Dayanamıyorum artık

Neden kucuk yasta kizlari evlendiriyorlar bu aileler?marifetmi sayiyor 17 yasinda kizim evlendi diye gururmu duyuyor.? ben 24 yasimda evlendim onun bile erken oldugunu dusunuyorum bence kizlar 25 uzeri evlenmeli.Ben o yasimi dusunuyorumda o yasta evlenseydim ne iyi bir es ne iyi bir gelin ne iyi bir anne ola bilirdim diye dusunuyorum.

Amin hergun ağlamak çocuklarına bakıp bir ah çekmek ne kadar güzelse artık ailem beni hiç umursamıyor yaklaşık 2 haftadır kontör um yoktu annem dur bi kızımı arayayım diyemedi ablamı sürekli ararlar ama nedense konu ben olunca susarlar ve ben iki tarafida allaha havale ettim artık

Ya benim aılem bırgun helede annem 1 gun konusmazlarsa dırek eşimi arıyorlar .bişeymi poldu hastamıyım dıye .ben bıraz uzulmustüm .benım aılemın hepsı .esım ve aılesıne oyle şeyler soyledılerkı.bıdaha bana degıl ayrımcılık .hıc bısey demedıler .aıle demek bu ya evlendı gıttı dıye .ee sen sahıp cıkmayacakmısın..kızına

Siz de esiniz de kücücüksünüz.. Ailelerden baska suclu göremiyorum..

Sen sakın üzülme Annemın bır lafı vardır.Rabbım daga bakar öyle kar yagdırır.elbet o ablanda aılende eşinde ve aılesı. Rabbımden belalarını bulacaklar.sen sakın üzülme. Ya yeminle senın konunu okudugumdan berı başim agrıyor. Cok uzuldum

Canım Rabbim yardımcın olsun. Esin öyle tepki verdiğinde sende aynı tepkiyle cevap versen. Mesela bıktım sizden dediğinde asıl ben bıktım ne zannediyorsun kendini devamlı küfürlü konuşan kocayı kim ister gibisinden hakkinizdan gelin

Eşinizin aılesınden aklı başinda olan bırı yokmu ona soylesınız eşinizle konussa belkı ozaman aklı başina gelır .

Ne ailende ne kocan da ne de kocanın ailesinin de iş var. Yazık kendi ailen karartmis geleceğini. Bu öküz kocayı çekme. Ömür biter bu öküzler değişmez. Ailenin yanına gidemezsen, kadın sığınmaya git. Yazık ya üzüldüm haline.

Onu maf eden aıle zaten kızcagız gıtse ne olacakkı aıleye .bu haldeyken sahıp cıkamıyorlar .öyle hıc cıkamazlar

Nerede yaşıyorsun? Resmî nikâhın var mı?
Resmi nikahim var
Çıkmıyorlar keşke mutlu huzurlu bi evliliğim ve sahip çıkan bi ailem olsaydı konu açmayı hiç istemiyordum ama gerçekten dayanamadım en azından içimi döküp biraz rahatlamak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…