Dayanamıyorum artık?

Herkes söylemiş ama bende söyleyim sakin çocuk yapma bu hayatı yaşamak zorunda kalma ki tek başına hem çocuğa hem kendine bakamzsin hem çocuğa yazık olur hemde sana ayak bağı olur uzun bi süre. Eşinle oturup konuş eğer degismezse ailenle konuş bitir bu evliliği bi mesleğin varsa çalış keyfine bak yoksa okulunu oku bi meslek edin yazık daha 20 yasindasin böyle kadını eve koyup herhalti yerim gibi dusunen erkekege bunu yapma imkanı verme
Kendisiyle konuştum defalarca ailelerlede konuştum ya artık kafamda bitirdim iki ay sonra sınavlar var onlardan sonra aileme durumu anlatıp onunla da konuşcam hiç bu kadar kararlı olmamıştım ama düşündüm bu evlilik bana ızdırap veriyor sanki her geçen gün benden çalıyor gibi hissediyorum hayal ettiğim evlilikle uzaktan yakından hiç alakası yok. Ayrılık süresi nasıl bir süreç bu arada bilen birisi anlatabilir mi

Evliliginiz cok yeni belli ki esiniz afallamis daha once flort doneminiz olmus muydu esinizin size karsi tutumlari o zaman nasildi bilemiyorum bana kalirsa esinizle bu konuyu konusun onun yaninda mutsuz oldugunuzu suze karsi nasil davranmasi gerektigini vs soylenin eger ayni devam ederse aileleri devreye sokun yine duzelmezse evlilik terapistine basvurun hemen birakmayin sakin cocuk yapmayin, ise girip calisin paranizi kazanin bunlar bi imtihan ve gecicekmis gibi dusunun Allah yardimciniz olsun

Kendisiyle konuştum defalarca ailelerlede konuştum ya artık kafamda bitirdim iki ay sonra sınavlar var onlardan sonra aileme durumu anlatıp onunla da konuşcam hiç bu kadar kararlı olmamıştım ama düşündüm bu evlilik bana ızdırap veriyor sanki her geçen gün benden çalıyor gibi hissediyorum hayal ettiğim evlilikle uzaktan yakından hiç alakası yok. Ayrılık süresi nasıl bir süreç bu arada bilen birisi anlatabilir mi
Hayırlısı olsun hakkinizda nasıl mutluysan öyle oldu hicbirseyden korkma ayrılık ta kişiden kişiye değişir ama çokta üzülmeye degmez değecek bişey değil cunku

Olumlu özellikleri nedir çok pardon?
Adam resmen sizi yok sayıyor. Doğum günü olayına ayrıca koptum zaten.

Erken evliliğe karşı çıkınca dünyanın lafını edenler, alın size çocuk yaş evliliği..!

Sanirim cocuk yaparsan tek basina doguma gideceksin ve cocugu da tek buyuteceksin. Daha 6 aylik evlilik... Yolun basinda boyle ise bu evlilik yorar seni. Ailene durumu bildirmen gerekiyor. Duzelir mi, hayir. Ama karar senin. Ya bu sekilde yasamaya alisacaksin ya da birakacaksin. Bu kadar uzulmeye degecek biri mi? Belli ki seni cok uzuyor...

Genç yaşta feleğin çemberinden geçiyorsunuz. Evliliği en acı taraflarıyla tecrübe ediyorsunuz ve henüz yolun başındayken. Kendinizi onsuzluğa alıştırın derim

Genç yaşta feleğin çemberinden geçiyorsunuz. Evliliği en acı taraflarıyla tecrübe ediyorsunuz ve henüz yolun başındayken. Kendinizi onsuzluğa alıştırın derim
Ayrılmak istediğimde annemin bana dediği şey kimse evliliğinde mutlu değil sen herşeyi filmlerdeki gibi mi sanıyorsun diyor ayrılsan daha iyisini bulacağını flan mı sanıyorsun diyor ve kendi evliliğinden örnek veriyor sagdan soldan flan. Peki size soruyorum sizler evliliğinizde mutlumusunuz yoksa annnemin dediği gibi herkesin hemen hemen evliliğinde sorunlar varmı bunu merak ediyorm.

Ayrılmak istediğimde annemin bana dediği şey kimse evliliğinde mutlu değil sen herşeyi filmlerdeki gibi mi sanıyorsun diyor ayrılsan daha iyisini bulacağını flan mı sanıyorsun diyor ve kendi evliliğinden örnek veriyor sagdan soldan flan. Peki size soruyorum sizler evliliğinizde mutlumusunuz yoksa annnemin dediği gibi herkesin hemen hemen evliliğinde sorunlar varmı bunu merak ediyorm.

