Dayanamayacağım sanırım

Adam karaktersizmiş. Direkten dönmüşsün derler ya aynen öyle olmuş. Şanslı say kendini...

Geçer geçer.Allah acı göstermesin,bu acı değil sadece sinir.Durumun aslında senin lehine olduğunu farkedince sakinleşirsin.

Uyuyamadim. Adam belki de küçük sevgilisi ile mutlu. Bana geri donecegine inanmıyorum canım çünkü artık kendime hiç bir konuda guvenmiyorum. Hep derdim elimi sallasam ellisi ki gerçekten sevgilim varken bile çok kismetli birisiyim ama işte severken gözüm başkasını görmedi. Belki de diyorum o kızın üniversite de ve yalnız yaşıyor oluşu, sürekli gezip tozup takilabilecegi biri oluşu döndürdü ona ya da ben öyle avutuyorum kendimi. Benim ciddiligimi kaldiramadi sanırım bilmiyorum yoksa gorseniz bunun için mi sana yaptı bunları dersiniz :KK43: olay çok yeni belki de ben fazla çocukça şeyler düşünüyorum şunları yazarak falan ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yiyemedim doğru düşünemiyorum. Kendimi işime gucume vermek istiyorum ama kalbim kafam hep orda. Hep Üzgün hep kırgın biliyorum daha 3 gün oldu ama ben bunu kaldiramiyorum, kendime yediremiyorum.

Diğer kızın yanında daha mutlu hissetmiş ki onu seçmiş. Bunu kendi eksikliğiniz olarak görmeyi de içinizi rahatlatmak için o kızı aşağılamaya çalışmayı da bırakın bence. Adama daha cazip gelen şeyler olmuş, gerisinin önemi yok. Diğer kızın tek falsosu gerçekleri öğrendiği halde adamı affetmesi.

Bu arada detay vermemişsiniz. Sizin ilişkiniz ne kadardır sürüyordu, o kızla ilişkisi sizin beraberliğinizin kaçıncı ayında başlamış, nasıl tanışmışlar vs.? Bu detayları öğrenirsek sıkıldı mı, soğudu mu yoksa adamın karakter(sizlik) özelliği mi bu daha iyi yorumlarız.

canım çok üzüldüm. Erkekler ne yazıkki değer bilmiyor. Aldatılmadım ama bende sevdiğim insandan ayrıldım, Ayrıldı daha doğrusu fazla ilgi sevgi çok geldi 2 senelik ilişkiyi bi kalemde bitirdi benim canım acıyor yemekten kesiliyorum ama o gayet mutlu.. Erkekler böle işte . Allah biliyor ya kimsenin ahı kimse de kalmaz. Dua et bol bol elden başka bişe gelmıyor çünkü

Pskolojini anliyorum. Sanirim ayni durumda olsam benim de ozguvenim baya zedelenirdi. Ama bu ozguveninin zedelenmesi ile yanlis kararlar verme. Zamanla taslar yerine oturdugunda bu aldatilmanin seninle degil, karsindaki adamla alakali bir durum oldugunu goreceksin. O tek esli bir adam degilmis. Zaten herseyi cok kurcaladin falan darken sanki onun sirlarini kesfetmende seni suclamis gibi bir durum var. Senin yerine bir baskasi da olsaydi aldatacakti, cunku o aldatan bir erkek. Benim amcam da oyle. Yengemi defalarca aldatti hayati boyunca. Ki Yengem dunya guzeli, ailesine en bagli, en fedakar eslerden biridir.

Aldatilmada aldatilan kisinin degil, aldatanin kabahati vardir. Neyseki evil falan degilsin bu adamla. Kiminle beraber oldugunu evlenmeden once ogrendigin icin sanslisin. Seni aldatacak olduktan sonra, bunun gibi 100lerce adam bulursun. Bu kisi dogru kisi degil. Madem o kadar hos bir bayansin, isin gucun de var, hic taviz verme boylelerine

kendini sorgulaman garip geldi. niye ben değilimde o gibi. tatlım, çünkü senin sevgilim dediğin adam adam değil. sen niye kendinde suç arıyorsun ki?? kendini suçlayacağına, kurtuldum diye sevinmelisin.

