Dayanamıyorum artık lütfen yardım edin ?

Dayanamıyorum artık lüfen yardım edin ?

• kızlar

OY: 11 78,6%
  • erkekler

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
affedemiyorum kendimi bisey yok diyemiyorum cok utanıyorum kaç ay gecmesine ragmen
Siz kendinizi öpüştük diye affedemiyorsunuz. Ama illa affedemeyecekseniz kendinizi neden terketmedim de yalvardım diye affetmeyin. Kendinize azıcık değer verin ya azıcık

affedemiyorum kendimi bisey yok diyemiyorum cok utanıyorum kaç ay gecmesine ragmen

Heyyy Allah'ım sen bizimle kafa mı buluyorsun?

Sana saygı duymayan o, isteklerine,fikirlerine saygı duymayan o, aşağılık bir herif gibi davranan o, sana istmediğin birşeyi yapmaya çalışan o; ama kendini kirlenmiş hisseden, aşağılık hisseden ve utanan sensin...

Yok yok bu şaka olmalı..

sorun ne biliyormusun onun degerlerime saygı duymamıs olması ve iğrenc sözleriyle beynimi yıkayıp bu kadar asagılık hissettirmesi evet keske bisey yok diyip önüme bakabilsem

o yüzden mi böyle yaptın:

sıkılmıs benden istemiyormus bunlar yüzünden benle evlenemezmis cok yalvardım bitmesin diye ilksin kaldıramam gidersen nolur düzeliriz yürütürüz dedim

bence sen ya ne dediğini bilmiyorsun, ya da bizimle kafa bulmaya çalışıyorsun

Öpüşmekten korkuyorsan pişman oluyorsan sevgilin de olmasın arkadaşım.
Tamam çocuk karaktersiz çıkmış ama mesele bunu aşmış.
Düşünce tarzın tuhaf. Önce kendini sevmeyi, saygı duymayı ve inanmayı öğren.
Sen kendine çöp muamelesi yaparsan kimse değer vermez.

Kendine göre çok büyük bir hata yapmışsın
Ama esas hatan o adam seni zorladıktan sonra bu ilişkiye devam etmek istemen
O anda tekmeyi basacaktın ona

Öpüşme de isteyerek olmamış ki. Tecavüz mu olmasi gerekiyor her zaman. Konu Sahibi bundan sonra evlenmeden kimsenin evine gitme. Bu erkeklerin ne yapacağı belli olmaz. Sana saygı duymayan adamdan da koca olmaz.

hissediyorum zaten suratı gözümün önüne gelince bile mahvoluyorm ama bu sitedekilerin asagılayacı yorumları beni dahada mahvediyo
Herkesi ln yorumunu okumadım. Ama benimde doğruyu söylediğim kısım sana acımasız gelebilir. Hani dedim ya bunu yaşatan kişi ile hala birlikte oluyor isen içten içe yaptığı şey hoşuna gitmiştir. Normalde bu mumaleden hoşlanmayan kişi birdaha o insanın yüzünü bile görmek istemez. Tacize uğramışsınız çünkü yazdıklarınıza göre. Siz se olaydan sonra hala kendisi ile iletişimde olmuş. Size bir sülükmüş muamelesi yapmasına müsade etmişsiniz.

Sizler burda kendinizi haklı bularak yazıyorsunuz ama bu detaylar başka sinyaller veriyor. Siz kendinize acımadan bunu yaptıysanız başkaları neler yapmaz.

Ağzından öpmüşş :KK22:
Tövbe Ya Rabbim ya. Arkadaşım kendine gel sen bence bi!
Madem gerçekten bunları istemeyen, bunlara karşı çıkan birisin.. O zaman en başından gitmicektin hiç. Üniversite okuyupta bunları düşünemicek biri olduğunu sanmıyorum. Bile bile lades olmuş senin ki hiç kusura bakma.
Ayrıca dünyanın sonu değil! Kaldı ki zaten aranızda bu kadar büyütülücek bir şey de geçmemiş.
Okurken sonu tecavüze bağlanıcak sandım bian. Bu kadar büyütme gözünü seviyim.
Kendini de önemse bi zahmet.

Valla son zamanlarda arada kalıyorum fake mi değil mi diye yine öyle bir konu çünkü :işsiz: "sarılıp uyuyacağız dedi, inandım" özellikle şu kısım. Kınalı yapıncak gibi beni bıyakma amca deseniz tam olacakmış. Az etrafa bakın adamlar yapay zeka yapıyor bilmem kaçıncı gezegende hayat var mı irdeliyor biz hala sevgilim itti dürttü öptüyü konuşuyoruz. Heba etme kendini azıcık dışarı bak hayatını çiz konu sahibi

Herkesi ln yorumunu okumadım. Ama benimde doğruyu söylediğim kısım sana acımasız gelebilir. Hani dedim ya bunu yaşatan kişi ile hala birlikte oluyor isen içten içe yaptığı şey hoşuna gitmiştir. Normalde bu mumaleden hoşlanmayan kişi birdaha o insanın yüzünü bile görmek istemez. Tacize uğramışsınız çünkü yazdıklarınıza göre. Siz se olaydan sonra hala kendisi ile iletişimde olmuş. Size bir sülükmüş muamelesi yapmasına müsade etmişsiniz.

Sizler burda kendinizi haklı bularak yazıyorsunuz ama bu detaylar başka sinyaller veriyor. Siz kendinize acımadan bunu yaptıysanız başkaları neler yapmaz.
kaldırmak istiyorum bunu burdan gercekten kaldıramazmıyım yada hesabımı silemezmiyim

Hayır bir de biz nasıl yardım edebiliriz? İkisini elinden tutup çocuğa "bak, bu kardeş, bir daha ağzından öpme mi" diyeceğiz?

Yok oğlanın kulağını çekip bu kızla evlenmek zorundasın, namusunu kirlettin diyeceğiz.

Kabul etmezse topuklarına sıkarız. Hala kabul etmezse kızı kuma olarak 70 yaşında bi dedeye kakalarız. O da olmadıysa kızı vurdurur namusunu temizleriz.

Çünkü bu zihniyet bunu gerektirir.

Öpüşme de isteyerek olmamış ki. Tecavüz mu olmasi gerekiyor her zaman. Konu Sahibi bundan sonra evlenmeden kimsenin evine gitme. Bu erkeklerin ne yapacağı belli olmaz. Sana saygı duymayan adamdan da koca olmaz.
ya gercekten bu kadar acımasız yoorumdaan sonra bunları yazdıgınız icin tesekkür ederim cok kötü oldum

Yok oğlanın kulağını çekip bu kızla evlenmek zorundasın, namusunu kirlettin diyeceğiz.

Kabul etmezse topuklarına sıkarız. Hala kabul etmezse kızı kuma olarak 70 yaşında bi dedeye kakalarız. O da olmadıysa kızı vurdurur namusunu temizleriz.

Çünkü bu zihniyet bunu gerektirir.
Bakalım neymiş çözümü. :işsiz:

Bi daha da kimsenin evine gitme , bu sana ders olsun , tecavüze de uğrayabilirdin Allah korusun .

Back
X