- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.523
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tabi insanzamanla olgunlasir. Ama yani hir taraf sinirliyken bir taraf ssviyosa alytan almali herkes kavga eder ama önemli olan sonu tatli bitmesi kusluk olmamasi bende hep kavga cikartirim ama kusmem mesela o alttan alir cunku biliyo huyumu aniden parlayip sönüyorum. Ama herkesin yapisi farkli tabiDavranışlarımı çok kurcalıyo her hatamı söylüyo genciz belki ondandır askeri de vardı olgunlaşırmıyız?
İcraata gelince tık yok ben istesem barışmayı kabul etmez ama hemen af etme mi bekler annesi bile çekmiş bana vermeye uğraşıyo :))Böyle konular görünce ben tek degılmısım diyorum :)) Ya bu adamlar memleketn heryerını sarmıs :)) benmkıde aılesnı bıktırmıstı. son bı ayda bana bı gun sabah msj atar ıydır aksam msj atar ayrıldık bıttı.Sonra küsmeleri tavırları hiç bitmez.Seni kırar umrunda olmaz.Sana git der ama aslında bende kal benımle ılgılen bana aıt ol ama ben ıstedıgım zaman der.Kendı isterse barısır ıstemezse barısmaz.Yazmakla bıtmez..
Ben bir insanla vakit geçirmek için konuşmam olmaz o da ciddiyim dedi bende ciddiyim dedim o yolda ilerliyoduk hep ama sinir küpü kendisi maşallahYaa takilmaca gittiği yere kadar götürmece diyorsan kafana göre yaz çiz.
Ama ileriye yönelik hayaller kuruyorum diyorsan her tavrını ölç tart.
Sevgiliyken bile kolay üzen eşken nasıl olur düşün öyle karar ver.
Keşke sizde ki gibi olsa bu har vurup harman savurur sonra özür diler ama bir süre sonra insan toplayamıyo kendini ve kavga da kırıcı bir şahısYa tabi insanzamanla olgunlasir. Ama yani hir taraf sinirliyken bir taraf ssviyosa alytan almali herkes kavga eder ama önemli olan sonu tatli bitmesi kusluk olmamasi bende hep kavga cikartirim ama kusmem mesela o alttan alir cunku biliyo huyumu aniden parlayip sönüyorum. Ama herkesin yapisi farkli tabi
Düzelir inşallah canim zamans birak istersen seviyosa gercekten birakmaz pesiniKeşke sizde ki gibi olsa bu har vurup harman savurur sonra özür diler ama bir süre sonra insan toplayamıyo kendini ve kavga da kırıcı bir şahıs
Banada değişmez gibi geliyo aslında iyice bağlanıp psikolojim bozulur diye endişem var çalışıyorum oranın baskısı bile fazla geliyoYani bu adam hiç değişmicek bnu bil.Ben böylede mutluyum napıym severım katlanırım dıyosan devam et.Ama dıym 20 yas cok guzel bıyas genclıgnı karartma bunla.
İnşallah çok teşekkür ederim yine de canımcok gecsin..pek birsey soylemek istemiyorum.hakkinda hayirlisi olsun insallh..
Bu süreçte biraz daha yalnız bırakayım yani dimiDüzelir inşallah canim zamans birak istersen seviyosa gercekten birakmaz pesini
Evet fazlasıyla hemde17 yaş için fazla arabesk dertler.
Evet zamana birak istersenBu süreçte biraz daha yalnız bırakayım yani dimi
Yahu manyakmısınız kızım ayrıl gençliğini pardon önce çocuklığunu sonra gençliğini sonra olgunluğunu yaşa ya delimidir nedir zamane gençleriEvet seviyorum şehir farkı olmasına rağmen ilk defa birine bağlandım.
Ben 17yim o 20 :) evet çok fazla genciz bunları konuşmak için ve sürekli ablamdan beni sorar haberi olmasın kızar der ama haberim var insanları kırmaktan hep korkarım ama onun kırdığı oldu empati kurmuyo.
Evet seviyorum şehir farkı olmasına rağmen ilk defa birine bağlandım.
Ben 17yim o 20 :) evet çok fazla genciz bunları konuşmak için ve sürekli ablamdan beni sorar haberi olmasın kızar der ama haberim var insanları kırmaktan hep korkarım ama onun kırdığı oldu empati kurmuyo.