"Hemen hemen herkesin evliliğinde sorun var" cümlesindeki sorun çok görecelidir. Başkasının evliliğinde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler, bir başkasının evliliğini bitirme nedeni olabiliyor.
Hayatınızı, işinizi, eşinizi,evinizi, kendinizi kıyaslamayın , kıyaslatmayın.
Öncelikle kendinizi ve kişiliğinizi olduğunuz gibi eşinize, eşinizin ailesine, kendi ailenize ve çevrenize benimsetin. O zaman kendi hayatınızdan başka hiçbirşeyi kendinize kıstas almazsınız. İstemeden mutluluğun formülünü buldum galiba...

20 yaşında ayaklarımın üzerinde nasıl dururum diye düşünüyorsunuz.
Bu adamla evlenmeden önce nasıl duruyordunuz?
Aç mı yaşıyordunuz?

Lütfen böyle adamlara fazla anlam yüklemeyin.!

Annen dogru söylüyor herkesin yaşantısı,kendisi,ya da kocası muhtesem değil ya da 4 4 lük değil. Filmlerdeki gibi değil dogru diyor ama kimse mutlu değil kısmına katılmıyorum
Şöyle yani,annen cevresinde görüyordur evliligini ballandira ballandira anlatan aslinda mutsuzluktan ölen insanları eeeee anlar tabi kac yasında kadın salak degil yaa . Ondan oyle diyordur sen başkasına bakma hani. Demekki kocan o kadar da kotu biri değil. Kocan kac yasinda peki? Bence cozulmeyecek sorunlsr yok yaşın küçük ve yeni evlenmissin hemen boşanmayı düşünme derim

henuz 20 yasinda nasil ayaklarimin uzerinde dururum diye dusunmeniz cok sacma..Asil 20 Ii yaslarda hayata yeniden baslanir,is hayatina baslanir..Acikcasi esiniz cok bencil henuz yeni evli sayilirsiniz. sizinle gezip tozmaniz gerekirken arkadaslariyla zaman gecirmesi cok sacma..Bence hemen bi ise girin sonrada kendinize hak etiginiz hayati kurun:)

Hep kendi mi dinledim durdum son zamanlarda? Ben bu adamı seviyormuyum? Onunla bir ömür geçirebilirmiyim? Bazen kendimi elimdekilerin kıymetini bilmiyorsun diye suçlasamda, bazen de haklı buldum.. Ben elimdekilerin kıymetini biliyorum ama sevmediğim bana vakit ayırmayam paylaştığımız hiç birşey olmayan bu evlilikte benim de kendimi sorgulamam normal değil mi? Biz oturup hiç daha sohbet etmedik doğru düzgün, anlattığım hiç bi derdime kafa yorup kendi derdiymiş gibi üzülüp çare aramadı.. Ben derdimi anlattımda da umursamaz bi şekilde takma kafana diyodu çözümmüş gibi.. Gidip o derdimi belkide çözebilecekken hiç umursamadı..
6 aylık evliyiz daha hiç biyere çıkmadık o kadar dillendirmeme istememe ragmen, benimle hiç vakit geçirmeyen insan bugün arkadaşlarıyla başka bi şehire gezmeye gitmiş hemde benim haberim olmadan, kızdığımdada beni suçlamaya devam etti her zamanki yaptığı gibi.
Doğum günümü unutup benimle aynı gün doğan yeğeninin doğum gününü unutmadı.
Her akşam arkadaşlarıyla gezip tozarken ben evde yanlız başıma ne yapıyorum hiç umursamadı benim isteklerimi hiç görmedi. ..
Kısacası beni hiç önemsemeyen bi eşim var isteklerimi önemsemeyen ,konuştuklarımı duymayan..
En ufak bi işimi bile kendim hallediyorum hiç yanımda olmuyor. Artık hiç bişey hissedemiyorum sanki içimde bişeyler kopmuş birleştiremiyorum, koşsamda kendime yetişemiyorum.
Tabiki güzel huylarıda var sadece olumsuz huylarına takılıp kalanlardan değilim ama paylaştığımız hiç bişey olmayın ca bazen onları görsemde mutlu olamıyorum..
Ben sadece içimi dökmek istedim yaşım 20 daha yolun başındayım ayrılsamda nasıl ayaklarımın üzerinde durcam sıkca düşünür oldum ama bildiğim tek şey bu şehirden sessizce gitmek istiyorum ..
Eşiniz de size siz kendinize değer vermesiginjz için değer vermiyor belli ki . Ne demek kendi ayakları üzerinde duramamak git part time bi iş bul üniv. Okumadiysanjz okula başlayın eğer okuduysanjz full time bir işe başlarsınız . Ayrıca eşim bana bu kadar değersiz hissettirse ve bununla birlikte benden habersiz şehir dışına arkadaşlarıyla giderse dönünce evde beni bulamaz bu bu kadar nettir. Adam hem evlenmiş hem de bekâr hayatına devam ediyor böyle olmaz

Back
X