Dayanamıyorum artık

kim sürekli size mükemmel olmanız gerektiği duygusunu yüklüyor?

İs ve maddiyat yarınım ne olucak korkusu
Resim çizmek hoşuma giderdi ama artık ondan da zevk almıyorum
İnanin ki o korku hepimizde var.Ama soyle düşünmeye calisin,bir isiniz ve gayet iyi bir maasiniz olsa bile hayatta hiçbir seyin garantisi yok ki.İhtimaller uzerine kendinizi bu kadar yorup,yipratmaya degmez.

kim sürekli size mükemmel olmanız gerektiği duygusunu yüklüyor?
Daha önce yaşadıklarım geçmişim kötü geçti is yerinde kıyaslandım yaptıgım hatalar yuzunden ezildim şimdi durumları toparladım yine ayni hatalar tekrarlansın istemiyorum yine ayni seyleri yasamak istemiyorum bu da hayatıma yansıyor işi evde yaşamaya basladim düşünün sevdiklerimle bile eğlenemiyirum gülüyorum ama içten degil mutlu değilim yanı

İnanin ki o korku hepimizde var.Ama soyle düşünmeye calisin,bir isiniz ve gayet iyi bir maasiniz olsa bile hayatta hiçbir seyin garantisi yok ki.İhtimaller uzerine kendinizi bu kadar yorup,yipratmaya degmez.

Öyle ama yine de pesimde bu düşünceler

İşte bakın, buradan başlamak şart bence işe Hiç yaşadınız mı bilmem, ama bu da doğanın bir kanunudur, neyi çok düşünüp üstüne düşerseniz bir terslik çıkar. Neyi ise düşünmeyip akışına bırakırsanız hiç beklemediğiniz anda o çok çaba gösterip başaramadığınız şeyler kendiliğinden oluverir, çünkü işin özü bu '' Akışına bırakmak''. Siz normal olanı yapın, gerisini hayata akışa düzene bırakın. Düşünceler hayatımızı yönetir dedik ya, bir işe başlarken öyle kötü düşünerek iyi olacak bir şeyi dahi engellersiniz, negatif düşüncelerle yapılan işler olumsuzlukla sonuçlanır, umudunuz hiç olmasa bile güzel olacak deyin. Bir süre mutsuz olan insanlar eğer bu ruh halinden çıkamıyorsa, o ruh haline rağmen '' Mutluyum, herşey yolunda, şükür ki iyiyim, her şey ne güzel de iyi gidiyor '' derse, beynine bu mesajı yolladığı için sorunlar kendiliğinden çözülüp kişi gerçekten mutlu olmaya başlar. Zihniniz tarla gibidir, hangi düşünce tohumunu atarsanız o filizlenir, sonra bir bakarsınız kötü düşünceler bir orman gibi beyninizi esir almış. İyi düşünün iyi olsun, düşünce gücüne inanın

Her nerede değilsem orda mutlu olacakmışım gibi gelir, diye bir söz vardı. Demek her insan bir parça bunu yaşıyor

Umarım öyle olur çünkü gerçekten yoruldum sürekli tetikte beklemekten her an bir sey olucak korkusuyla yasamaktan ne olacaksa olsun artık

Hata yapmamaliyim diye sartlandiginiz anda boy gosteriyor hatalar zaten.
Aynen öyle geçen gün ne yapicam ne yapicam diye deli gibi panik yaptım ağlayacaktım nerdeyse sonra kendi kendimi telkin ettim sakin ol dedim sonra sakin bir şekilde düşününce düzeldi

Aynen öyle geçen gün ne yapicam ne yapicam diye deli gibi panik yaptım ağlayacaktım nerdeyse sonra kendi kendimi telkin ettim sakin ol dedim sonra sakin bir şekilde düşününce düzeldi

Benim en aptal oldugum, en bocaladigim zamanlarim hata yapmamaya sartlandigim zamanlar. Kendim bile oyle hayret ediyorum ki...

Kafayi serin tutunca her sey cok daha guzel oluyor.

Benim en aptal oldugum, en bocaladigim zamanlarim hata yapmamaya sartlandigim zamanlar. Kendim bile oyle hayret ediyorum ki...

Kafayi serin tutunca her sey cok daha guzel oluyor.
Haklısınız ama bazen her sey üst üste geliyor resmen çıkılmaz bir hal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…