Dayanamadım babamı aradım

Başka bir odada oturuyor şuan hiç konuşmuyor. Salondaydi salona geldim kalktı başka odaya geçti. Saat sekizde terapimiz var katilacak mi bilmiyorum gerçekten ruhum daralıyor artık
Lütfen dik durun ve onu iplemediginizi gösterin. Terapiyede gelmiyorsa çıkın gidin siz. Ne güzel çalısıyorsunuz ayakları üzerinde duran kadınsınız. Ona ihtiyacınız yok o sizin peşinize düşsün.

Lütfen dik durun ve onu iplemediginizi gösterin. Terapiyede gelmiyorsa çıkın gidin siz. Ne güzel çalısıyorsunuz ayakları üzerinde duran kadınsınız. Ona ihtiyacınız yok o sizin peşinize düşsün.
Terapi online evde olacak o şekilde davranmaya çalışıyorum

Yaşınız, aynı yerde calismaniz, üç aylık evli olmanız, terapi almanız ve %80 iyileşme olması, eşinizin sinirli olması, şirkette kıskandığınız ve hafif biri dediğiniz kadın.. daha sayayım mı yoksa itiraf eder misiniz?
Dedektifcilik oynayınca elinize ne gececek

Sigara içmeme çok kızıyor dayanamadim sigara aldım o da başka odada içmiş icsem mi diye kendimi yiyorum kavga eder bunu görünce

Dedektifcilik oynayınca elinize ne gececek
Böyle farklı 2 karakter olusturunca elinize ne geçiyor peki? Birinde size deli gibi aşık kapınızda yatan adam, her gece sevişmeler falan. Diğerinde kıskanç adam sokak ortasında bir dovmedigi kalıyor. Gerçekleri yazarsanız daha doğru cevaplar alırsınız. Yönetimin haberi var mi 2.hesabinizdan?

Sigara içmeme çok kızıyor dayanamadim sigara aldım o da başka odada içmiş icsem mi diye kendimi yiyorum kavga eder bunu görünce
Kendisi içiyorsa sizede karışamaz lütfen hareketlerinizi ona göre uygulamayın. Canınız nasıl davranmak istiyorsa davranın. Takmayın ve bunu ona gösterin.

evliliğin ilk ayları zordur derler ama bu kadar zor olmamalı gerçekten. Terapiyle deneyin sonradan pişman olmamak için ama fazla da zamanınızı kaybetmeyin. Terapiye gelirse ümit vardır bence yoksa sizde çok umutlanmayın. Kendisinin yaptığı şeylerde size kızması da biraz garip. İçmeyeni anlarım ama içen birinin karışması kızması saçmalık

Terapi alıyor düzeltmek istiyorsa doğru davranıyorsunuz,buradakilerin çoğu bırak git derler ,onların gazına gelme.Üç ayda git gele başlanacaksa böyle evlilik olmaz.Evden çıkınca dönüşü olmaz bana göre,onun için yolun sonunu görmeden asla evi terketme.
Babanı aramanı da çok yerinde buldum,bazen aile büyüklerinin tepkisi çok işe yarar,yalnız olmadığını anlar.Sadece ona karşı hata yapmış gibi davranma,asla özür dileme.Ona verdiğin şansın sonsuz olmadığını hissettir.

Utanmıyor gerçekten ben erkek olcam da karıma bunları yaşatacagim. Karım suçlu dahi olsa sırf erkekligimden babasını aramak zorunda kaldı diye kendimi kötü hissederim. Karı gibi wp insta engelliyor inanamıyorum
Ergenlikten çıkamamış belli. Anne babasının kiyamadigi kızları böyle hödüklerin elinde yipraniyor. Taviz verme , bi daha tekrarlarsa madem ailen arkanda git durma. Psikologla düzelecek iş değil, benzer durumu yaşadığım için biliyorum

Babama gel beni buradan al dersem saniyesinde alır onu da mahveder ama şuan diyemiyorum
Neden? Bu adamda ne pişmanlık,ne kendinize düzeltme çabası var.Arada babanızı arayıp adama dertlenip sonra kocam da kocam diyecekseniz yapmayın Yaşlı adamı dert sahibi etmeyin. Herşeyi unutup kocacığınızın koynunda mışıl mışıl uyurken babanız sabaha kadar düşüne düşüne hasta olur.Yazik..........

Ne kadar çok korkuyorsunuz onu kaybetmekten. Tam tersi olmalıydı şu durumda.
Başka yorum yapmayayım ben.
Herkes yaşadığı ve aldığı kararların sonuçlarını yaşamalı demek ki.
Boşuna nefesinizi yoruyorsunuz. Konu sahibi eşinin onu çok sevdiğini, çabalayan, kendisinin sözünü dinleyen biri olduğunu düşünüyor. Adamcağız meğerse aşktan kavga çıkarıp, kolunu sıkıp kendisine o. diyormuş. :olamaz:

Bı şey diyeyim mi burada boşan falan yazıyorlar o yüzden çok kulak asmiyorum zaten. Kaç defa yerlerde süründü ağladı etti. Adım kadar eminim üst noktalarda bı sevgisi var bana karşı. Zaten ilk sevgilisiydim eşi oldum. Düzelt dediğim şeyleri düzeltiyor yapamıyorsa çabalıyor öyle bı adam. Ama işte sinirlenince kaybetme korkusundan ne yapacağını şaşırıyor.

