• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamayıp yazıcam sonunda ya :(

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
26
Olay tam olarak şöyle;
Pazar günü konuşurken aniden kavga ettik ve olmuyo yapamıyoruz dedi bana ayrıldık kapattık telefonları. Pazar gününden bu yana ayrıyız, gece 00:50de uyuyor musun?demiş ve uyuyodum. Tekrar 02:39da özledim sesin, gülüşün rüyalarıma giriyo uyuyamıyorum dedi.
Bir an gözlerim doldu fakat sinirli yapısı yüzünden beni umursamadan ayrılık yaşadık defalarca düşününce topladım kendimi. Bugün yine yazdı, ama nazlandı rahatsız ettim galiba vs şeyler hakkını helal et dedi. Hemen vazgeçer korkum var farklı şehirlerdeyiz istanbul-bursa arası 7aylık ilişkimiz annemle de tanıştı geldiği için benimde annesiyle konuşmuşluğum var.
Sizce ne yapabilirim ben mi yazayım yoksa göz ardı mı edeyim beynim sulandı artık :(

O yazınca sen dayanamyıp yazıcaksın.Sonra barıscaksnz tekrar aynı seyler olcak.7 sene de tahmın edıyorumkı yıne oldu boyle seyler. Bi küs bi barış insanı acayıp yıpratıyo.Kesınlıkle yazma derım bitti de tavrını koy bakalım ne yapıcak.
Bununla cıddı anlamda konusman lazım boyle kavgalar sık sık oluyosa iş yürümüyo malesef.Senı kaybetmekten korkmuyor demekkı

Seviyor musun?
Yaşlar kaç?
Bir araya gelme ihtimaliniz var mı?

Yani seviyorsan ve tek neden sinirli olması ise, ona de ki biraz konuşalım. Mesafeli bir şekilde, sen böyle agresif olduğun ve rest çektiğin surece biz seninle sorun cozemeyiz de. Hatasını anlamasıni sağla.

Biraz burnu sürtsün (bu tabiri de hiç sevmem). Yeter bence.

Seviyor musun?
Yaşlar kaç?
Bir araya gelme ihtimaliniz var mı?

Yani seviyorsan ve tek neden sinirli olması ise, ona de ki biraz konuşalım. Mesafeli bir şekilde, sen böyle agresif olduğun ve rest çektiğin surece biz seninle sorun cozemeyiz de. Hatasını anlamasıni sağla.

Biraz burnu sürtsün (bu tabiri de hiç sevmem). Yeter bence.
Evet seviyorum şehir farkı olmasına rağmen ilk defa birine bağlandım.
Ben 17yim o 20 :) evet çok fazla genciz bunları konuşmak için ve sürekli ablamdan beni sorar haberi olmasın kızar der ama haberim var insanları kırmaktan hep korkarım ama onun kırdığı oldu empati kurmuyo.

O yazınca sen dayanamyıp yazıcaksın.Sonra barıscaksnz tekrar aynı seyler olcak.7 sene de tahmın edıyorumkı yıne oldu boyle seyler. Bi küs bi barış insanı acayıp yıpratıyo.Kesınlıkle yazma derım bitti de tavrını koy bakalım ne yapıcak.
Bununla cıddı anlamda konusman lazım boyle kavgalar sık sık oluyosa iş yürümüyo malesef.Senı kaybetmekten korkmuyor demekkı
Evet ben sevdim kırmadım hayır dememe gibi bir huyum vae sanki 40yıllık eşim gibi her dediğine tamam dedim alıştı tabi

Al işte aynı ben.Sonunda sert bi şekilde terkedıldım.Şu an içim pişmanlıkla dolu keske bana dondugunde hiç bi zaman konusmasydm kabul etmeseydm dıyorum.

Al işte aynı ben.Sonunda sert bi şekilde terkedıldım.Şu an içim pişmanlıkla dolu keske bana dondugunde hiç bi zaman konusmasydm kabul etmeseydm dıyorum.
Eski güvenimi yitirdim sanırım. Ne yaptı ki canını yakarak gitmiş üzüldüm ya

Dha yaşın çok gençmiş.Sana dıyım zararın neresınden dönersen kardır.Bu adamlar düzelmiyo malesef burda buna benzer bi sürü konu okudum.Sonunda üzülen malesef sen oluyosun.

Canim daha cok gencsin insanlar değişmez kolay kolay.Bu adam hep böyle olacak ona göre düşün karar ver.

Olay tam olarak şöyle;
Pazar günü konuşurken aniden kavga ettik ve olmuyo yapamıyoruz dedi bana ayrıldık kapattık telefonları. Pazar gününden bu yana ayrıyız, gece 00:50de uyuyor musun?demiş ve uyuyodum. Tekrar 02:39da özledim sesin, gülüşün rüyalarıma giriyo uyuyamıyorum dedi.
Bir an gözlerim doldu fakat sinirli yapısı yüzünden beni umursamadan ayrılık yaşadık defalarca düşününce topladım kendimi. Bugün yine yazdı, ama nazlandı rahatsız ettim galiba vs şeyler hakkını helal et dedi. Hemen vazgeçer korkum var farklı şehirlerdeyiz istanbul-bursa arası 7aylık ilişkimiz annemle de tanıştı geldiği için benimde annesiyle konuşmuşluğum var.
Sizce ne yapabilirim ben mi yazayım yoksa göz ardı mı edeyim beynim sulandı artık :KK43:
Kavga edip barisiyorsaniz sikinti değil ama her kabgada git ayril falan diyorsa sikinti

Dha yaşın çok gençmiş.Sana dıyım zararın neresınden dönersen kardır.Bu adamlar düzelmiyo malesef burda buna benzer bi sürü konu okudum.Sonunda üzülen malesef sen oluyosun.
Hep düzelir diye yaklaştım am hem seviyorum hem sinir oluyorum sağlıklı düşünemiyorum

Böyle konular görünce ben tek degılmısım diyorum :)) Ya bu adamlar memleketn heryerını sarmıs :)) benmkıde aılesnı bıktırmıstı. son bı ayda bana bı gun sabah msj atar ıydır aksam msj atar ayrıldık bıttı.Sonra küsmeleri tavırları hiç bitmez.Seni kırar umrunda olmaz.Sana git der ama aslında bende kal benımle ılgılen bana aıt ol ama ben ıstedıgım zaman der.Kendı isterse barısır ıstemezse barısmaz.Yazmakla bıtmez..

Eger yazdıklarmıza uyucaksan kısa yolda bırak derım burnundan getırır cunku.sağlılıklı bı evlılıkte olmaz.Ama bız ne kdr desekte kalp bu sevdıgınnpesıne gider..

Anılar tek taraglı yaşanmadı birlikte oldu hersey.Senı sevse inan hıc uzmek ıstemez.Senın onu sevdgnı vazgecemedıgnı cok iyi biliyor ve buna güvenerek hoyratca davranıyor sana.

Back
X