- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
- Konu Sahibi hayatadildegil
alt tarafı öpmüş çocuk yani, bu ne feryat figan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kendinizi öpüştük diye affedemiyorsunuz. Ama illa affedemeyecekseniz kendinizi neden terketmedim de yalvardım diye affetmeyin. Kendinize azıcık değer verin ya azıcıkaffedemiyorum kendimi bisey yok diyemiyorum cok utanıyorum kaç ay gecmesine ragmen
affedemiyorum kendimi bisey yok diyemiyorum cok utanıyorum kaç ay gecmesine ragmen
sorun ne biliyormusun onun degerlerime saygı duymamıs olması ve iğrenc sözleriyle beynimi yıkayıp bu kadar asagılık hissettirmesi evet keske bisey yok diyip önüme bakabilsem
Herkesi ln yorumunu okumadım. Ama benimde doğruyu söylediğim kısım sana acımasız gelebilir. Hani dedim ya bunu yaşatan kişi ile hala birlikte oluyor isen içten içe yaptığı şey hoşuna gitmiştir. Normalde bu mumaleden hoşlanmayan kişi birdaha o insanın yüzünü bile görmek istemez. Tacize uğramışsınız çünkü yazdıklarınıza göre. Siz se olaydan sonra hala kendisi ile iletişimde olmuş. Size bir sülükmüş muamelesi yapmasına müsade etmişsiniz.hissediyorum zaten suratı gözümün önüne gelince bile mahvoluyorm ama bu sitedekilerin asagılayacı yorumları beni dahada mahvediyo
kaldırmak istiyorum bunu burdan gercekten kaldıramazmıyım yada hesabımı silemezmiyimHerkesi ln yorumunu okumadım. Ama benimde doğruyu söylediğim kısım sana acımasız gelebilir. Hani dedim ya bunu yaşatan kişi ile hala birlikte oluyor isen içten içe yaptığı şey hoşuna gitmiştir. Normalde bu mumaleden hoşlanmayan kişi birdaha o insanın yüzünü bile görmek istemez. Tacize uğramışsınız çünkü yazdıklarınıza göre. Siz se olaydan sonra hala kendisi ile iletişimde olmuş. Size bir sülükmüş muamelesi yapmasına müsade etmişsiniz.
Sizler burda kendinizi haklı bularak yazıyorsunuz ama bu detaylar başka sinyaller veriyor. Siz kendinize acımadan bunu yaptıysanız başkaları neler yapmaz.
Hayır bir de biz nasıl yardım edebiliriz? İkisini elinden tutup çocuğa "bak, bu kardeş, bir daha ağzından öpme mi" diyeceğiz?
ya gercekten bu kadar acımasız yoorumdaan sonra bunları yazdıgınız icin tesekkür ederim cok kötü oldumÖpüşme de isteyerek olmamış ki. Tecavüz mu olmasi gerekiyor her zaman. Konu Sahibi bundan sonra evlenmeden kimsenin evine gitme. Bu erkeklerin ne yapacağı belli olmaz. Sana saygı duymayan adamdan da koca olmaz.
Bakalım neymiş çözümü.Yok oğlanın kulağını çekip bu kızla evlenmek zorundasın, namusunu kirlettin diyeceğiz.
Kabul etmezse topuklarına sıkarız. Hala kabul etmezse kızı kuma olarak 70 yaşında bi dedeye kakalarız. O da olmadıysa kızı vurdurur namusunu temizleriz.
Çünkü bu zihniyet bunu gerektirir.
kaldırmak istiyorum bunu burdan gercekten kaldıramazmıyım yada hesabımı silemezmiyim
nasıl iptal ettirebilirimHesabını silemzsin, üyeliğini iptal ettirebilirsin ama. Hesabın ve yazdıkların olduğu gibi kalır. Silsen de aynen geri getirilir.