Dayanamayacağım sanırım

Türkiyenin neredeyse tamamına göre kendisinden pek hazzetmesem de Hülya Avşar, Feraye Tanyolaç'tan daha güzeldi. Ama kocasına göre öyle değildi. Ayrıca güzel olsa "tamam ya kız zaten benden güzelmiş" mi diyecektiniz?

Yenik düştüğüm kız ise

Aldatılan insan yenik düşmüş olmuyor, bana göre bir karaktersizle olduğu için sadece şanssız oluyor.

aladatmak veya aldatılmak için güzellik yakışıklılık mühim değil..içinde varsa bir insanın yapar zaten..neden bukadar takıntı haline getirdinki bu olayı..neden aldattığı kızla görüştün mesela..inan dünyda aşık olacağın insan bitek bu değil..
mesleğin var yaşın daha çok genç...daha neleri çıkacak karşına...iyikide evlenmeden aldatmış sen ona dua et..

Kendine hem tipi hem ruhu yakisacak birini buldugunda zaten hasedinden catlar o.
Yeni birinden once onu ve geri dondugu kizi yanina yorene sokmayarak baslayabilirsin. Hicbir sekilde iletisim kurma derim.
Meslek sahibi, guzel, kisiligi oturmus bir kizi kaybettigi icin cok pisman olacak. Degil geri donmesine, af dilemesine bile izin vermezdim ben olsam. Duvar orerdim araya, geride birakip cool bir sekilde.

Ya evli olsaydın ??? bence şükretmelisin böyle mide bulandırıcı bir erkekten kurtulduğun için....

Kusur sende degıl; Karsındaki adamın karakterinde!

Eşimle tanıştığımda ben de üni öğrencisiydim eski sevgilisi de mezun işinde gücünde biriydi. Çok kıyameti koparmıştı bunun benden artısı ne diye.
Noluyor ki üni öğrencisi olunca? Adam karaktersizmiş ikinizi idare etmiş o ayrı. Demek ki onun sizden üstün olduğu alanlar varmış ki o tercih edilmiş. Boşverin kurtulduğunuza şükredin.

Once bu güzellik cirkinlik takintisini kenara birakin cunku bir erkek bir kadinla birlikte oluyorsa illa ki bişeyini guzel buluyordur, bu mantikla hicbirinin aldatmamasi gerekirdi degil mi? Onda ne buldu, benim neyim eksikti vs diye dusunmek sadece yerinizde saymaniza neden olur. Belki onunla daha iyi anlasiyordu, belki daha guzel buluyordu, belki daha uygun oldugunu dusunuyordu vs vs ne farkeder ki? Siz artik onunuze bakacaksiniz.

Herhangi bir güzelliği olmayan sıradan birisi
bu lafı hiç yakıştıramadım size :KK12:
Sevgilinize göre öyle değilmiş demek ki.
Güzel kavramı göreceli bir kavram.
Ayrıca yanlış anlamayın ama belki de sevgilinizin yanında da böyle davrandıysanız itici olmuşsunuzdur.

Aldatan degil de nede hep aldatılan taraf düşünür . ben cevap vereyim cok guvendigi ve sevdigi icin kimseye haddiden fazla deger vermeyeceksin eşin olsa bile ben karşıyım fazla deger sevgiye . ne kadar seversen o kişi hataları ne kadar olursa olsun senin yanında olacagını zannediyor her daim aslında aldatılmazın sebebide cogu biziz cok şükür aldatılmadım ..buna adlm gibi eminim cunku telefonlarini igneden iplige soruştururum ınsanın kendinden baska kimseye guvenmemeli

Terbiyesiz herif bir de ben seninle evlenecektim cok kurcaladın demiş, ne yapacaktı kafasina göre onla bunla takılıp seninle mi evlenecekti sen bunu ortaya çıkarmasaydın. O kıza da aynısını yapr böylesi sen hic merak etme. Sonra tıpış tıpış sana döner. Sakin kabul etme böylesi ile aynı seyleri yasarsın bir omur. Sana layık değilmiş. Daha iyileri ile karşılaşırsın.

