- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Olay cikarmak istemiyorym sadece oglum kodkdum diye uyandi uyumadi uzuluyolar sonunun ne oldugunu bilmedeigum yola adim atamiyorym ki can8m ben simdi yuzumun resmini cekio drive diye bi programa kaydettim elimde ztn esimin ses kayitlari ve erkek arkadasiyla kari paslasmalarida var flasch diskte bunuda aticam oraya
Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
ne yapıp edip bir darp raporu alın kurtulmak istiyorsanız hastaneye acile gidin devlet hastanesi tabi başınıza gelenleri anlatın aklı başına gelsin eğer susarsan daha daha kötü olacakDayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
insana değer kavramı olması gerektiği gibiymiş benceAlmanyada yasiyorum canim ben burda dayaga kocanla baris evine git demezler turkiyede ki gb bu halde gorse kocami tutuklayio cocuklarimiza devlet el koyabilir diye korkyyorym cnki burda degisik kurallar varmis insana deger kavrami farkli biraz ondan korkuyoryn
kuzenim Almanya'da yaşıyor, 6 çocuğu var.
dayakçı kocasını boşadı, çocuklar yanında.
3. çocuğu düşünüyordu adamdan.Bu bilginin konu sahibinin umurunda olacagini hic sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?