- 25 Mayıs 2018
- 27
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Miniklerinannesi
-
Yaşadığım ilçe de kadın sığınma evi yok ve ben burdan başka bi yeri tanımıyorum çocuklarımla nasıl yaşayabilirim kiEger ailen boyle yapiyorsa , kadin siginma evinden baska care göremedim ben.
Ben hep okumayı istedim ailem o kadar ağlamama aldırmayıp yollamadilar sözde kız çocuğuyum başlarını öne egermisim okulun önünden geçince hep bir ah çekerim ben hiç eşimde kabahat aramadım eğer ailem ilk günden bana sahip çıksaydı ben böyle ezilmezdimAllahim ne kadar üzüldüm. 17 yasinda elinde kalemle gezme yasindi be kuzum. hangi birine kizsammki. ama öyle esin basina tavayi geciresim geldi.
20 yaşındayım birisi 2 yaşında diğeri 8 aylıkKaç yaşındasın?
Çocukların kaç yaşında?
Geçmiş mesajında gebelik ile ilgili bir şey mi okudum? Hamile misin?20 yaşındayım birisi 2 yaşında diğeri 8 aylık
Baska yere nakil yaparlar , 183 ü arayin.Yaşadığım ilçe de kadın sığınma evi yok ve ben burdan başka bi yeri tanımıyorum çocuklarımla nasıl yaşayabilirim ki
Ikinci hamileliğimde yaşadığım bir şey olunca yardım etmek istemiş olabilirim hamile değilimGeçmiş mesajında gebelik ile ilgili bir şey mi okudum? Hamile misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?