• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadım eski erkek arkadaşıma yazdım!

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)

Artık yazmamalisin bence. Benden hoslanan bir cocuk var ve sürekli yaziyor bana ayni siniftayiz. Icimden hep küfür ediyorum ona sümüklü böcek gibi yapisti kaldi. Cevap vermiyorum direk siliyorum.

O da bana sümüklüböcek diyor mudur :bicak: :D Hayır ben kendi kendime sürekli yazmıyorum o da gönderiyordu haber video falan, whatsapp muhabbeti işte, yaz başlangıcından beri böyle

Aman sana da bir sey yazilmiyor iki muhabbet edelim demistim , yanlis anladin galiba. Diyip engellerdim ben olsam . Yanimda olsa sacini bile cekerdim, hemen küserim ben biri mesajima cevap vermezse :KK53:

Aman sana da bir sey yazilmiyor iki muhabbet edelim demistim , yanlis anladin galiba. Diyip engellerdim ben olsam . Yanimda olsa sacini bile cekerdim, hemen küserim ben biri mesajima cevap vermezse :KK53:

Ay yok ya o zaman ciddiye aldığımı düşünür (ki aldım, sinir oldum) sadece yazmayı bırakmalıyım bence

Ona karsi bi hissin yoksa kendini tokatlamana da gerek yok bir daha yazmazsin olur biter

O da bana sümüklüböcek diyor mudur :bicak: :KK70: Hayır ben kendi kendime sürekli yazmıyorum o da gönderiyordu haber video falan, whatsapp muhabbeti işte, yaz başlangıcından beri böyle
Merak etme dememistir :)) ben yazmasina bisey demiyorum ama cok yaziyor gûn icinde 10 kere mesaj atiyor. Bende ona yaziyorum arada bir ama hergun yazmiyorum. Îcimde ona karsi bi his yok demissin o zaman tınlama bosver :)) takma kafana . Bide senin attigin mesajlari görûptemi cevap vermiyor?

Ayrıldık ama arkadaşız olayını anlamıyorum bende. Yok kardeşim, ben niye sevdiğim adamdan ayrılınca arkadaş kalayım yahu? Bu kadar basit mi yani? O hislere, yaşanmışlıklara saygısızlık bence bu. Bitmişse bitmiştir. Arkadaş, kanka, kardeş geçilmeli artık bu işler. Yazmayın bi daha. Hiç yazmayın.

Eski sevgiliden arkadas olmaz. Boyle bir arkadaslik omurluk olmaz. Hayatina biri girdiginde sen olmayacaksin muhtemelen. Coook cool arkadaslari ayirarak soyluyorum kimse birlikte oldugu insanin eski sevgilisiyle iletisimde olmasini istemez.

Ayrıldık ama arkadaşız olayını anlamıyorum bende. Yok kardeşim, ben niye sevdiğim adamdan ayrılınca arkadaş kalayım yahu? Bu kadar basit mi yani? O hislere, yaşanmışlıklara saygısızlık bence bu. Bitmişse bitmiştir. Arkadaş, kanka, kardeş geçilmeli artık bu işler. Yazmayın bi daha. Hiç yazmayın.
Şimdilerde önce arkadas, sonra kanka kardes , ondan sonra sevgili oluyolar :D

Bir hissiniz yoksa hayatınızdan eksiliversin, yazmayın bir daha bence.

Kızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)

Bi kere cevap almadığın insan yakının değilse yazma bidaha. Heleki eski erkek arkadaş çok fena yani durum. Bi de o ayrılık sonrası arkadaş kalma hikayeleri Yalaaaan ben diyim olmuyor o iş

Eski sevgiliden arkadas olmaz. Boyle bir arkadaslik omurluk olmaz. Hayatina biri girdiginde sen olmayacaksin muhtemelen. Coook cool arkadaslari ayirarak soyluyorum kimse birlikte oldugu insanin eski sevgilisiyle iletisimde olmasini istemez.
Aynen çok dogru..
Hangì kadin esini kiskanmaz ki???

Back
X