Dayak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç birini yapamazsam.kadin sığınma evine giderim evladimla 😥yeter ki bununla aynı evi paylaşmayaym kendime bu kötülüğü yapmicam.devam.etmicem arkadaşlar merak etmeyin teşekkür ederim yardımlarınız için raporumu alıp önüme bakcam şuan herşey çok sıcağı sıcağına karar vermek çok zor en çok çocuğum kafamı katistiyor 😔 nasıl geçiririm ne yaparım Allah kerim dua edin bana

Hiç birini yapamazsam.kadin sığınma evine giderim evladimla 😥yeter ki bununla aynı evi paylaşmayaym kendime bu kötülüğü yapmicam.devam.etmicem arkadaşlar merak etmeyin teşekkür ederim yardımlarınız için raporumu alıp önüme bakcam şuan herşey çok sıcağı sıcağına karar vermek çok zor en çok çocuğum kafamı katistiyor 😔 nasıl geçiririm ne yaparım Allah kerim dua edin bana
kadın sığınma evleri öyle gül yuvası değil yaşanması çok zor yerler.
heleki çocukla .
siz raporu alın ve bu gece kalacak yer bulmaya çalışın misafirhaneler uygun fiyatlı olabiliyor.
onun içinde nakit yok ise bana özelden ulaşabilirsiniz.
yarın adliyeye gidip uzaklaştırma kararı çıkarın ve evin anahtarını değiştirin.

daha makul bir yol haritası olduğunu düşünmüyorum.

Bu adamın ailesi ne diyor bu şiddet konusunda hiç mi vicdanları açılmaları yok
Babası çok sinirlendi ben ona yapacağımı biliyorum güzel kızım benim hatrma affet bir daha olmayacak dedi falan filan duymak istemiyorum ne onu ne ailesini kimseye inancım da yok sabrım da 😥

heleki çocukla .
siz raporu alın ve bu gece kalacak yer bulmaya çalışın misafirhaneler uygun fiyatlı olabiliyor.

Çok güzel bir insansın teşekkür ederim 😔

Başaracak siniz ayni kararla devam edin dualarimiz sizinle

Anneniz anne olmayi becerememis, sizi bu babaya mecbur etmiş bunca sene..hala daha anca ağlıyor, çek gitsin diyor.
Siz de bu adamla devam ederseniz aynı anneniz gibi çocuğunu babasından korumaktam aciz bir anne olacaksiniz. Anca ağlayıp 'baban iste' diyeceksiniz. Bugünden belli
Korkmayın bu kadar kendi ayaklarınız üzerinde durmaktan, cesaretle bir şey yapmaktan

heleki çocukla .

Bu evden gitmek istemiyorum oğlum kendi evine Akışık düzeni bozunca kriz geçiriyor kendi gitsin defolup ben terk etmicem bu evi ve düzenimi😥

Babası çok sinirlendi ben ona yapacağımı biliyorum güzel kızım benim hatrma affet bir daha olmayacak dedi falan filan duymak istemiyorum ne onu ne ailesini kimseye inancım da yok sabrım da 😥

Kendi ogluna ne yapabilir? Kendinizden pay bicin, insan kendi evladina anca hötler durur, baska bisey yapamaz. Insan kendisi icin bisey yapmazsa, baskasi hic yapmiyor. Esinizin ailesine guvenmeyin

çok üzüldüm ya, okurken o kadar kızdım ki o vicdansız herife..
allah yardımcınız olsun gerçekten.

bence darp raporu almalısınız. İz yok diye düşünmeyin, kafayı duvara vurmak nedir :KK43:
film vs. çekilmesi gerek.
doktorlar bilir bunu, bir görüşmekte fayda var.

Son düzenleme:
Bu evden gitmek istemiyorum oğlum kendi evine Akışık düzeni bozunca kriz geçiriyor kendi gitsin defolup ben terk etmicem bu evi ve düzenimi😥
iste o yüzden darp raporu, uzaklaştırma raporu vs kilit değişimi gerekli.
darp raporunu şimdi alırsınız ama uzaklaştırma için yarın gitmeniz lazım saat 5 ten sonra kapanıyor adliye
ondan bu gece için dedim ben

Kapiyi arkadan kitlerim anahtar olduğu için giremez zaten hevesli olduğunu sanmıyorum gelmeye gelmez
iste o yüzden darp raporu, uzaklaştırma raporu vs kilit değişimi gerekli.
darp raporunu şimdi alırsınız ama uzaklaştırma için yarın gitmeniz lazım saat 5 ten sonra kapanıyor adliye
ondan bu gece için dedim ben

Kapiyi arkadan kitlerim anahtar olduğu için giremez zaten hevesli olduğunu sanmıyorum gelmeye gelmez

Darp raporu almazsaniz adam polis cagirir, siz suclu cikarsiniz. Rapor alırsanız bu adam beni dovdu, bebegim var, raporum burda, eve alamam der kapiyi kapatirsiniz. Attiginiz her adimi hukuki zemine oturtun. Ne zaman gideceksiniz rapor almaya?

sizin öncelikle darp raporu almanız gerekiyor.
zaten salt darp raporu da değil mesele
kafaniza o kadar tekme vs atılmış ise zaten gidin doktor bir baksın
iyi misiniz vs

Darp raporu almazsaniz adam polis cagirir, siz suclu cikarsiniz. Rapor alırsanız bu adam beni dovdu, bebegim var, raporum burda, eve alamam der kapiyi kapatirsiniz. Attiginiz her adimi hukuki zemine oturtun. Ne zaman gideceksiniz rapor almaya?
Birazdan çıkcam oğlumun uyanmasını bekliyordm uyandı

Birazdan çıkcam oğlumun uyanmasını bekliyordm uyandı

Dedigim gibi hukuki zemine oturtun herseyi. Bu erkek milleti yüzsüz oluyor. Polis cagirir, eve girer, karsinizda kaşına kaşına oturur, iyice deli eder sizi. Gitsin 1 ay sagda solda kalsin bakalim nasil oluyormus, kolay miymis kadin dövmek. Tiksindim artik erkeklerden ya

Dedigim gibi hukuki zemine oturtun herseyi. Bu erkek milleti yüzsüz oluyor. Polis cagirir, eve girer, karsinizda kaşına kaşına oturur, iyice deli eder sizi. Gitsin 1 ay sagda solda kalsin bakalim nasil oluyormus, kolay miymis kadin dövmek. Tiksindim artik erkeklerden ya
Cookk zoruma gitti çok ağrıma gitti 😥

O sırf bana inat olsun ben diye çocuğu almak için herşeyi yapacaktır güya çok düşkün bir baba..! annesi bakamaz haftada 1 gün bile veremem ki ben zor bakiyorum huyunu suyunu yemesi içmesi
hiç bir hakim mahkeme çocuğu anneden kolay kolay ayırmaz ayrıca özel bir çocuk diyosunuz asla sanmıyorum ayıracağını siz savaşın güçlü olun aileniz arkanızda duramadığı için çoğu erkek gibi nasılsa gidecek yeri yok el mahkum bana kalacak dayak yöntemine başvurmuş ama madem aileniz yok artık siz oğlunuzla bir ailesiniz ayaklarnızın üstünde durup kendinize hayat kurma vakti

Darp raporunu eşinizin mesleğinden dolayı falan mı almıyorsunuz?
Kafanızı defalarca yere vurduysa alabilirsiniz darp raporunu, iz olmasına gerek olduğunu sanmıyorum. Darp raporuyla uzaklaştırma alırsınız, en azından ilk etapta ev sorununuz olmaz. Sonrasında bir çözüm yolu bulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X