Bence böyle bir adamla beraber olduğu için kaybeden karşı taraf, bir de böyle düşünün
Yaşadığınız zor bi durum insan sindiremiyor hemen. Yalnız egoistsiniz, kendinizi överken karşı tarafı iyi gömdünüz. Tamam anlayışlı, güzel, çalışan güçlü bir kadinsinizdir ama karşı tarafı ne kadar taniyorsunuz ki? Belki iç dünyası daha renklidir, belki onu sizden daha güzel bulan göz vardir. Olamaz mi olabilir.
Her kadin boyle bir durumda ister istemez önyargıli olur, gormek istedigimiz gibi görürürüz ama vurulmamasi gereken yerden vurmaya da gerek yok. Nolmus üniversite ogrencisiyse, ne malum mezun olunca sizden daha iyi koşullarda olmayacağı? Bu kiyaslanacak bir durum degil ki.

Kurtulmussun evli olsan daha kotu inanki insallah karsina adam gibi biri cikar ve yuvani kurarsin kârdasin bence sevgiliyken ogrenmissin ne mal.oldugunu karsindakinin

Ah ah profilimi eşimin takip etme ihtimalinden cok detaylı yazamıcam sanırım haha ama seni çok çok iyi anlıyorum bizlerde zamanında yaşadık benzer şeyleri biliyorum ki çok canın yanıyor ve hayallerin planların hepsi bir bir yıkıldı yemeden içmeden kesildin özgüvenini kaybettin ve en büyük acılardan birini yaşadıgını düşünüyorsun :) ama ğzülme canım klasik ama zaman herşeyin ilacı kendine saygını kaybetmek istemiyorsan onu her yerden engelle hattını kır at ve sana ulascak herşeyi ortadan kaldır kendine yeni bir sayfa aç ve tamamen aklından kes at eğer ki affedersen tekrar yaşıcaksın çünkü bunu sana yapan kişi hayatının her döneminde her hangi bir zamanda tekrar seni aldatma potansiyeline sahip biri dolayısıyla ömrün boyunca acı çekicegine bir kere sil at bir kere acı çek ve şunu unutma buna kesin olarak karar versiginde hayat seni sürprizleriyle cok daha mutlu edicek bol şans

Kızlar daha iki gün önce aldatildigimi ogrendim. Bunu başka bir konu da da söylemiştim. Ama ben bunu kaldiramiyorum. İçim almıyor. Yemeden içmeden kesildim. Uyuyamiyorum. Ozguvenim güvenim her şeyim paramparça oldu. Hatta o kızla birbirimizi bulduk. Konuştuk yaptıklarını. Ayrılmislardi. Şimdi tekrar geri barismislar. Bir kez daha yıkıldım. Ben cevremden aldigim tepkilere göre söylüyorum bunu yanlış anlamayın egoistlik falan değil, oldukça güzel bir kadın olduğum söylenir. İsim gücüm var öğretmenim. Anlayışlı dürüst iyi birisiyim keza ailemde öyle, ailem ile yasiyorum yanlis olmasin 24 yasindayim yasli bırisi falan da degilim. Yenik düştüğüm kız ise henüz üniversite öğrencisi. Herhangi bir güzelliği olmayan sıradan birisi. Çok sorguluyorum niye ben değil de o diye. Karşımdaki adam ne yazarsam yaziyim zaten cevap vermiyor beni suçluyor sen yanıma gelmedin bilmem ne. Sanki keyfimden, işim var gücüm var sürekli nerden görüşebilirdim kendisi ile. Basroldeki pislik ise yakışıklı falan değil kimse bizi yakıştirmazdi hep ona fazla olduğum soylenirdi. Ama gönül işte. Şuan ise sinirimden takıntı yaptım saniyorum. Bir de beni değil de onu seçtiği için ozguvenim zedelendi sanırım. Ben kendine güvenen kendine saygısı olan bir kadındım. Artık kendimi o kadar çirkin o kadar kötü ve o kadar işe yaramaz hissediyorum ki bu günleri nasıl atlatacagim hiç bilmiyorum. Bu acı nasıl geçecek?
hamuru bozuk olan yapar her türlü yapar sorunu kendinde arama bence

Back
X