DAYANAMIYORUM ACİL YARDIM

SSleepyy

(*-*)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
136
149
18
KIZLAR BANA YARDIM EDİN LÜTFEN SUAN İSTEYİM ÇALISIYORUM KASIKLARIMDA FELAKET BİR AĞRI VAR KORUNMUYORUZ YARIN İÇİN DOKTORDAN RANDEVU ALDIM AMA SUAN ÇOK ENDİŞELİYİM AYAĞAKALKINCA BİLE AĞRIYOR REGLİME 10 GÜN VAR NEDEN OLABİLİR YA YARDIM EDİNN

Üşütmüş veya kum döküyor olabilirsiniz. Arada bana da oluyor. Sık kum dökerim. Oturamazsın ayağa kalkamazsın... purinol diye bir ilaç var çok iyi geliyor. Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

Idral yolu enfeksiyonuda kasık agrısi yapabilir, kistlerin olabilir yani kasık agrisinin bir cok nedeni olabilir en sagliklisi doktora gidip ogrenmek cnm ayaklari usutme tabiki oda yapar geçmiş olsun.

Canim
Üşütmüş veya kum döküyor olabilirsiniz. Arada bana da oluyor. Sık kum dökerim. Oturamazsın ayağa kalkamazsın... purinol diye bir ilaç var çok iyi geliyor. Kaç günde bir adet görüyorsunuz?
28 bu ne bir canım ara ara böyle keskin bir ağrı oluyor 16 sona grg olmuş tüm işte 3 gün sürdü;( yat esi mi aradım geliyor şimdi

Idral yolu enfeksiyonuda kasık agrısi yapabilir, kistlerin olabilir yani kasık agrisinin bir cok nedeni olabilir en sagliklisi doktora gidip ogrenmek cnm ayaklari usutme tabiki oda yapar geçmiş olsun.
Bilmiyorum işte canım bakalım Esim gelsin doktora gidicez ins kötü ni şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…