• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadım eski erkek arkadaşıma yazdım!

peşinden koşuyomuşsun gibi olmuş.

eskis evgili ile mesafeli olarak arkadaş kalınabilir. benim de ara ara yazıştığım hal hatır sprduğum hala değer verdiğim bi eski sevgilim var. ama karikatür gönder,p geyik yapmak saçma bence.

Sana cvp yazmadığı halde niye yazıyorsun ki? Karikatür vb. dahi olsa kesin farklı anlıyordur bişeyler yazıp durmanı. Çok gereksiz adı üstünde eski erkek arkadaş. Bitince tamamen bitmeli bir daha yazma sakın.

Hep bu şekilde misiniz? Yani herkese karşı böyle misiniz? Yazar yazmaz farketmeksizin iletişimi sürdürmek için ulaşır mısınız? Bilemiyorum, kişilik meselesi kimi önemsemez kimi önemser. Rezillik bi durum yok, bir daha iletişime geçmeyin

Boşannnnn

Şaka şaka

Yazmışsın bitmiş gitmiş bir daha yazmazsın olur biter

Aynı saçmalığı ben de yakın zamanda yaptım pişmanım

İnsan bazen boşlukta ne yapacagını bilemiyor cidden. Hiç yapmam dedigi şeyi yapabiliyor
Mesajınız biraz yersiz olmuş. Khk kadar önemli bir durumda açar kendi bakar değil mi? Hani siz bahane etmişsiniz yazmışsınız orası belli:)
Zaten bişe hissetmiyorum diyorsunuz, hiç takmayın kafanızı bence. Yazarsa yazar, yazmazsa da siz bir daha yazmayın bence :)

Boşannnnn

Şaka şaka

Yazmışsın bitmiş gitmiş bir daha yazmazsın olur biter

Aynı saçmalığı ben de yakın zamanda yaptım pişmanım
Ciddi misin?
Bu konu iyi oldu denk gelmem. Benim de aklıma lüzumsuz biri gelip duruyor. Yazmam diyorum hayatta yazmam ama bir dürtüyorlar. biraz araştırma yapıp öyle yazarım yazarsam.

Ciddi misin?
Bu konu iyi oldu denk gelmem. Benim de aklıma lüzumsuz biri gelip duruyor. Yazmam diyorum hayatta yazmam ama bir dürtüyorlar. biraz araştırma yapıp öyle yazarım yazarsam.

Yazma kanka yazmaaaa ben yazdım siz yazmayın

O herifle de iş yüzünden mahkemelik olucak gibiyiz garip bir durum yani

Yazma kanka yazmaaaa ben yazdım siz yazmayın

O herifle de iş yüzünden mahkemelik olucak gibiyiz garip bir durum yani
Ben yazmazsam o yazmazsa nasıl olacak bizim bu işler :D
Adam yurtdısında işine dönmüş geri zaten. Bşraz zaman geçsin de yalnızlık çeksin. Benim de kafa bi toparlasın. Zaten yollarımızın kesişmesi cok zor bir sahıs. Yazsam da bişe kaybetmem galiba.
Gurursuzluk olur evet kabul ediyorum
Bu konu için saksıyı çalıştırmam lazım biraz. Eskilerden diger lüzumsuzdan intikamım güzel olmuştu :D

Kızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)
Atılmış mı peki , bari yazdığın bişeye yarardı :)
Şaka bi yana cevap vermiyorsa yazma artık sende, belki kız arkadası filan vardır, rahatsız oluyordur

Olsun yazdin olan oldu, zaman cok cabuk geciyor, sen kostun pesinden o kacti simdi sen bi anda kes ilgi alakani, takmiyormussun gibi gorun, arkadaslarinla egleniyormussun gibi resimlerini koy watshapa, gorsun ne cabuk unuttu beni diye dusunsun, sonra yazdiginda da yazmamazlik yapma, misilleme yapiyor hala bana kizgin diye dusunur...sen ben sana sonra yazayim su an isim var diyerek gecistir..sonrada yazma ama, tekrar yazarsa kusura bakma yogunum dersin..ondan bi cacik.olmayacagi belli amac intikam :)) ama watshappta eski sevgili cok zor, suphe kemorip durur beyninizi, en iyisi silmek..

Kızlar eski erkek arkadaşımla zaman zaman whatsapptan yazışırız. Daha önce arkadştık ayrılırken de arkadaş kalalım demiştik. Son zamanlarda hep ben yazıyordum, bir karikatür bir haber vs. Son zamanlarda cevap vermemeye başlamıştı. Ben de yazmayı kestim. Bugün KHK yayınlandığını görünce kendisi devlette çalışıyor yine yazdım bak KHK'dan haberin var mı? diye, gördü ve cevap yazmadı!!! Rezil olduğumu düşünüyorum ve şu an kendimi tokatlayasım var! (bu arada kesinlikle kendisine karşı bir hissim yok, muhabbet olsun diye yazdım)
Ne lüzumu vardı sanki eski eskimiş işte eskiden ne dost olur ne başka birşey.....

Hayatına biri girmiştir ve Yazmandan rahatsız oluyo diye cevap vermiyodur.eee bi duygunda kalmamış ne diye yazıyosunki bırak bi daha yazma yazarsada cevap verme

hıhıh eminim hissin yoktur:))) cevap yazsaydı da kızlar söyle böyle hissediyorumm derdin kesin. eski sevgiliye bir hissi olmayan yazmaz asla:)) umarım başkalrının konularında benim cocuğum böyle yaprsa söyle yaparım diye attığın mavalları kendi konun için de değerlendirirsin;))9

genelde bunu yapan kızlar zararlı çıkıyolar
çünkü erkek ayrıldıgı sevgilisi yazınca kız beni unutamıyor moduna giriyor egosu tavanı deliyor
yazmaz yazmaz bir gün aklına gelirsin boşta kalır dur ya bir x vardı o bana meyilliydi diye bir senaryo kurup sana yazıyor ve bu münasebetin sonunda biz zaten ayrılmıştık deyip tekrar hayatına bakıyor

sen arkadaşça yazsan da malesef birçok erkek bu psikolojiye giriyor

o yüzden benim fikrim salla gitsin

zaten sağlıklı bir ilişki olsa bitmezdi

hıhıh eminim hissin yoktur:))) cevap yazsaydı da kızlar söyle böyle hissediyorumm derdin kesin. eski sevgiliye bir hissi olmayan yazmaz asla:)) umarım başkalrının konularında benim cocuğum böyle yaprsa söyle yaparım diye attığın mavalları kendi konun için de değerlendirirsin:KK66:)9
Bundan bahsediyordum az önce.

Ben durumunu anlayamadim demetoo. Sevgilim var diyip fotografini kuzenlerine gosteriyorsun. Sonra aa hoslandigim cocuk benden hoslanmiyormus diyorsun. Simdi de eski sevgili vakasi. Bir yere tuutunma cabasi icindesin. Hata ediyorsun.

hıhıh eminim hissin yoktur:))) cevap yazsaydı da kızlar söyle böyle hissediyorumm derdin kesin. eski sevgiliye bir hissi olmayan yazmaz asla:)) umarım başkalrının konularında benim cocuğum böyle yaprsa söyle yaparım diye attığın mavalları kendi konun için de değerlendirirsin:KK66:)9

Yalnız bravo diyorum, nokta atışı yapmışsınız resmen..:KK45:

Back
X