- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Miniklerinannesi
-
Amin hergun ağlamak çocuklarına bakıp bir ah çekmek ne kadar güzelse artık ailem beni hiç umursamıyor yaklaşık 2 haftadır kontör um yoktu annem dur bi kızımı arayayım diyemedi ablamı sürekli ararlar ama nedense konu ben olunca susarlar ve ben iki tarafida allaha havale ettim artıkIyi ki cehennem var diyorum böyle insanlar için. Hiç sitem etmiyor musun ? Halini görmüyor mu? Bu kadar cefakar eş üzülür mü? Seni kaybedince ortada kalacak ve mumla arayacak. Allah sana çıkış yolu göstersin inşallah.
Aradım abla hayatımı kararttin dedim geçen gün bana dediği bu oldu ben seni zorlamadim sus yalan söyleme sen kendin istedin dedi susup kaldımŞimdi o çok ısrar eden ablanı arayıp sor
Kına lazımmıymış?
Bir tane de mi aklı selim çıkmaz bir aileden
Daha çocuksun sen
Siz de esiniz de kücücüksünüz.. Ailelerden baska suclu göremiyorum..Mrb arkadaşlar hiç uzatmadan konuya giriyorum ilk baştan başlayayım ben daha 15 yaşındayken çok büyümüşüm gibi ailem büyük kız evlilik vakti gelmiş muamelesi yaptılar resmen 16 yaşımda ablamın büyük ısrarı üstüne kabul edilmiş bir evlilik ve nisanlandim 17 yaşımda evlendim ilk 1 senemiz güzel geçti ve bir sene içerisinde anne oldum çocukken çocuk bakmak ne kadar güzelse artık kayinpederlerim evimiz ayrılınca hayatı bana zehir ettiler eşim kayinvalidem bana demedikleri laf kalmadı ben gidip kayinvalidemin temizliğini yapmadım diye kırkı yeni çıkmış gelininin dedikodusunu yapıp yapıp sayesinde eşimden dayak yedim ve çocuğum daha küçükken istemeden hamile olduğumu öğrendim herşey e katlandim ailesiyle iyi geçinmeye başladım yeterki huzurumuz olsun dedim ve ikinci cocugumda doğdu aralarında sadece 1 yaş olan iki çocuk küçüğü 8 aylık bebeklerimi büyütürken eşim yada kv bir el bile atmadilar eşim bebekler ağladığı an küfür etmeye başlıyor susmak bilmiyor 3 senelik evliyim bir kere bile olsun bir yere basbasa gitmedik ve sürekli arkadaşlarıyla geziyor gidelim biraz gezelim diyorum işim var diyip çıkıp gidiyor her gün kavga hiç anlayışlı birisi değil benlik hiç bir sorun yok güzelim çalışkanım ailesine karşı çok iyiyim dün sabah çocukları alıp gitmişim babasının evine oruçlu çalışmışım geceye kadar çıtı mı cikartmamisim evime geldim eşim geldi çocukları aldım gittim odaya uyutmaya uyuturken bende uykuya daldım sahura ilk kaldırdı yine o an uykuya dalmışım bi uyandım küfürlü odaya girdi bağırıp çağırmaya başladı tam dedim bir şeyler hazırladım sofraya geldim bana o sahuru zehir etti bi lokma bir şey yedim şarj makinesini nereye birakmissa bilmiyorum bana bağırıp çağırıp küfür etmeye başladı hergun bu sorunlar ailemin yanına gitsem sizi daha çocukken evlendirmis bi aile size ne kadar bakabilirki çocuklarımı kv verir yeniden evlendirirler ben artık bu adamla yaşamak istemiyorum anne böyle böyle dediğimde kızım erkektir boşver diyo ya sizin böyle bir aileniz ve böyle bir eşiniz olsa ne yaparsınız lütfen yardım edin çok yıprandım bu yaşta psikolojik olarak yerle bir olmuş durumdayım ne hamileliğimde gün yüzü gördüm nede doğumdan sonra bi akıl verin yeter artık