Hayır evli değilim sanırım belirtmemisim, sevgilim idi. Kendisi benimle evlenmek istediğini söyleyen birisi idi. Aileme anlattık tanisacaklardi. Bu durumu öğrendigimde bile demişti ki ben seninle evlencektim ama sen çok kurcaladin her şeyi. Gerçekten kendimde hiç bir sorun bulamıyorum ama neden onu seçtiğini anlayamiyorum sadece. Neden ben degil. Donse zaten kabul etmeyecem ama bana değil de ona dönmesi çok canımı yaktı.
canım demekki adam seni sevmemiş bu kadar bast!!!!!
sen güzel,alımlı ve akıllı olabılırsın, cevrende sevılen sayılan gıpta ıle bakılan bırıde olabılırsın ama bunlar bır erkegın sana baglanması yada senı ıctenlıkle sevmesı ıcın yeterlı seyler degıl..
zaten olay basıt bır aldatma olsaydı yanı basıt derken gunluk bır olay olsa ıdı gerı donus olmazdı ama onlarınkı bıldıgın ılıskıye donusmus, sende onune bak, evlenmedıgın ıyı olmus ya evlenseydın de bunları yasasaydın, kendıne olan guvenını de yıtırme gez toz eglenmene bak, yasın zaten fazla degıl elbet zamanı gelınce dogru ınsan çıkar karsına...

Birşey sorabilir miyim , o küçük sevgili bunun her çağırdığında gittiği, yanında olduğu ve artık bilmediğimiz ihtiyaçlarını karşıladığı için mi sana tercih etmiş
O zaman yolu açık olsun inan değmez , kurtulmuşsun
Evlenince bunu yaşayanlar var , tekrar yatağını eşiyle paylaşanlar var
Sen dua et

Kızın da haberi yokmuşki salak yerine konmusuz ikimizde. Değerimi anlayacağınada inanmıyorum anlasa bilse şimdi bile çok sevdiğimi biliyor. Şimdi dönerdi isteseydi. Ama inşallah bu yaptığı yanına kalmaz. İnşallah hiç mutlu olamaz ve inşallah o kızdan da tez vakitte ayrılır
tatlım o adamlar ömür boyu mutlu olamazlar. ikimizde aynı yaştaymışız gerçekten üzüldüm senin için

Bence sen bol bol dua et evlenmeden böyle birşey yaptığına, Kimsenin günahını almak istemem ama seninle paylaşamadığı ihtiyaçları muhtemelen o kızla yaşadı nasıl olsa seninlede evlenicekti rahat rahat takıldı bide karakter meselesi tabi çok erkek var evliyken karısını aldatan yol yakınken kesinlikle arkana bile bakma şimdiden kabul edersen hayatın boyunca aldatılmaya mahkum olursun

Birkere kendinizi ben şöyle güzelim şöyle iyiyim diye anlatmanız yanlış.
Ne yani çirkin olsaydınız ev kızı olsaydınız aldatılmayı hak mı edecektiniz??
Hiçkimse aldaltılmayı hak etmez.
Ve aldatılmak da tamamen aldatanın karakteriyle ilgili bir durumdur.

Siz ego meselesi haline getirmişsiniz niye bana dönmedi ona döndü.
Yahu şu an o kızı kandırmak adama daha kolay gelmiş bari birini elimde tutayım demiş ve dönmüş bu kadar basit.
Zaten o kızda o adama geri dönüyorsa kişiliği bozuktur ve gene mutlaka aldatılacaktır.
Çünkü bir kez aldatan gene aldatır.
Kocasını affeden kadınların konularına bakın hepsi aldatılmış tekrar.

Bir de haber almayı kesin şu adamdan hayatını takip etmeyin.
Ya şöyle karaktersiz meymenetsiz herifleri kıymete bindiriyorsunuz ya pes!

kız güzeldeğil cümlesi bile sizin değil de onun neden tercih edildiğinin sebebi. bu kdr itici bir cümle kuran birini bende tercih etmezdim açıkçası

sen gelmedin yanıma ve çok kurcaladın demesinden tekin biri olmadığı belli zaten canım.
sen yanına gidipte gezip tozmadın ya da belki de bişeyler yaşamadın diye böyle yapıyor. demekki o kızdan bu anlamda da bişeyler görmüş.
kurcaladın dediği olaysa ikinizi aynı anda idare ettiğini sen ortaya çıkarıp o kızla görüştün ya, bu durum onu rahatsız etti ve senle birlikteyken artık başka maceralar yaşayamayacağını anladı

Zararin neresinden donersen kârdir! Soyle dusun iyiki bu adamla daha ileriye gidip evlenmemissin. Evlendikten sonra aldatilip bosanmak daha mi kolay. Allah'in sevdigi kuluymussun sana onceden gostermis. Kizla filan konusmanda sacma birak ikisinede yol ver gitsin. Bende yillar once cok adi bi sekilde aldatilmistim, iyikide olmus cunku sonra esimle tanistim.. zaten ondan adam olsaydi hersey bambaska olurdu. Bi kac gun acitir sonra unutursun

Back
X