• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık sivilce ve izlerine yeter :(

Ben la roche posayin effeclar duo yu kullaniyorum aylardir cok memnunum. Bende fazla yok sivilce ama cok iyi bir krem. Yinede bir doktora git cnm testlerini yaptir. Ben doktorumun verdigi ilaclari kullanmadim, bu kremide bir tavsiye uzerine almistim. Kullanmaya devam etcem
Ne gibi etkileri var o kremi bende almistim duo (+) pek düzenli kullanamadım ama yine de çok iyi krem. La roche ürünleri çok kaliteli zaten. Bu seferde yeni effaclar k (+) krem aldım ama duo daha iyiydi sanki :/ keske duo alsaymisim

Benim de cildim yağlı. Cok yok suratimda ama bir tane çıkıyor o bitiyor bir sure sonra yine cikiyor. Şöyle sifir sivilce suratim olmadi. Birde lise döneminde kalan izler var bir kac tane.
Bende denemedigim dogal yontem vs. Kalmadi. Daha geçen hap aldim. 2 hafta içtim gozumde kuruluk yapti biraktim.
Zaten doktor senin bir sey yapmana gerek yok stresten cikiyor diyor. Yediklerime dikkat ederim. Cips cekirdek kizartma yok hayatimda.
Garnier beyaz kilini kullaniyorum. Ama her sabah ve aksam mutlaka yüzümü derinlemesine temizlerim.
Termal kilim var. Gidip termal koyden aldim. Onu kullaniyorum. Argan yagi surerim gece yatmadan.
Birde fucidin krem kullaniyorum aksamlari cok hafif sürüyorum ama antibiyotik bir krem bu izlerede iyi geldi gibi 2 haftadir kullaniyorum.

Temizlik şart. Yiyeceklere dikkat etmek lazim. Birde kafaya takmamak lazim psikolojik de oluyor en çok.

Karbonat kürü kullanıyorum. 2 haftada bir felan boyle dogal kürleri uyguluyorum.

Yok yok roacctuane lanet bir şey hiç ona filan başlama yüzünün düzeleceği varsa da düzelmez Allah korusun. Ciltten cilde göre de farklılık gösteriyor tabi karaciğer için ben maydanoz ve limon ikilisinin iyi geldiğini duymuştum denedin mi onu hiç canım?
Aslında ben onun muadili zoretanin kullandım 10 ay boyunca cildimin önceki halini görseydiniz inanın cidden acırdınız bana çıban gibi çıkardı sivilcelerim ama şu an hiç bir şey kalmadı yüzümde.. Ama özellikle vücudumun nemli bölgeleri; bacak arası koltuk altı genital bölge, göğüs arası gibi yerlerde de benzer çıban tarzı çıkıyor fakat oralara hiç etki etmedi

Ne gibi etkileri var o kremi bende almistim duo (+) pek düzenli kullanamadım ama yine de çok iyi krem. La roche ürünleri çok kaliteli zaten. Bu seferde yeni effaclar k (+) krem aldım ama duo daha iyiydi sanki :/ keske duo alsaymisim
Ben bes aydir kullaniyorum.. benim sorunum cenemde yillardir ayniydi.. Bu kremi kullanadim kullanali iyilestirdi, eskisi kdr sivilce cikmiyor izlerinide siliyor zamanla.. roche posay effeclar duo kullaniyorum ben..

Denize gitmeye denedin mi deniz suyu cilde çok faydalı benimki denize gidince iz falan kalmadan yok oluyor valla

bunu duymuştum teşekkür ederim ama izler yüzünden denize gidemiyorum. kötü görünüyor çok. bende yüzmüyorum o yüzden. :KK43:

bunu duymuştum teşekkür ederim ama izler yüzünden denize gidemiyorum. kötü görünüyor çok. bende yüzmüyorum o yüzden. :KK43:
Aa bak bunu yapma ben izi bırak sivilcem varken bile gittim valla kimse sana bakmaz emin ol. 2 kere gitsen kaybolacak zaten.

Ablam bi ara sivilce sorunu çekti. Dktorun verdiklerini kullandı ama etki etmedi. Daha sonra çay ağacı yağı kullandı . O iyi geldi. Tavsiye ederim

Geçmiş olsun. Karaciğerden kaynaklandığını nasıl öğrendiniz. Benimde hormonlarda bişey çıkmayınca ve hep çenemde çıkınca karaciğerden diye düşünüyodum ama sivilceyle karaciğerin bi alakası yokmuş size doktormu dedi.

yemin ediyorum artık hayata küstüm.2 sene öncesine kadar lakabı barbie olan biri için bu sivilce ve lekeer gerçekten dayanılmaz acı veriyo :KK43: hazmedemiyorum aynaya bakamıyorum kendime küstüm resmen özgüven diye bişey kalmadı:KK43: üstelik 2 gün sonra nişanım var evlenicem ama ben makyaj yapmak bile istemiyorum.Hiç moral diye bişey kalmadı.şu karacigerlerimi bozdugum kafama tüküreyim ben olan bana oldu:KK43:aknetrent gibi ilaçlar temizliyo bitek onuda kullanıp bıraktım 2 sefer agır depresyon yaptı bende.elimden hiçbişey gelmiyo ugrasmaktan da bıktım ümidim kalmadı maydanoz kürü mü kabak çekirdegimi lavantamı hepsini yapıyorum ama eski temiz yüzüm gelmiyo.Sanırım böyle yaşamaya alışmam lazım:KK43:zalimsin hayat
kesinlikle imex kullan tatlım çok işe yarıyor

TAmamen bitkisel ürünler önerebilirim. Sorununuza çözüm olacağından eminim. Düzenli kullanımda 1-2 ayda güzel bir cilde sahip olabilirsiniz.

