• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamayıp yazıcam sonunda ya :(

sen sevgiyi bilmiyorsun diye üstüme gelinecek belki ama, 17 yaşında uzak mesafe ilişkisi asla yaşamam.
ilişkiye "ben ciddiyim, yolun sonu evlilik" diye başlamam.
anasıyla tanışmam, kendi anamla tanıştırmam.
güzelim daha lise 3 öğrencisisin sanırım. gez toz. evliliği düşünmeyi bi bırak. şu an seni mutlu etmiyorsa boşver.

Bir daha olmuyor yapamıyoruza getirmeyeceksen devam edelim çocuk oyuncağı değil bu iş de. Ama cevap ver bence sonrasında yine yazmak isteyeceksin o zaman da o triplenecek. hazır o yazmışken adım atman daha mantıklı.

Ben kabullendim olmaz diye düşünüyorum. Adım da atmıcam fakat bugün cuma ve bana cuma mesajı yazmış sinirim bozuldu
"Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim
(Toplu mesaj )"yazmış :sinirli:

Canım yaşın daha çok küçük. Üstelik karşındaki askerliğini yapmadıysa o da daha küçük. Önünde upuzun yıllar var dur bakalım daha kimleri tanıcaksın kimler çıkıcak karşına. Bu yaşta bukadar bağlanırsan kendini bukadar yıpratırsan çok çabuk yorulursun.

Hayatının en güzel dönemindesin. Bitmiş artık uzatmanın bi anlamı yok.

Baksana çocuk bi öyle bi böyle. Bana sorarsan önüne bak okuluna bak hayatın tadını çıkar.

Ve kimseye bukadar çabuk bağlanma. İyi geceler
Hepiniz haklısınız kendime yazık ederim önüme bakmam lazım belki de hepsi heves ben farkına varamadım

Başka bir konuda ''okul durumum yok'' yazmışsın dikkatimi çekti.17 yaşında olduğuna göre lise 3 öğrencisi olmalısın.? okumuyor musun?

Başka bir konuda ''okul durumum yok'' yazmışsın dikkatimi çekti.17 yaşında olduğuna göre lise 3 öğrencisi olmalısın.? okumuyor musun?
Evet okumuyorum anne baba ayrı annemin yanında kalınca çalışma mecburu oluştu açıktan okumayı düşünüyorum

Evet okumuyorum anne baba ayrı annemin yanında kalınca çalışma mecburu oluştu açıktan okumayı düşünüyorum

Anladım..Sevgisiz bir ortamda büyüyen her kız çocuğu bir ''dayanak'' arar ve bulduğunu düşündüğünde sizin gibi vazgeçemez.O kişiye yapışır.Bu tabir sana kötü gelebilir ama ruhen yapışır .

Eksikliğini çok hissediyor olmalısınız..Ancak şöyle bir gerçek de var.

Küçükken zorlukla baş etmeyi öğrenen her kadın ileride güçlü kadın olur.Henüz 17 yaşındasın.
Fakat yaşından büyük kararlar vermeye alışıksındır.

Sana tavsiyem, kendi geleceğini kesinleştirmeden, yolunu çizmeden hayatına bir insanı sokma.Çünkü elinde olmadan fazla bağlanacaksın.Ve çok yara alacaksın.
En güzeli geleceğini düşünmen.

Anladım..Sevgisiz bir ortamda büyüyen her kız çocuğu bir ''dayanak'' arar ve bulduğunu düşündüğünde sizin gibi vazgeçemez.O kişiye yapışır.Bu tabir sana kötü gelebilir ama ruhen yapışır .

Eksikliğini çok hissediyor olmalısınız..Ancak şöyle bir gerçek de var.

Küçükken zorlukla baş etmeyi öğrenen her kadın ileride güçlü kadın olur.Henüz 17 yaşındasın.
Fakat yaşından büyük kararlar vermeye alışıksındır.

