• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanacak gücüm kalmadi

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cocugun-olmazsa-seni-bosarim.1035848/

Evet isim gücüm var evet cocuksuzum sağlığım yerinde biliyorum. Eteğimde çocukla kapıda kalmadım herşeyin farkındayım.
Çok şükür. Herkesin derdi kendine ağır.

O evinde altinda araba keyif catiyor ben ise gidicem diye her nobet sehirler arasi yol yapiyorum. Şuan buz gibi oda da kaliyorum sozde ogretmen evi.
Yaşattigi onca aci üzerine birde şu durum zoruma gidiyor.

Kendi yatağı yastığı dışında uyumayan ben montumu seriyorum yastık yerine içim almıyor. Kim bilir kimler yattı surda.
Lütfen bana dua edin lutfen.
Memlekete tayin alabilsem çok çok daha iyi olacak. Ama referanssız hicbir yer kabul etmiyor.
Ne zamana kadar böyle gidecek düzelecek mi bilmiyorum.
Çok üzgünüm çok yoruldum :KK43:

Önceki konunu okudum o heriften bi cacık olmaz resmen öküzün tekiymis tayin işiniz ne zaman belli olucak peki Allah kolaylık versin insallah

İçim acıdı okurken..
Lütfen güçlü olmaya çalışın. Siz kimsesiz değilsiniz. Her kara gün geçer..
Allah bi kapıyı kapatır birini açar.
Merak etme benim çocuğum oluyor diyen bi adamı zaten mideniz kaldırmazdi.
Her şeyi deneyip mücadele etmişsiniz.
Allah kolaylık versin inşallah istediğiniz gibi olur herşey. Ama unutmayın önce siz güçlü olmak zorundasiniz..

Neden illa tayinin çıkmasını bekliyorsunuz? Sizi üzen şeylerden kaçmayın, yenemezsiniz. Aksine dimdik durarak nefes alabilirsiniz.
Maaşınızla Gül gibi geçinebilecekken bu eziyet neden?

Neden illa tayinin çıkmasını bekliyorsunuz? Sizi üzen şeylerden kaçmayın, yenemezsiniz. Aksine dimdik durarak nefes alabilirsiniz.
Maaşınızla Gül gibi geçinebilecekken bu eziyet neden?

Yok bu şehirde durmak olduğumdan daha kötü yapiyor. Memlekette çok çok daha iyiyim.

İçim acıdı okurken..
Lütfen güçlü olmaya çalışın. Siz kimsesiz değilsiniz. Her kara gün geçer..
Allah bi kapıyı kapatır birini açar.
Merak etme benim çocuğum oluyor diyen bi adamı zaten mideniz kaldırmazdi.
Her şeyi deneyip mücadele etmişsiniz.
Allah kolaylık versin inşallah istediğiniz gibi olur herşey. Ama unutmayın önce siz güçlü olmak zorundasiniz..

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.

Anlaşmalı boşanırsam yaşadıklarım yaşattıkları yanına kar kalacak.
Siz bilirsiniz siz de yipranicaksiniz bu sekilde.. anlamayan anlamiyorki be canim ugrastiginla kalirsin.. merak etme ilk adimi duzgun atamayan 2 nciyi de pek beceremez zaten hakknzda hayirlisi

develet memuruysanız boşandığınız takdirde mazeret tayini yapabiliyorsunuz bir defaya mahsus. dava açıp resmiyete döktükten sonra ailenizin yanına tayin için kurumunuza başvurun.

:KK43: ne zaman torpil bulursam
Nerde öğretmenlik yapıyorsunuz bilmiyorum, belki sizden daha zor durumda çocuklarından ayrı anne babalar da tayin istiyor olabilir, onların önüne geçecek bir durum mu sizinki? Eşinizden boşanmış olmanız ayrı bir konu, şuanki şartlarınız da iyi olmayabilir ama mesleğiniz var bu soğukta kalacak yeriniz var. Negatife değil pozitife odaklanın, isyan etmek kolay olan gerçekten, olumsuzluklar da geliyor aklımıza evet ama hemen iyi şeyleri düşünün ardından, sağlığınız aileniz mesleğiniz paranız varsa çok şükür. İnsan isyan ettikçe elindekileri de kaybediyor genellikle. Belki burda kalmak sizin için daha hayırlıdır bilemezsiniz ki, torpille vs halletme konusundan hoşlanmıyorum çünkü başkalarının hakkına girme ihtimali yüksek. Sizin hakkınız yenmiş olsa da siz bu yollara başvurmayın benim önerim, Allah hayırlı kapılar açacaktır elbette, insan olarak bizim en büyük problemimiz elimizdekilere şükretmeyi bırakıp biz de olmayanlar için üzüntü duymak. Gün gelir nasip de varsa evlenirsiniz çocuğunuz da olur belki memlekete öyle gidersiniz, üzülmeyin Allah sabredenlerle beraberdir.

Mazeret tayinine başvurursan hemen ailenin yanına gidebilirsin canım. Boşanma gerçekleşmese bile dilekçe yeterli bunun için.

Back
X