- Konu Sahibi Nebaktincanim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cocugun-olmazsa-seni-bosarim.1035848/
Evet isim gücüm var evet cocuksuzum sağlığım yerinde biliyorum. Eteğimde çocukla kapıda kalmadım herşeyin farkındayım.
Çok şükür. Herkesin derdi kendine ağır.
O evinde altinda araba keyif catiyor ben ise gidicem diye her nobet sehirler arasi yol yapiyorum. Şuan buz gibi oda da kaliyorum sozde ogretmen evi.
Yaşattigi onca aci üzerine birde şu durum zoruma gidiyor.
Kendi yatağı yastığı dışında uyumayan ben montumu seriyorum yastık yerine içim almıyor. Kim bilir kimler yattı surda.
Lütfen bana dua edin lutfen.
Memlekete tayin alabilsem çok çok daha iyi olacak. Ama referanssız hicbir yer kabul etmiyor.
Ne zamana kadar böyle gidecek düzelecek mi bilmiyorum.
Çok üzgünüm çok yoruldum
Evet isim gücüm var evet cocuksuzum sağlığım yerinde biliyorum. Eteğimde çocukla kapıda kalmadım herşeyin farkındayım.
Çok şükür. Herkesin derdi kendine ağır.
O evinde altinda araba keyif catiyor ben ise gidicem diye her nobet sehirler arasi yol yapiyorum. Şuan buz gibi oda da kaliyorum sozde ogretmen evi.
Yaşattigi onca aci üzerine birde şu durum zoruma gidiyor.
Kendi yatağı yastığı dışında uyumayan ben montumu seriyorum yastık yerine içim almıyor. Kim bilir kimler yattı surda.
Lütfen bana dua edin lutfen.
Memlekete tayin alabilsem çok çok daha iyi olacak. Ama referanssız hicbir yer kabul etmiyor.
Ne zamana kadar böyle gidecek düzelecek mi bilmiyorum.
Çok üzgünüm çok yoruldum