Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuyamadim. Adam belki de küçük sevgilisi ile mutlu. Bana geri donecegine inanmıyorum canım çünkü artık kendime hiç bir konuda guvenmiyorum. Hep derdim elimi sallasam ellisi ki gerçekten sevgilim varken bile çok kismetli birisiyim ama işte severken gözüm başkasını görmedi. Belki de diyorum o kızın üniversite de ve yalnız yaşıyor oluşu, sürekli gezip tozup takilabilecegi biri oluşu döndürdü ona ya da ben öyle avutuyorum kendimi. Benim ciddiligimi kaldiramadi sanırım bilmiyorum yoksa gorseniz bunun için mi sana yaptı bunları dersinizolay çok yeni belki de ben fazla çocukça şeyler düşünüyorum şunları yazarak falan ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yiyemedim doğru düşünemiyorum. Kendimi işime gucume vermek istiyorum ama kalbim kafam hep orda. Hep Üzgün hep kırgın biliyorum daha 3 gün oldu ama ben bunu kaldiramiyorum, kendime yediremiyorum.
hamuru bozuk olan yapar her türlü yapar sorunu kendinde arama benceKızlar daha iki gün önce aldatildigimi ogrendim. Bunu başka bir konu da da söylemiştim. Ama ben bunu kaldiramiyorum. İçim almıyor. Yemeden içmeden kesildim. Uyuyamiyorum. Ozguvenim güvenim her şeyim paramparça oldu. Hatta o kızla birbirimizi bulduk. Konuştuk yaptıklarını. Ayrılmislardi. Şimdi tekrar geri barismislar. Bir kez daha yıkıldım. Ben cevremden aldigim tepkilere göre söylüyorum bunu yanlış anlamayın egoistlik falan değil, oldukça güzel bir kadın olduğum söylenir. İsim gücüm var öğretmenim. Anlayışlı dürüst iyi birisiyim keza ailemde öyle, ailem ile yasiyorum yanlis olmasin 24 yasindayim yasli bırisi falan da degilim. Yenik düştüğüm kız ise henüz üniversite öğrencisi. Herhangi bir güzelliği olmayan sıradan birisi. Çok sorguluyorum niye ben değil de o diye. Karşımdaki adam ne yazarsam yaziyim zaten cevap vermiyor beni suçluyor sen yanıma gelmedin bilmem ne. Sanki keyfimden, işim var gücüm var sürekli nerden görüşebilirdim kendisi ile. Basroldeki pislik ise yakışıklı falan değil kimse bizi yakıştirmazdi hep ona fazla olduğum soylenirdi. Ama gönül işte. Şuan ise sinirimden takıntı yaptım saniyorum. Bir de beni değil de onu seçtiği için ozguvenim zedelendi sanırım. Ben kendine güvenen kendine saygısı olan bir kadındım. Artık kendimi o kadar çirkin o kadar kötü ve o kadar işe yaramaz hissediyorum ki bu günleri nasıl atlatacagim hiç bilmiyorum. Bu acı nasıl geçecek?