Babanız gelip sizi oradan almadığı sürece değeriniz olmaz. Bir de şikayet eden kişi oldunuz. Haklıyken haksız duruma düşmek bu.
Babanıza yansıyan konu gene kocanızın yanında bitiyorsa, ağlayan mızmız bir çocuk imajı çizmekten başka hiçbir işe yaramaz bu tepki maalesef.
Sizi gelip oradan alacaktı babanız, ondan sonra eşiniz mücadele ediyor mu, etmiyor mu siz de görecektiniz.
Ay kadını neden babasının alması gereksin. Adresi bilmiyor mu kendi de gidebilir .

Ay dötüm bide o mu sizi boşayacakmış gibi konuşuyor? Arsız... İnsan yedisinde neymiş yetmişinde de odur düzelir diye düşünüyorsanız maalesef daha çok hırpalanırsınız. Babanız az bile konuşmuş benim kızıma öyle davranacak doğduğuna pişman ederim. Adam olsun önce. Erkeklik gücünün yettiğine zorbalık yapmak değildir.

Evet okudunuz. Yine kıskançlık yine kavga yine rezillik. Sokağın ortasında kolumdan tutmalar bagirmalar öfke krizleri gecirmeler. Herkesin bize bakması. Dayanamadım babamı aradım ağlayarak eşim de yanımdaydı. Babam eşimle yarım saat konuştu. Muhtemelen kızdı . Kızımı tasiyabilecegini düşünerek sana emanet ettim falan demiş. Sokakta tartisilmaz ne konusacaksaniz evde konuşun falan demiş. Senin kızın seni ağlayarak arasa ne yaparsın vs vs. Biraz da tehditvari konuşmuş. Eşim arayamam zannediyordu beti benzi atti konuşurken. Ama beni çaresiz hissettirdi. Başka çarem yoktu onu sakinlestirecek. Üç aylık evlilikte olanlar bunlar. Bundan sonrası ne getirecek hiç bilmiyorum. Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor
Evde kavga etsin o zaman.Sokak ortasında kavga etmek nedir ? Daha yolun basindasiniz.Korunun hamile kalmayın şimdiden böyle ise evliliğin ilerleyen dönemlerinde çok üzülüp aglarsiniz.

Evet okudunuz. Yine kıskançlık yine kavga yine rezillik. Sokağın ortasında kolumdan tutmalar bagirmalar öfke krizleri gecirmeler. Herkesin bize bakması. Dayanamadım babamı aradım ağlayarak eşim de yanımdaydı. Babam eşimle yarım saat konuştu. Muhtemelen kızdı . Kızımı tasiyabilecegini düşünerek sana emanet ettim falan demiş. Sokakta tartisilmaz ne konusacaksaniz evde konuşun falan demiş. Senin kızın seni ağlayarak arasa ne yaparsın vs vs. Biraz da tehditvari konuşmuş. Eşim arayamam zannediyordu beti benzi atti konuşurken. Ama beni çaresiz hissettirdi. Başka çarem yoktu onu sakinlestirecek. Üç aylık evlilikte olanlar bunlar. Bundan sonrası ne getirecek hiç bilmiyorum. Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor
Heh işte. Siz ger şeyi sineye çekip ayrılmayın ama o sizi haksız yere üzdüğü halde her şeyi bitiren sensin diye sizi suçlasın. Adam kötü biri. Kendine suç görmüyor. Siz hala neyin derdindesiniz? Birgül silah bulup ya da eline bıçak alıp sizi öldürsün mü istiyorsunuz?

Heh işte. Siz ger şeyi sineye çekip ayrılmayın ama o sizi haksız yere üzdüğü halde her şeyi bitiren sensin diye sizi suçlasın. Adam kötü biri. Kendine suç görmüyor. Siz hala neyin derdindesiniz? Birgül silah bulup ya da eline bıçak alıp sizi öldürsün mü istiyorsunuz?
Dün terapiyi psikolog onunla yalnız yapmak istedi. Ben diğer odadaydim kendini o kadar masumane anlatıyor ki inanamadim. Olayda kendini haklı görüyor o aslında eve gidip tartışmak istemiş disarida değil o yüzden yürü eve diye kolumdan tutmuş eşim onu surukledim şeklinde yorumladı falan diyor. Hiç kötü söz soylememis güya o esnada ( yalan) bu sefer evliliğe olan inancı bitmiş ayrılık görüyormuş bu işin sonunda vs vs. Ailesiyle konuşmuyordu uzun zamandir dün sanirim babasını aradı babası whatsappa storyde canım oğlum yakışıklı oğlum diye paylaşımlar yapıyor

Evde kavga etsin o zaman.Sokak ortasında kavga etmek nedir ? Daha yolun basindasiniz.Korunun hamile kalmayın şimdiden böyle ise evliliğin ilerleyen dönemlerinde çok üzülüp aglarsiniz.
Keşke sadece sokakta etse aynı iş yerindeyiz ve şuan tüm kurum kavgamiza şahit güya kendi iş yerindekiler demis ki noldu senin gibi bı adam bu hale geldi falan demiş bunu anlatıyor psikolaga. Acaba senin mesai arkadaşların seni ne kadar tanıyor? İse gitmek sokağa çıkmak dahi istemiyorum rezillik resmen rezillik

Terapi alıyor düzeltmek istiyorsa doğru davranıyorsunuz,buradakilerin çoğu bırak git derler ,onların gazına gelme.Üç ayda git gele başlanacaksa böyle evlilik olmaz.Evden çıkınca dönüşü olmaz bana göre,onun için yolun sonunu görmeden asla evi terketme.
Babanı aramanı da çok yerinde buldum,bazen aile büyüklerinin tepkisi çok işe yarar,yalnız olmadığını anlar.Sadece ona karşı hata yapmış gibi davranma,asla özür dileme.Ona verdiğin şansın sonsuz olmadığını hissettir.
Ben de bu şekilde düşünüyorum.

Back
X