Sana tavsiyem, kendi geleceğini kesinleştirmeden, yolunu çizmeden hayatına bir insanı sokma.Çünkü elinde olmadan fazla bağlanacaksın.Ve çok yara alacaksın.
En güzeli geleceğini düşünmen.
Evet dışarıda görüyorum yaşıtlarımın çoğu gereksiz işlerle uğraşmakta benim yaşadığım üzücü çok olay oldu ve az da olsa olgunlaştığımı hissediyorum bakış açım farklı bende ileri de güçlü bir kadın olmayı isterim. Çoğu insana yaşımı söylediğim de çok küçüksün doğruyla yanlışı anlayamazsın demelerini yanlış buluyorum insan yaşı ile değil de yaşantısı ile olgunlaşam kişiliklere sahiptirler

Evet dışarıda görüyorum yaşıtlarımın çoğu gereksiz işlerle uğraşmakta benim yaşadığım üzücü çok olay oldu ve az da olsa olgunlaştığımı hissediyorum bakış açım farklı bende ileri de güçlü bir kadın olmayı isterim. Çoğu insana yaşımı söylediğim de çok küçüksün doğruyla yanlışı anlayamazsın demelerini yanlış buluyorum insan yaşı ile değil de yaşantısı ile olgunlaşam kişiliklere sahiptirler

Evet 17 yaş yanlış işlerle uğraşmaya çok müsait bir yaş.Ama dediğin gibi her şey yaş değil. Ben 10 yaşında olup 20 yaşındaki birinden çok daha aklı başında olan çocukları tanıyorum.
Az da olsa olgunlaştığımı hissediyorum diyorsun emin ol yaşıtlarından çok çok fazla olgunsundur. Çalışıyorsun, sorumluluk almayı biliyorsun, zorlukları atlatmışsın hayat tecrübesine sahipsin.

Ayrıca güçlü olmak senin elinde.Çok zor şeyler yaşayıp göğüs geremeyip yitip giden de var çok iyi yerlere gelen de var.
Tercih senin. Karar senin.Hayat senin.
Biliyorsun sen de, dünyada 'aşk'tan daha değerli daha önemli şeyler var.Aşk'ı hayatının her döneminde yaşarsın.Ama bu günler geri gelmez.Kaybetme kendini 1 erkek için.Üzme yani

Evet 17 yaş yanlış işlerle uğraşmaya çok müsait bir yaş.Ama dediğin gibi her şey yaş değil. Ben 10 yaşında olup 20 yaşındaki birinden çok daha aklı başında olan çocukları tanıyorum.
Az da olsa olgunlaştığımı hissediyorum diyorsun emin ol yaşıtlarından çok çok fazla olgunsundur. Çalışıyorsun, sorumluluk almayı biliyorsun, zorlukları atlatmışsın hayat tecrübesine sahipsin.

Ayrıca güçlü olmak senin elinde.Çok zor şeyler yaşayıp göğüs geremeyip yitip giden de var çok iyi yerlere gelen de var.
Tercih senin. Karar senin.Hayat senin.
Biliyorsun sen de, dünyada 'aşk'tan daha değerli daha önemli şeyler var.Aşk'ı hayatının her döneminde yaşarsın.Ama bu günler geri gelmez.Kaybetme kendini 1 erkek için.Üzme yani
Bu ayrılığımdan sonra erkeklerin ömrün bir kısmına ait olduklarını öğrendim çok geç yaşta karşı cinsle iletişim halinde olup direkt evlensem kötü sonuçlanabilir. Ben başıma gelenleri tecrübe olarak görüyorum babam istanbul da görüşemiyorum fakat arar bağını koparmaz çalışıyorum ve bir düzenim olduğuna şahit oldum.
Yeri geldi üzüntüden sabaha kadar ağladığımı hatırlarım her şey boş değil tabi üzüldüm ama şimdi paramı alıp annemin eline verişim en büyük mutluluğum olduğunu söyleyebilirim.
Ve olgunluk konusun da bana katıldığınız için teşekkür ederim beni anlayan siz oldunuz çoğu kişi empati kuramıyo maalesef.

Back
X