• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayakta yedigime gore kirilacak ne kalbim ne kemigim kaldi

Evet bunuda yasadim sonunda yarin aileside geliyor muhakkak gelecekler konusacagiz ve bosanmak istedimi belirticem burnum sisti gozlerim sisti kizarikliktan morluga dogru gidiyo nefes alamiyorum kaburgama tekme atti kanlar icinde kaldim hala bogazluyordu beni sona dusa sokdu yikadi yari bayginlik gecirdum saat 1 bucuk sulariydi ve dayak yeme sebebim esim cocuklqra bakmaya cikinca beni 1 bucuk sendir aldattigu icin guvensizligimden telini karistiriken yakalamasi.

Hemen darp raporu alın ve güvenli bir yere geçin karakola da gidin koruma isteyin

Diğer konularınızi da okudum darp var aldatma var ama siz hala üç çocuk istediğinizi söylüyorsunuz. Hiç mi içiniz soğumadı adamdan tüm bunları nasıl sineye çekiyorsunuz? Hemen darp raporu alıp polise gidin daha fazla da katlanmayin bu adama

Devlet senide çocuklarıda korumaya alır bence,
Ayırmazlar cocukları senden çünkü sende magdursun.
O saatte komşular nasıl polis çagırmamış anlamadım,
Normalde az bi ses olsa polis ararlar.

Cocuklarda gordumu bu dayak olayini ya
Uff cocuklari nelere maruz birakiyosunuz etmeyin eylemeyin.
Cocuklarin yaninda boyle seyler.

Kadının da psikolojik sorunları var bence bir konusunda çocukların gözü önünde kafasında tel kırdı,dağıttı kendini dövdü.. yani yazdıklarına göre öyle..
Bence kendisinde de sorun var...
En son 15:17de girmiş neden cevap yazamadığını gerçekten merak ettim.
Sizin söylediklerinize katılmamak işten bile değil...

Vardir mutlaka canim ama ben bilmiyorum ki eger cocuklari alirsa devlet bir daha gostermez bana esim demisd8 cok bagirma senin yuzunden coxuklari alacaklar dusman cok sikayet edecekler dedi
Hanimefendi onceside varmis
Siz dayak yediginiz halde devam ettiginizde bir komsu sikayet eder veya yuzunuzu gozunuzu goren biri sikayet eder iste o zaman guvenliklerini tehlikeye attiginiz icin alirlar cunku siz anne olarak gereken yardimi istememis onlari korumamis oluyorsunuz oysa yardim istemek farkli magdurum ve cocuklarimla yasam kurmak istiyorum diyeceksiniz bosanmak istiyorum yardim edin dediginizde niye cocuklarinizi alsinlar ki

Kadının da psikolojik sorunları var bence bir konusunda çocukların gözü önünde kafasında tel kırdı,dağıttı kendini dövdü.. yani yazdıklarına göre öyle..
Bence kendisinde de sorun var...

Ben şiddete karşıyım ama bazı hareketlerin karşısında belki adam hakim olamıyor öyle şeyler yazmış ki eski konusunda belki de uyduruyordur.
Öyle de olsa hiç bir kadın bunu hak etmiyor ama kim bilir ne söylüyor bilemeyiz tahrik ediyor da olabilir. bütün bunlar da çocukların gözleri önünde oluyor. Madem sorunlu evliliğin var 3 üncü çocuk neyine?

Kendi kendine vurup her yerini morartmıştı.. bu kadın sorunlu okuyun ses kaydı boş çıkmadı mevzusunu. Ben inanmıyorum. Yoksa şimdiye kadar neden gidip şikayet etmemiş hala hapse atarlar diye endişe ediyor?

Keşke bu adamların ellerine en az bir yıl kelepçe taksalar.. Yemek yerken, tuvalette, günlük hayatta hep zorlansa.. Ve vurduğu ellere kendisi lanet etse..

Aileyle neyi konuşacaksınız?
Size nasıl vurduğunu mu anlatacaksınız? Çoktan çekip gitmeniz lazımdı.
Hala onun yanında durmanız hata.

Evet bunuda yasadim sonunda yarin aileside geliyor muhakkak gelecekler konusacagiz ve bosanmak istedimi belirticem burnum sisti gozlerim sisti kizarikliktan morluga dogru gidiyo nefes alamiyorum kaburgama tekme atti kanlar icinde kaldim hala bogazluyordu beni sona dusa sokdu yikadi yari bayginlik gecirdum saat 1 bucuk sulariydi ve dayak yeme sebebim esim cocuklqra bakmaya cikinca beni 1 bucuk sendir aldattigu icin guvensizligimden telini karistiriken yakalamasi.
Sanırım bunları yaşayan insanların psikolojisi o kadar değişiyor ki, içindeyken yaşadıklarının ne kadar büyük olduğunu anlayamıyorlar. Allah yardımcınız olsun ne diyim, ben burda böyle konulara yazıyorum yazıyorum, sonra bakıyorum ki kocişleri ile yine canciğer olmuşlar, oyüzden size diyeceğim tek şey inşallah gözünüz açılır da biran önce kendinizi bu durumdan kurtarırsınız

Eger siddeti haber vermez esinle yasamaya devam edersen o zaman alirlar iste cocuklari.

Elleri kirilsin insallahhhh...

Buyuk konusmayayim da esim bana el kaldirsa o eli keser, bosanma davasi icin acitigim mahkemede delil olarak sunardim

Back
X