- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ya yaşadığımız haksızlıklar ne olacak hep yalakalar mı kazanaskValla tam okuyamadım zorlandım ama anladığım kadarıyla gereksiz diyaloğa girmişsiniz, insanlarla ne kadar yüz göz olursanız o kadar çirkinleşir. Muhattap olmayın.
Özür kızlar cepten yazdığım içinBence de.
Çalışma hayatına devam etmek istiyorsanız evet, böyle devam edecek.Ya yaşadığımız haksızlıklar ne olacak hep yalakalar mı kazanask
Çocuğun okulunu çözdük müdre ile iyiyiz.tatlıya bağlqdık.sorunsuz yalakalarsız iş hayatı mıvvar.belki insanlar buraya yazmıyor ben yazıyorum bu suç muSizin bütün konularınız bu tarzda ama. Ne iş yerindekilerle anlaşabiliyorsunuz ne çocuğun okulundakikerle. Bize anlattığınız kadarını biliyoruz sadece. Yorum yapmak güç ama genele bakınca acaba sizin tavırlarınızda mı insanları iten bir şey var ya da olan şeyleri siz mi gözünüzde büyütüyorsunuz diye merak ediyor insan.
Artık ben de çalışmıyırumYa bu işyeri sorunlarınızı fazla mı abartıyorsunuz acaba? Hem deli gibi çalıştığınız çok yoğun durumda olan işyerinizde ha gayret konu açıyorsunuz.
Artık ben de çalışmıyırum
Suçlamak için yazmadım. Dediğim gibi yazdığınız kadar yorum yapabiliyoruz.Çocuğun okulunu çözdük müdre ile iyiyiz.tatlıya bağlqdık.sorunsuz yalakalarsız iş hayatı mıvvar.belki insanlar buraya yazmıyor ben yazıyorum bu suç mu
ya da insanlar anlatmıyorlar ya da alttan alıyorlar uyım sağlıyorlar vs iş hayatı başka bişi.aile hayatımın bile deikodusu yapıldı bu kadar pislik insanlar olduğunu bilmiyorduöSuçlamak için yazmadım. Dediğim gibi yazdığınız kadar yorum yapabiliyoruz.
Tabi ki her yerde yalaka da oluyor, iş yapmayan da oluyor. Bu kadar sorun yaşayan çok insan olmuyor ama.
Malesef iş hayatı böyle. Bazı şeyleri görmezden gelip, yeri geldiğinde diş gösterip, bazen de kulağı kapatmak gerekiyor.ya da insanlar anlatmıyorlar ya da alttan alıyorlar uyım sağlıyorlar vs iş hayatı başka bişi.aile hayatımın bile deikodusu yapıldı bu kadar pislik insanlar olduğunu bilmiyorduö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?