• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık :(

Arkadaşım diğer konularına bi göz attım şimdi gerçekten çok üzüldüm :14:

Allah yardımcın olsun..

Güçlü ol :47:

Eğitim durumunu bilmiyorum ama ne olursa olsun bi iş bulursun...

Galiba aile zoruyla evlenmişiniz.
Nasıl bir zihniyet mallar bölünmesin diyerek,kendi evladının hayatını mahvetmeye kalkışır.
İnanın çok üzüldüm,özellikle kendi karısına cinsel anlamda zorlama yapan adama yazıklar olsun.
İnsan bunu eşine yaparken bari çocuklarının annesidir diye utanır.

Rabbim yardımcınız olsun.

[sıze=3]

allah razı olsunn sendenn .. Iyi dileklerin içinn .. Cok teşekkürler..
Işim olursa zatenn kimseyı tınlamam ..
Dün benım cocuklara para vermiş en buyuk amcam ..
Cocuklarda aban verdi
alt tarafı 5 tl

bende kola aldımm işin açıgıı.. çok seviyorum ,içiyorum..
Bugun geldı dedımyaa eşim ,alacagını aldıktan sonraa kola içtigimi gördüü..
çocugun parasınımı harcadın dedi..
Bı kola aldım alt tarafı dedımm..
Harcama ,onların adına biriktirsene dedi..
Ağlamaklı oldumm. öyle bir diyorkii..zehir zııkım olduu resmenn
[/sıze]

kıyamam yaa :(( kolayı bile çok görüyor
ah ahh erkekler ahh
ah canım yaa
sacların uzadımı bu arda merak ettim

başına sonuna kadar kalkarlarr yaptıkları ettıklerı herseyı.. onlara muhtaçç olmak ölmek demek :( ve ben hergun ölüyorumm hergun [/QUOT

canım ınan yasadıgın sıkıntılara cok cok uzuldum konunu ve yorumlarını okurken ınan gozlerım doldu su son cumlende artık tutamadım kendımı caresızlık ne demek bılırım cıkmazda olmak boslukta olmak ne demek anlıyorum ama allahım yardım edıyo bol bol dua et annen ve babana gelıcek olursak bu nasıl bı vıcdan ya bu nasıl bır merhamet ınsan evladını bıle bıle bole bı ıskencenın ortasında nasıl bırakır nasıl yatagında rahat uyur hıcmı vıcdanları yok senın bu halınını goz yumuyolar bıde neymıs kocasının bı ıstegı olurmus bahsettıın senn kızın be adam demezler ınsana be yazıklar olsun ya karektersız ahlaksın sahsıyetsıze ne demelı dıycek soz yok onun nefes alması hata zaten kusura bakma ama tutamıyorum kendımı konunu ve yorularını okudukca bı kasık suda bogasım geldı ahlaksızı allahım sana ve o 2 yavruna umarım cok mutlu ve huzurlu hayat sunar canım dualarım senınle :(

Allah yardimciniz olsun...daha önceki konularinizida biliyorum ve onlarida okudugumda cok üzülmüstüm...nedesek bos sizde o koca ve o aile varken cikis yolu zor, ama ümîdinizi kesmeyin imkansiz degil hicbisey...Bi ölüme care yok su fani dünyada...Insallah Allahim tez zamanda sizi huzura, evlatlarizla mutlu bi yasama kavusturur...emin olun cok kisinin duasi sizinle...Allah size sabir versin ve insallah tüm diledikleriniz gerceklesir ve siz evlatlarinizla mutlu olursunuz...

Peşine aşık olacağı bir kadın taksanız şöyle kendine aşık etse siz boşandıktan sonra da tekmeyi vursa...

Bütün sayfaları okuyamadım malesef,
ilk yoruma bakarak yazıyorum yani.
Bence sizin kafanızda evliliğiniz çoktan bitmiş zaten,
eşiniz yolunuza güller dahi serse yine yok yine yok.
Bu durumda sürdürmenize anlam veremiyorum açıkçası.
Allah evlatlarınızı size bağışlasın, onlar durumun farkındalar mı acaba ?

