dayanamıyorum artık lütfen yardım edin :((

Hocaya gidersen sana illaki bir yakıştırma yapacaktır bence gitme. senin sorunun belli psikolojik. Bazı insanlar genetik olarak daha meyilli olabiliyor bu tür şeylere. Tedavini ol, ilacını al ama ilaç çözüm değil kendinin farkında olup hastalığını kontrol etmelisin. Takıntılarının gerçek dışı olduğunu hastalık olduğunu fazla üzerinde durmamaya çalış. Bunun için de en iyi şey başka şeylerle meşgul ol. Aklına gelen takıntılarında üstünden atla geç, başka çözümü yok. Beslenme yaşantına dikkat et çünkü bu işin kimyasal bir yanı da var. uyku düzeni vs de önemli
Ne guzel yazmissiniz :)
Katiliyorum!

Konu sahibi,
Ilaca ragmen artti diyorsaniz tekrar doktora gitmenizi oneririm.
Kisa bir sureligne dozunu arttirabilir. Veya ilaci degistirir.
Gecmis olsun...

Bu arada size musallat oldugnu one suren sevgilinizin de pek saglikli oldugnu dusunmuyorum maalesef.
Insan sevdiginin takintilarini kabullenmekte zorluk cekebilir vs ama dusununce bu sonuca ulasiyor ve doktora tekrar gidelim diyecegi yerde hoca tarifi veriyor... ilginc.

İnsallah atlatırsın canım edicem hic merak etme dedigim gibi düsünmemeye calıs oyalanıcak biseyler bul kendine gündüz gece yatarkende kulaklıkla müzik dinle falan iste ne biliyim insallah iyi haberlerini alırız canım

Seker kissss

bu aralar cok yoğunum zaten okula gitmeye basladım staj için ve misafirlerimiz geliyo kafa dagıtırım umarım :18: sağol canım ben de senin için dua ederim hep mutlu olman için :34:

Ne guzel yazmissiniz :)
Katiliyorum!

Konu sahibi,
Ilaca ragmen artti diyorsaniz tekrar doktora gitmenizi oneririm.
Kisa bir sureligne dozunu arttirabilir. Veya ilaci degistirir.
Gecmis olsun...

Bu arada size musallat oldugnu one suren sevgilinizin de pek saglikli oldugnu dusunmuyorum maalesef.
Insan sevdiginin takintilarini kabullenmekte zorluk cekebilir vs ama dusununce bu sonuca ulasiyor ve doktora tekrar gidelim diyecegi yerde hoca tarifi veriyor... ilginc.

ilaç kullanmıyorum canım daha önce bırakmıstım tekrar baslamayı düşünüyprum ama. daha önce tedavi olmama ilaç kullanmama aylarca terapi almama ragmen hastalıgım nüks etti sevgilim de dinine baglı birisidir ve gece uykusundan uyandırıp sabaha karsı yazdım ona. uyku sersemliği ile de demiş olabilir ama öyle sağlıksız oldugu için değil dua alırsın yol gösterir gibisinden hocaya gidelim dedi zaten dediği de bi cami hocası. medyuma ya da parayla bu işi yapanlara muska yazanlara ot falan kaynatanlara gidelim demedi yani. belki kendimi daha rahat hissederim diye öyle dedi:26:

Back
X