- Konu Sahibi herseyguzelki
2 bucuk sene önce agır bi depresyon atlattım zaten stresli bi yapım vardı o depresyondan sonra obsesif(takıntılı) ve çok aşırı kaygılı bi hal aldım. terapi aldım ilaç kullandım hafiflediği günler oldu iyiydim cevap alabilmiştim yani tam atlatamasam da. 21 yasındayım öğrenciyim ve okulum cok yogun sabah 8 akşam 5 hep okuldayım finallerde 20 ye yakın sınava girdim ve pratik dersler de var lab.lar falan :S ondan sonra tatile girdim tatilim cok kısa ama birden boşluga mı düştüm bilmiyyorum bi yere gitmedim hep evdeyim falan tatilde olmama ragmen takıntılarım kaygılarım aşırı arttı geceleri uyuyamıyorum
sabaha kadar cıldırıyorum
cok kötu durumdayım
ne kadar tedavi alsam da ilaç içsem de hafiflese bile tam gecmedi gece dayanamadım sevgilimi uyandırdım biriyle konusmak istedim çünkü. o da sana büyü mü yaptılar acaba dedi ya da cinlerin musallat olmus olmasından cok korkuyorum.
bu hafta sonu buraya gelecek ama bana bi hoca söyledi bi cami hocası ona git dedi o sana yardım eder dedi ama ben cok çekiniyorum kız basıma
o zaman ben gelince gideriz dedi ama o zamana kadar da kafayı yiyebilirim bi de cami hocaları böyle bi durumu bilebilir mi medyum falan gbi insanlara gitmek istemiyorum dini bütün alim hocalara gitmek istiyorum cami hocalarını asla küçümsemiyorum ama böyle seylerle ilgilenirler mi gercekten cok kötuyum nolur yardım edin sabah 6 ya kadar uyuyamadım bıktım bu düşüncelerden
sevgilim benden bıkacak diye korkuyorum artık