üzüldüm adına canım. Kesinlikle boşan o adamdan. İlkse bu son da olmayacak. Devam ederswn dayağın devamı gelir. Sırf bir iki gün çocuğu alır diye bu evliliğe katlanma.

Hiçbir yerimde iz yok çünkü kafamı sürekli yere vurdu tek bir yerimde bile.kizariklik dahi yok 😔
Alabilirsiniz kim diyor onu alamazsınız diye hemen polise gidip şikayetçi olun darp raporu alıp uzaklaştırma çıkartin kafanıza darbe alıp bayilmissiniz bunu doktorlar anlar illada kızarıklık yada iz olmasina gerek yok.

Uyurken bakmaya kiyamiyorsunuz ve birden adam size saldırıyor.
Bu hikayede bir terslik olmali.
Para yok baba evine gidemezsiniz tüm yolları kapatmissiniz.
Anneniz sakince olanları mi izledi?
Evet saldırdı resmen cinnet geçirdi karnıma tekmeler vurdu hayatımın en kotu gününü yasatti bana ve oğluma 😔 çalışmıyorum ne yapcam bilmiyorum annem onu aradi bağırdı çağırdı al götür o zaman kızını deyince annemin beni götürecek bir yeri olmadığını biliyor 😔

Çok üzüldüm.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Sen iz göremezsin ama doktorlar bulur o kadar dayağın izini.
Kendini topla şimdi dağılma zamanı değil, gidip o darp raporunu almalısın ki özel olan minik yavruyu devlette o şiddet eğilimli olan adama vermesin, göstermesin.

Aç davayı kurtul o Allah ın cezasından bu süreçte biz burdayız beraber ağlarız da güleriz de. Yeter ki yavrunu ve kendini korumak için bir adım at.

Darp raporu alamam diye bir şey yok, benim arkadaşıma tanımadığı birisi tekme atmıştı. Ama çok sert de değil,iz miz çıkmadı. Karakola gittik,darp raporuna gönderdiler . Oradaki raporda vurmaya bağlı eziklik diye yazdılar. Oysa morarmamisti bile. Merak etme,doktorlar yaşanan hasarı bilirler. Onca şiddete elbet bir belirti vardır.
Sakin ihmal etme mutlaka git bence. Şikayet etmek zorunda değilsin, ama elinde raporun olsun

O kadar kalbim ağrıyor ki arkadaslarim biz beraber büyüdük herşeyi onda tattım bir dediğimi ikiletmezdi ne begensem diğer gün almış olurdu bedenim den önce kalbim ağrıyor 😰

cocugu krese ver kendin ise gir... hemen ev tutmaya calis ozaman simdiye dek hic vurmusmuydu

Çok üzüldüm hem şiddet görmene hemde olayların küçücük yavrunun önünde gerçekleşmesine.mutlaka çıkar bir yol bulman lazim şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ama kafanı yerlere vurması çok kötü resmen canına kastetmiş. Annen ne diyor bu duruma akşam o cani bişey yok gibi eve mi gelecek?

Darp raporu alabilirsiniz. Babanız ne demek kabul etmiyor. Kızı dayak yemis kocası ile kalsın demek nasıl bir babalık. Çocuk küçük diye üzülmeyin. Öyle ortamda büyüyeceğine böylesi daha sağlıklı. Özel gereksinimli bir çocuk olduggu için hakim onu göz önünde tutar. Eşiniz de tahminen anası baksın diyecektir. Zorluğu görünce zaten gece kendisinde kalsın istemez .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X