Dayakta yedigime gore kirilacak ne kalbim ne kemigim kaldi

Denis92

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
111
34
13
32
Evet bunuda yasadim sonunda yarin aileside geliyor muhakkak gelecekler konusacagiz ve bosanmak istedimi belirticem burnum sisti gozlerim sisti kizarikliktan morluga dogru gidiyo nefes alamiyorum kaburgama tekme atti kanlar icinde kaldim hala bogazluyordu beni sona dusa sokdu yikadi yari bayginlik gecirdum saat 1 bucuk sulariydi ve dayak yeme sebebim esim cocuklqra bakmaya cikinca beni 1 bucuk sendir aldattigu icin guvensizligimden telini karistiriken yakalamasi.

Darp raporu aldınız umarım ve bunca yapılana rağmen ailesiyle konuşmak neye çözüm?
Hangi olasılıkla şiddet uygulanırsa uygulansın bir bahanesi olamaz, kararınız nettir umarım mühim olan o bu durum da.
Eşinize de edecek laf bulamıyorum onca söz az gelir.
Kendi ailenize haber verdiniz mi?
O ev de daha fazla durmayın lütfen kaçın kurtulun...

Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam

Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
Delil olmaya olur da yanliz yarını neden bekliyorsunuz acil olarak hastaneye gitmek zorundasınız , haberi olur veya olmaz bilmiyorum detaylı ,şimdi sizin sağlınız daha mühim...

Senin yerinde olsam bukadar canım yanarken o duyar mı diye düşünmezdim.

Ise gitmiyor mu gunduz .
Haberi olmaz ama olsa ne olacak ki zaten
Keske polisi arasaydiniz
Elleri kirilsin pislik .
Anca kadinlara yeter bunlarin gucu !!
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum

Senin yerinde olsam bukadar canım yanarken o duyar mı diye düşünmezdim.
Almanyada yasiyorum canim ben burda dayaga kocanla baris evine git demezler turkiyede ki gb bu halde gorse kocami tutuklayio cocuklarimiza devlet el koyabilir diye korkyyorym cnki burda degisik kurallar varmis insana deger kavrami farkli biraz ondan korkuyoryn

Delil olmaya olur da yanliz yarını neden bekliyorsunuz acil olarak hastaneye gitmek zorundasınız , haberi olur veya olmaz bilmiyorum detaylı ,şimdi sizin sağlınız daha mühim...
Arabaya atlar giderim smdi o sorun degil sonrasi ne olacak almanya buras8 ya onu iceri alirlarsa devlet coxuklarima el koyarsa sidddt var bu evde diye cocuklari alirlarmi acaba kurallar var 1 kez uyardilar bizi zaten psikolojisine bakdilar cocuklarin kendimi arabadan atmisdim o zmnda polislik olmusduk napsam bilemedim

Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum

Gunduz gittiginde almiyorlar mi peki ?
Yine siddet olmus oluyor evde
Agri kesici falan icseydin o agrilarina
Ne diyim Allah yardimcin olsun .

Türkiyedeki gibi degil kocanla barış diye eve göndermezler. Bu nekadar güzel birşey farkındamısın. Biz nezaman kadınlara gerçekten yardım eli olan bir devlet olucaz acaba. Çocukların konusunda ne olur bilmiyorum inşallah düşündüğün gibi degildir. Ögrenebilecegin bir yardım hattı var mı o ülkenin.

Vardir mutlaka canim ama ben bilmiyorum ki eger cocuklari alirsa devlet bir daha gostermez bana esim demisd8 cok bagirma senin yuzunden coxuklari alacaklar dusman cok sikayet edecekler dedi

Gunduz gittiginde almiyorlar mi peki ?
Yine siddet olmus oluyor evde
Agri kesici falan icseydin o agrilarina
Ne diyim Allah yardimcin olsun .
Olay cikarmak istemiyorym sadece oglum kodkdum diye uyandi uyumadi uzuluyolar sonunun ne oldugunu bilmedeigum yola adim atamiyorym ki can8m ben simdi yuzumun resmini cekio drive diye bi programa kaydettim elimde ztn esimin ses kayitlari ve erkek arkadasiyla kari paslasmalarida var flasch diskte bunuda aticam oraya

Neden polise gitmiyorsunuz aramiyor şikayetçi olmuyorsunuz

Boşanırsan kimse çocukların psikolojisini bahane edip senden alamaz. Bir an önce boşan bu adamdan. İşinde varmış. Benim halam da küçücük kızıyla yalnız yaşadı orada gayet mutlulardı. Şimdi kız büyüdü aradan seneler geçti halam yeniden evlendi. İnternetten biraz araştırma yap yardım kuruluşları yada herhangi bir yardım hattı bulabilirsin belki.

Eğer eşiniz oranın vatandaşı değilse sınır dışı bile edilir , ayrıca devlet sizin yanınız da merak etmeyin gerekirse maddi durum yeterli değilse size ev ve iş konusun da yardım bile ederler.
Çocuklara yönelik sizin bir şiddetiniz olmadıysa elinizden alacaklarını sanmıyorum sonuçta siz de bunun içindesiniz daha neden eşi düşünüyorsunuz aklım almıyor , size yaptıklarını yapmasaydı madem ceza işlemleri umarım hat safhadadır da can güvenliğinizi gözetirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…