Canım Rabbim yardımcın olsun. Esin öyle tepki verdiğinde sende aynı tepkiyle cevap versen. Mesela bıktım sizden dediğinde asıl ben bıktım ne zannediyorsun kendini devamlı küfürlü konuşan kocayı kim ister gibisinden hakkinizdan gelinMrb arkadaşlar hiç uzatmadan konuya giriyorum ilk baştan başlayayım ben daha 15 yaşındayken çok büyümüşüm gibi ailem büyük kız evlilik vakti gelmiş muamelesi yaptılar resmen 16 yaşımda ablamın büyük ısrarı üstüne kabul edilmiş bir evlilik ve nisanlandim 17 yaşımda evlendim ilk 1 senemiz güzel geçti ve bir sene içerisinde anne oldum çocukken çocuk bakmak ne kadar güzelse artık kayinpederlerim evimiz ayrılınca hayatı bana zehir ettiler eşim kayinvalidem bana demedikleri laf kalmadı ben gidip kayinvalidemin temizliğini yapmadım diye kırkı yeni çıkmış gelininin dedikodusunu yapıp yapıp sayesinde eşimden dayak yedim ve çocuğum daha küçükken istemeden hamile olduğumu öğrendim herşey e katlandim ailesiyle iyi geçinmeye başladım yeterki huzurumuz olsun dedim ve ikinci cocugumda doğdu aralarında sadece 1 yaş olan iki çocuk küçüğü 8 aylık bebeklerimi büyütürken eşim yada kv bir el bile atmadilar eşim bebekler ağladığı an küfür etmeye başlıyor susmak bilmiyor 3 senelik evliyim bir kere bile olsun bir yere basbasa gitmedik ve sürekli arkadaşlarıyla geziyor gidelim biraz gezelim diyorum işim var diyip çıkıp gidiyor her gün kavga hiç anlayışlı birisi değil benlik hiç bir sorun yok güzelim çalışkanım ailesine karşı çok iyiyim dün sabah çocukları alıp gitmişim babasının evine oruçlu çalışmışım geceye kadar çıtı mı cikartmamisim evime geldim eşim geldi çocukları aldım gittim odaya uyutmaya uyuturken bende uykuya daldım sahura ilk kaldırdı yine o an uykuya dalmışım bi uyandım küfürlü odaya girdi bağırıp çağırmaya başladı tam dedim bir şeyler hazırladım sofraya geldim bana o sahuru zehir etti bi lokma bir şey yedim şarj makinesini nereye birakmissa bilmiyorum bana bağırıp çağırıp küfür etmeye başladı hergun bu sorunlar ailemin yanına gitsem sizi daha çocukken evlendirmis bi aile size ne kadar bakabilirki çocuklarımı kv verir yeniden evlendirirler ben artık bu adamla yaşamak istemiyorum anne böyle böyle dediğimde kızım erkektir boşver diyo ya sizin böyle bir aileniz ve böyle bir eşiniz olsa ne yaparsınız lütfen yardım edin çok yıprandım bu yaşta psikolojik olarak yerle bir olmuş durumdayım ne hamileliğimde gün yüzü gördüm nede doğumdan sonra bi akıl verin yeter artık
Onu maf eden aıle zaten kızcagız gıtse ne olacakkı aıleye .bu haldeyken sahıp cıkamıyorlar .öyle hıc cıkamazlarNe ailende ne kocan da ne de kocanın ailesinin de iş var. Yazık kendi ailen karartmis geleceğini. Bu öküz kocayı çekme. Ömür biter bu öküzler değişmez. Ailenin yanına gidemezsen, kadın sığınmaya git. Yazık ya üzüldüm haline.
Resmi nikahim varNerede yaşıyorsun? Resmî nikâhın var mı?
Çıkmıyorlar keşke mutlu huzurlu bi evliliğim ve sahip çıkan bi ailem olsaydı konu açmayı hiç istemiyordum ama gerçekten dayanamadım en azından içimi döküp biraz rahatlamak istedimYa benim aılem bırgun helede annem 1 gun konusmazlarsa dırek eşimi arıyorlar .bişeymi poldu hastamıyım dıye .ben bıraz uzulmustüm .benım aılemın hepsı .esım ve aılesıne oyle şeyler soyledılerkı.bıdaha bana degıl ayrımcılık .hıc bısey demedıler .aıle demek bu ya evlendı gıttı dıye .ee sen sahıp cıkmayacakmısın..kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?