• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayakta yedigime gore kirilacak ne kalbim ne kemigim kaldi

Olay cikarmak istemiyorym sadece oglum kodkdum diye uyandi uyumadi uzuluyolar sonunun ne oldugunu bilmedeigum yola adim atamiyorym ki can8m ben simdi yuzumun resmini cekio drive diye bi programa kaydettim elimde ztn esimin ses kayitlari ve erkek arkadasiyla kari paslasmalarida var flasch diskte bunuda aticam oraya

Bi avukata sormak lazim yine de ama izinsiz ses kaydi suc mu sayiliyor ne oyle bir sey okumustum.
Raporunu yarin mutlaka al sakin vazgecme
Almanyada bildigim kadariyla senden yana cikarlar onun da burnundan getirsinler insallah.
Sonucu yazarsin.
Meslegin dilin falan var mi ?

Sizin aileniz yok mu? Arayin gelip alsinlar sizi.

Daha ne istiyorsunuz
Almanya gibi yerde o dayakçı adamı mahvederler
Çocukları niye alsınlar onlara yapılan bi şiddet yok
Adamı alıp cezasını versinler
Siz de rahat edin çovuklarla
Ama aldatmayı da sineye çekmişsiniz dayağı da öyle yapcak gibi duruyosunuz

Kimse kusura bakmasin da kadinlarimiz genel olarak dayagi affetme egilimli. Turkiye'de olsa polisler ilgilenmez bahanesi, Almanya'da da fazla ilgilenirler bahanesi. Su an hemen polise gitmemenin tek bir gerekcesi var, affedeceksin. Bunun baska hic bir mazereti olamaz. Umarim kendinize gelip dogru kararlar alirsiniz... Saygilar...

Bende almanyada yasadim büyüdüm. Hemen polise gidip darp raporu alip bosanmak istedigini soyleyebilirsin senin piskolojik sorunlarin yoksa onlara yada kendine zarar verecek derecede cocuklarini alamazlar zaten onceki yasadigin olaylarida esin yuzunden anlık bisey oldugunu dersin eger sanmiyorum ama oyle bisey olursa merak etme s.ctir o kocan olcak mahlukatin agzina

Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam

Yarin ailesi gelicekmis. Var sayiyorumki bu cani adamin ailesinden hepsi ayri ayri canii degildir. " darp raporu almaya gidiyorum ben "desen esini kenara cekip tekrar bi post dayak atmasina izin vermezler?? Senin ailen nerde?

Su saate kadar yazmadigina gore insallah darp raporu almaya gitmistir.Akli varsa alir tabi.

Sen iyimisin canım daha adamı içeri mi atarlar çocukları mı alırlar diyorsun. Atsınlar şu adamı içeri. Biraz iyileş kendine gel lütfen. Şikayet et şu adamı. Yaptığı yanına kalmasın. Bak hep kadınlar böyle düşündüğünden bu heriflere bişey olmuyo. O insanın bi daha suratına bakma özür dileyip sözde düzeltmesini bekleme. Ya ölseydin ya sakat kalsaydın??

Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
ne yapıp edip bir darp raporu alın kurtulmak istiyorsanız hastaneye acile gidin devlet hastanesi tabi başınıza gelenleri anlatın aklı başına gelsin eğer susarsan daha daha kötü olacak

Almanyada yasiyorum canim ben burda dayaga kocanla baris evine git demezler turkiyede ki gb bu halde gorse kocami tutuklayio cocuklarimiza devlet el koyabilir diye korkyyorym cnki burda degisik kurallar varmis insana deger kavrami farkli biraz ondan korkuyoryn
insana değer kavramı olması gerektiği gibiymiş bence
alsınlar kocanı tıksınlar içeri
daha ne istiyorsun ????

Elleri kırılsın!
Kaç kurtul o psikopattan. Elinde kalacaksın bir gün olan çocuklara olacak. Yazık onlar da nasıl korkuyorlardır o evde. Kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün boşan..

Son düzenleme:
Ah canım çok üzüldüm insallah kurtulursun. Allah yardimcin olsun.

Ah be denis o kadar söyledik bırak bu adamı diye.Ailene haber ver hemen.Darp raporunu al.Neden bu kadar şey yaşayıp anında doktora gitmiyorsun.İç kanama falan olsa allah korusun.Bırak artık şu adamı allah aşkına bırak be güzelim.

Back
X