Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsamDarp raporu aldınız umarım ve bunca yapılana rağmen ailesiyle konuşmak neye çözüm?
Hangi olasılıkla şiddet uygulanırsa uygulansın bir bahanesi olamaz, kararınız nettir umarım mühim olan o bu durum da.
Eşinize de edecek laf bulamıyorum onca söz az gelir.
Kendi ailenize haber verdiniz mi?
O ev de daha fazla durmayın lütfen kaçın kurtulun...
Umarim kurtulurum artik bendede eksildi bi cok sey dayanamiyorum mutsuzluktan son nefesimi vericem resmenOzaman yine bir b.k yiyorduk pislik herif su p.zvenkleri atin hayatinizdan
Bende umuyorum canim saol varolUffff cok uzuldum umarim kurtulursun
Delil olmaya olur da yanliz yarını neden bekliyorsunuz acil olarak hastaneye gitmek zorundasınız , haberi olur veya olmaz bilmiyorum detaylı ,şimdi sizin sağlınız daha mühim...Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
Senin yerinde olsam bukadar canım yanarken o duyar mı diye düşünmezdim.Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorumIse gitmiyor mu gunduz .
Haberi olmaz ama olsa ne olacak ki zaten
Keske polisi arasaydiniz
Elleri kirilsin pislik .
Anca kadinlara yeter bunlarin gucu !!
Almanyada yasiyorum canim ben burda dayaga kocanla baris evine git demezler turkiyede ki gb bu halde gorse kocami tutuklayio cocuklarimiza devlet el koyabilir diye korkyyorym cnki burda degisik kurallar varmis insana deger kavrami farkli biraz ondan korkuyorynSenin yerinde olsam bukadar canım yanarken o duyar mı diye düşünmezdim.
Arabaya atlar giderim smdi o sorun degil sonrasi ne olacak almanya buras8 ya onu iceri alirlarsa devlet coxuklarima el koyarsa sidddt var bu evde diye cocuklari alirlarmi acaba kurallar var 1 kez uyardilar bizi zaten psikolojisine bakdilar cocuklarin kendimi arabadan atmisdim o zmnda polislik olmusduk napsam bilemedimDelil olmaya olur da yanliz yarını neden bekliyorsunuz acil olarak hastaneye gitmek zorundasınız , haberi olur veya olmaz bilmiyorum detaylı ,şimdi sizin sağlınız daha mühim...
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum
Vardir mutlaka canim ama ben bilmiyorum ki eger cocuklari alirsa devlet bir daha gostermez bana esim demisd8 cok bagirma senin yuzunden coxuklari alacaklar dusman cok sikayet edecekler dediTürkiyedeki gibi degil kocanla barış diye eve göndermezler. Bu nekadar güzel birşey farkındamısın. Biz nezaman kadınlara gerçekten yardım eli olan bir devlet olucaz acaba. Çocukların konusunda ne olur bilmiyorum inşallah düşündüğün gibi degildir. Ögrenebilecegin bir yardım hattı var mı o ülkenin.
Olay cikarmak istemiyorym sadece oglum kodkdum diye uyandi uyumadi uzuluyolar sonunun ne oldugunu bilmedeigum yola adim atamiyorym ki can8m ben simdi yuzumun resmini cekio drive diye bi programa kaydettim elimde ztn esimin ses kayitlari ve erkek arkadasiyla kari paslasmalarida var flasch diskte bunuda aticam orayaGunduz gittiginde almiyorlar mi peki ?
Yine siddet olmus oluyor evde
Agri kesici falan icseydin o agrilarina
Ne diyim Allah yardimcin olsun .
Eğer eşiniz oranın vatandaşı değilse sınır dışı bile edilir , ayrıca devlet sizin yanınız da merak etmeyin gerekirse maddi durum yeterli değilse size ev ve iş konusun da yardım bile ederler.Arabaya atlar giderim smdi o sorun degil sonrasi ne olacak almanya buras8 ya onu iceri alirlarsa devlet coxuklarima el koyarsa sidddt var bu evde diye cocuklari alirlarmi acaba kurallar var 1 kez uyardilar bizi zaten psikolojisine bakdilar cocuklarin kendimi arabadan atmisdim o zmnda polislik olmusduk napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?