Deniz suyu çok iyi geliyor bende senin gibiyim çok takiyorum kafama.sırtım sırf sivilce dolu yüzümde öyle.bu yaz sadece 3 gun denize girebildim ama buna rağmen suan sırtımda ne sivilce kaldı ne iz.cildim çok yağlı en fazla 2 günde bir dus almazsam kendimi iyi hissetmiyorum.

2 senede bahsettiginiz isyan ettiginiz kadar yüzünüz kötü olmus olamaz ya. Yani sivilce cikabilir ama iz olmasi icin seneler boyunca sivilceyle dolasmaniz lazim iyice kafaya takip abartiyor olabilirmisiniz

yemin ediyorum artık hayata küstüm.2 sene öncesine kadar lakabı barbie olan biri için bu sivilce ve lekeer gerçekten dayanılmaz acı veriyo :KK43: hazmedemiyorum aynaya bakamıyorum kendime küstüm resmen özgüven diye bişey kalmadı:KK43: üstelik 2 gün sonra nişanım var evlenicem ama ben makyaj yapmak bile istemiyorum.Hiç moral diye bişey kalmadı.şu karacigerlerimi bozdugum kafama tüküreyim ben olan bana oldu:KK43:aknetrent gibi ilaçlar temizliyo bitek onuda kullanıp bıraktım 2 sefer agır depresyon yaptı bende.elimden hiçbişey gelmiyo ugrasmaktan da bıktım ümidim kalmadı maydanoz kürü mü kabak çekirdegimi lavantamı hepsini yapıyorum ama eski temiz yüzüm gelmiyo.Sanırım böyle yaşamaya alışmam lazım:KK43:zalimsin hayat
dermoskin leke kremi çok iyi geliyor cilde mükemmel sonuç alıyorsun cnm dene derim

Merhaba Feyza,

Bu cevabı sana 14 yaşından beri sivilce sorunu çeken ve tam 4 defa roaccutane tedavisi görmüş biri olarak yazıyorum.

Sivilce sorunundan kurtulmak için tüm yolları denemiş biri olabilirim.

Lise hayatımda antibiyorik
Üniversite hayatımda roaccutane
İş hayatımda cilt bakımı - en pahalı cilt bakım ürünleri, aktar, endiyak lazer, vakum, ozan terapi, dermoroller ve unuttuğum daha niceleri

Resmen yüzümü düzeltmek için bir araba parası harcamışımdır.

Hormonlarıma, d vitaminime, şeker direncime, tiroidlerime, yumurta kistlerime herşeyime baktırdım.

Gün geldi zararlı hiçbir şey yemedim.

Deniz kum desen ben zaten İzmir'de deniz dibinde büyüdüm.

Yok yok hap kullanıyorum geçiyor sonra hoop geri geliyorlar.

Sanırsın ki derimin altında sivilce tarlası var.

Ne güzel yazmışsın nişanlanıyorum diye.

Demek seni böyle seven kabul eden biri var hayatında.

Ben de yeni evliyim ve inan ki önemli olan güzel bir hayat yaşayacagın birini bulmak.

Özel günlerde yap sivilcelerinin üzerine kaliteli markalardan oluşan makyajını.
Dügünüm de Dior ve Kenzo fondoten kullandım yüzüm pırıl pırıldı.Belli bile olmadı.

Hergün işe makyaj yapıp gidiyorum ve inan ki umrum değil.Napayım kurumsal hayat bunu gerektiriyor diyorum.

Üzülme geçmez ama değmez

Canım istanbuldaysan, isim verilebiliyor mu bilmiyorum yasaksa lütfen düzeltin. ermeni hastanesinde sergis barış diye biri varmış çok iyi bi cildiyeciymiş. Herkes çok övüyor dün bi arkadaşa lazım oldu bir araştır istersen.

Merhaba feyzacığım benim kızımında sivilce ile başı dertte ama bi krem buldu sivilce siyah ve beyaz nokta vs bir kaç gün içinde gideriyor. Almanyada satılan bir ürün ismi noreva zeniac lp. Şifa Allahtan.. Allah tamamını erdirsin sivilceleri unut,mutlu olmaya bak. Ne kadar çok düşünürsen o kadar çok sivilce çıkar

Slm ev yapımı çilek sirkesini bu konu için çok övüyorlar ibrahim saracoğlu da bir tarif verdi uygulaması kolay ev yapımı elma sirkesini ve maden suyunu eşit miktarda karıştırıp sivilce olan yerlere uygulamayı tavsiye ediyor ama gidip marketten aldığın sirkeyle yapma bir faydası olmaz bu işin püf noktası sirkenin ev yapımı olması

Back
X