Selam kizlar.. ben eşimle severek evlendim ve o da beni seviyo.. ben fransa da yaşadigim icin o buraya geldi ve burayi bi türlu sevemedi.. neyse simdi 20 yaşindayim ve o kadar biktim ki.. konusacak kimsem yokmuş gibi geliyo.. 2 senedir surekli kavga ediyoruz, siddet falan vardi.
Simdi o yok ama bugun ki kavgamizda bana uçuncu kez boş ol dedi ve evliligimiz tamamen bitti.
Kopamiyoruz ustelik birbirmizden, ikimizde kotu insanlar degiliz ama anlasamiyoruz..
Ne yapmaliyim bilmiyorum, ayriligi dusununce icimden bir parça kopacakmiş gibi canim çok aciyor..
Bana akil verin ne olur..

Bilmiyorum;
önceki konularını durumunu bilerek yorum yapacağım.

Peki diyelim ki dediğin gibi oldu.
Eşin senden vazgeçti boşandınız.
Hani hep önceki konularında da söylenen ve senin de sorguladın şey,
boşandıktan sonra ne yapacaksın?

Normalde babanın destek çıkacağını bilsem boşan diyeceğim ama,
boşanırsan baban çocukları yurda ver bile diyecek karakterde bir adam.

Hiç bunları düşündün mü?

Ben çok üzülüyorum senin haline :(
Allahım sabır versin umarım çocukların bir an evvel büyür de kendi başının çaresine bakabilirsin :(

Allah yardımcınız olsun,çocuklarınızı size sizide çocuklarınıza bağışlassın inş.

çok zor bi hayat yaşıyosunuz,okurken nefesim daraldı kendim yaşıyo gibi oldum.aileniz yanınızda olsa herşey ne kadarda farklı olucak halbuki.neden evlendikten sonra bazı aileler evlatlıktan çıkarmış gibi davranırlar kızlarına anlamıyorum.çok yazık.Allah sıcaklık versin böyle kalplere.

şu halde direk ailene dönseniz ve bi şekilde geri göndermemeye ikna etsenizde babanızı emin olun kocanızla olan hayatınızdan pekte farklı olmaz bu hayat.sığıntıdan farkınız kalmaz(baba ve annenizin tavırlarından yola çıkarak) dahada mutsuz olursunuz.onun için maddi anlamda ayakta durabilmeniz ve kimseye muhtaç olmadan eyvallah etmeden yola devam edebilmeniz lazım.

size destek olabilecek anne babanız haricinde aklıbaşında bi aile büyüğünüz hiçmi yok?belki elinizden tutar biri?abiniz dayınız vs.

şu kadın sığınma evleri,183 sanırım oralarda son çare olarak mantıklı geldi.

kendimi nasıl çaresiz hissettim şuan anlatamam,elim yetişse sizi çekip alıcam sanki evlatlarınızla birlikte:43::43::43:

inşallah tez zamanda dilediğiniz mutlu hayata kavuşursunuz meleklerinizle...

Allah razı olsunn , Rabbim pişman etmesin.. boşanırsam egerr ilerde pişamn etmesın.. abim var evet ama oda eşmin kız kardeşiyle evli.. aynı amca cocukları birbiriyle evlendırıldı.. berdel misali.. ve ıkımızde zorla evlendırıldık baba tarafından .. abım ne yapabılır.. oda eşinden cekıyorr.. bır kaç defaa söyledımm.. ama atlayacagımızzz cokk değnek varr bacımm ben ne yapabılırım tek başıma diyoorr

kıyamam yaa :(( kolayı bile çok görüyor
ah ahh erkekler ahh
ah canım yaa
sacların uzadımı bu arda merak ettim

siğaram yokk , içmiyorum ..
ama tek tiryakılıgım kola
bazenn benden kadınlık beklerr, bende yok dıyıpp dırenınce
kolanı alıpp gelırımm sözzz diyorr meselaa.. bu kadarr acizimm karşısında..yoksaa gidipp alıpp gelmezzz :(
saçlarımda subatta bır sene olacakk kazıyalı.. uzadılarr enseme indii şimdilik.. buna şükürr hiçç yktuu..

Bilmiyorum;
önceki konularını durumunu bilerek yorum yapacağım.

Peki diyelim ki dediğin gibi oldu.
Eşin senden vazgeçti boşandınız.
Hani hep önceki konularında da söylenen ve senin de sorguladın şey,
boşandıktan sonra ne yapacaksın?

Normalde babanın destek çıkacağını bilsem boşan diyeceğim ama,
boşanırsan baban çocukları yurda ver bile diyecek karakterde bir adam.

Hiç bunları düşündün mü?

