Hayır babam aç başını dedi babam o konuda sıkıntılı değil ki.. Ya o çocuğu küçüklükten tanıyorum oturup benim dedikodu mumu yapacak ki..ailenizin hitapları yanlış, açılmanızı istememişler demek ki böyle ağır tepkiler veriyolar. belki sorun yaşamamak için, açık bi şekilde ama mesela dar pantolon giymeden de açılabilirsiniz ya da saçınıza balyaj yaptırmadan da açılabilirsiniz zorlarına gitmiş. aile değiştirilmiyo canım ne yazık ki kocaman insanların değişmesini beklemek imkansız gibi bişey o yüzden sorun yaşamamak adına siz onlara uyacaksınız.
Yok canım giderdim Ankara ailemin yanı diye ben seçtimSac boyasinda namus arar olduk.Kac yasinda kocaman kizsiniz akliniz basinda bu kadar baski niye acaba?Elalem ne der diye kafeste kus misali yasayip gidiyoruz bircogumuz boyleyiz.Insanin annesi olsa bile bu denli kisitlamaya hakki yok.Tayininiz ciksa da gondermezdi anlattiginiza bakilirsa.
Dinlemiyor ki hep kendi bildiği beni mutsuzluğa annem sürükledi.. Okuyun konumu beni hala çocuk görüyorBildigim tek sey "anneler asla evlatlarinin kotulugunu istemez"...
tutumu yanlis olsa da sizi korumak adina yaptigini unutmayin . oturup ruh halinizi ve hissettiklerinizi anlattiniz mi hic ?
Yaşadıklarınız çok gerçekten zor heleki kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorken. Kesinlikle evlenmek kaçış yolu değil. Annenizle oturup güzelce içinizdekini anlatın baskılarının sizi üzdüğünü yanlış birşey yapmadığınızı güzelce anlatın. Anlar diye temenni ediyorum. Sonuçta anneniz süzün üzülmenizi istemez
Keşke..3 kardeşiz ablayım tek kızımKiz cocuklarini rahat birakip biraz da erkek cocuklarina ögutlerde bulunsalar dunya daha yasanir bir yer olacak.
Annen tabi kotulugunu istemez de verdigi tepkiler cok agir.Duzgun bir sekilde dile getirebilirdi.Keske farkli bir sehir tercih etseydin.
Hayat senin hayatin.Soz hakkin olmali.Ailelerimiz malesef kendi yetistirilme tarzlarina gore yetistirmeye calisiyorlar bizi.Keşke..3 kardeşiz ablayım tek kızım
Evet tam da bu söylediğiniz kesinlikle..Öncelikle evden kurtulmanın yolu evlilik değil. Bunu yaşayıp sonra burada durumlarını yazanlardan çok iyi biliyoruz bu gerçeği. Sanırım durum şu. Annenin ve babanın (ama özellikle annenin) kafasında bir Niran var. Ama gerçek Niran onların kafasındaki Niran'dan uzaklaştıkça huzursuzluk çıkıyor. 24 yaşında genç bir kadınsın. Güzel bir işin var. Hayatını istediğin gibi yaşamakta özgürsün. Annen bile olsa kimsenin seni olmadığın birisine dönüştürmesine izin verme.
Peki ne yapmam lazım benim ?Öncelikle evden kurtulmanın yolu evlilik değil. Bunu yaşayıp sonra burada durumlarını yazanlardan çok iyi biliyoruz bu gerçeği. Sanırım durum şu. Annenin ve babanın (ama özellikle annenin) kafasında bir Niran var. Ama gerçek Niran onların kafasındaki Niran'dan uzaklaştıkça huzursuzluk çıkıyor. 24 yaşında genç bir kadınsın. Güzel bir işin var. Hayatını istediğin gibi yaşamakta özgürsün. Annen bile olsa kimsenin seni olmadığın birisine dönüştürmesine izin verme.
Sivil çalışıyorum yurt dışı işlerim olucakaçılma sebebiniz neydi merak ettim?
Peki ne yapmam lazım benim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?