Ben çok üzülüyorum senin haline :(
Allahım sabır versin umarım çocukların bir an evvel büyür de kendi başının çaresine bakabilirsin :(

canımm korkuyorumm -korkmuyorr değilimm ama bir yandandaa özgür olmaınn verdıgı hazlaa duymamazlıktan gelecegımıde bılıyorum.. o kadar cokk yoruldumıı.. artık bana ne yaparlarsa yapsınlarr işlemiyorr.. nasırlaştıım artık..

iş bulurumm bi şekildee evlatlarımla yükk olmamaya calsıırım.. gerekırse bakıcı gıbı parasınıda eline sayarım annemın.. ccuklarıma baktıgı ıcın.. ama dımdık ayakta dururmm.. egmem boynumu.. sununla evleneceksın dedıgı zaman ..
"orda durr baba !! O bi kere olurr " diyebiliirm..

canım ya birdaha kesme sakın sinirlenipte
anlıyorum canım seni ama benimki ne olursa olsun
gönüllü yada gönülsüz sorar istediğin varmı diye ağzının ucuyla
ki bu adama bi anlam vermedim
bi kolayı bile ...
sabır dilemek ten başka caren yok
adam seninle oyuncak gibi oynuyor :(

canım ya birdaha kesme sakın sinirlenipte
anlıyorum canım seni ama benimki ne olursa olsun
gönüllü yada gönülsüz sorar istediğin varmı diye ağzının ucuyla
ki bu adama bi anlam vermedim
bi kolayı bile ...
sabır dilemek ten başka caren yok
adam seninle oyuncak gibi oynuyor :(

Rabbim'e havale ediyorum.. O ne eylerse güzel eyler..

benımde kusurum hatam illakı varr.. Allah'ım neyi hak ediyorsam bana da onu versin..

Son düzenleme:
Sizlerin sıkıntılarını okudukça aglsyasim geldi lütfen
hiç biriniz uzmeyin kendinizi ailenin yanında olmaması
ozlem çaresizlik nedir çok iyi bilirim....insanın kalbin de
bir yara açıldı mı kapanması zor oluyor kapaması da unutulmuyor

Rabbim'e havale ediyorum.. O ne eylerse güzel eyler..

benımde kusurum hatam illakı varr.. Allah'ım neyi hak ediyorsam bana da onu versin..

ne kadar üzüldüm bilemezsin
aynen öyle rabbime havale etmekden başka care yok
komşumolsaydın keşke
canın ne zamn isterse kola ikram ederdim ben sana
asla unutmam artık her kola içtiğimde sen gelirsin aklıma
canım benim yaaa

duramadim yazicam. bence en iyi kurtulus yolu kadin siginma evi. sende biliyosun o babayla anneden sana yar olmaz. diyosun gerekirse eline bakici parasi sayarim annemin. peki sen isteyken yasanmisliklarin acisini o iki cocukdan.cikarmiycaklari ne malum. kendi canlari canlarindan can verdikleri umrurlarinda diilken cananlar neden olsun. bence sen gizli sakli bu siginma evlerini.arastir sorustur, gerekirse yuksek mecrilere kadar mail at bulabilirsen adres. bu sehirde sana rahat vermezler, korumanin guvenliginde baska sehre gecme sansin olurmu vs.onlari ogren, sen isteyken cocuklarini. bakimi nasil olucak vs. bu cevaplara gorede bence en iyisi kadin siginma olucakdir. sadece.sen gittikden sonra iki yaraf abine yuklenmeye basliycak gibime gwliyo:( birde nedir yani, asiret agasimi bu insablarda mallari disari gitmesin istiyolar..yoksa bizim bilmedigimiz bi yontemle kefebe cepmi dikmisler. butun o mal mulk tek bi afete felakate kibrit copune vakar, hepsiiii gider ve eger helal malsa zamabla hepsi geride gelir, ama ne senin ne abinin bu zehir zikkim olan genclik yillari geri gelmez, o mallari rabbim geri verir, ama bu yillari geri kimse getiremez. belki sen gidersen bu abinede bi umut olur. sebden sonrakilerede ders olur. allah yardimcin olsun bacim daha gencsin insallah guzel ginler bwkliypdur seni ve evlatlarini.

bilmiyorum seni günlerce merak ettim
hatta msj da gönderdim.. ama cvp alamadım
her konu açtığında inan kalpten üzülüyorum
tek çare kadın sığınma evi gibi duruyor
veya arkadaşların dediği gibi deli taklidi yapmak:5:

Back
X