• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık :(

bilmiyorummm senin durumunu uzun zamandır takip ediyorum. Dua etmek dışında elimden gelen bir şey yok.
ALLAH'ım babana ,annene insaf, merhamet versin, kocanınıda ıslah etsin ıslahı mümkün değilse helak etsin. İnşallah bir çıkış yolu bulursun.

Malesef ki bir bayanın boşabilmesi için maddi bir geliri ve ona destek olacak bir ailesi olması gerekiyo

Herkesin yaşadığı kendine zor ama tek taraflı giden bir evlilik evlilik olmakdan çıkıyo ve eziyete, kabusa dönüyo zaman zaman.
Çocuk olması da ayrı bir muamma tabiki.
Hayat zor, insanlar acımasız, bunca derdin sonu toprak.

Aile huzursuzluğu kadar kötü işe yok şu hayatta..

Çocuklarına bakabilecek kadar gücün yoksa (hem maddi hem ruhen) zor bir durum
En kötüsüde ailen canın,kanın olan insanların sırt çevirmesi bundan daha fazla koyan bişe yok :50:

cok cok üzüldüm durumuna gercekten özellıkle bu kola olayına ... alt tarafı bır kola yanı kac lırakı neys. bence cocuklarını buyut bıraz kendılerı 12 13 yaslarına geldıklerınde herseylerını yapabılırler bı ev tut cocuklsarınıda yanına al gır bı işe calıs ama o "zMNA KDR SABIR ET

Allah yardımcın olsun
ne kadar zor durumdasın ya
sevmedigin bi adamla aynı çatı altında
istemeyen bi aile
Rabbim sabrınıda gücünüde artırsın

Sürekli dırdır etsen evde iş yapmasan çocuklarını o eve gelmeden doyur ona asla hizmet etme.. Bıkarmı acaba öyle.. Cinsellik olarak da uzaklaş o zaman belki o da yanaşır boşanmaya..
Ayrıca bir baba kızının göz yaşlarına nasıl kayıtsız kalır kızının ruh sağlığından daha mı önemli para pul..

Yok, bıkmaz döver
Eski konularından yola çıkarak böyle tahmin ediyorum yani

Babası bi de aynı bina da bizim gibi sadece ekrandan değil birebir şahit oluyor
Ama elalem ne der diye kızının ve torunun yaşadıklarına seyirci kalmaya devam ediyor
Bostan korkuluğu mübarek

Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun, mutlu ve huzurlu olacağınız günler nasip etsin.

Tweety inankıı bilmiyorumm .. ama bildigim tek şeyy Allah'ımın yardımıylaa asla gerı adım atmıcamm .. bitecekk bitsin.. bu soon şansım olurr.. eger bır daha döndersemm zorlaa eve gönderırde bende gururma yedıremeyıpp dönersemm eve bitet.. sonuna kadar yaşamak zorunda kalırım onunla.. ama gururu bir kenara bırakıpp yüzsüzlük edersemm gitmezsem evımee..kurtutlurum.. çok zor bir süreççç benım için.. 1 gece sığdırmayann anne -baba bir ömürr benı sıgrırımı o eve 2 cocuklaa .. aslaa !! fazlaa gelırımm biliyrum :( hemen evlendırmeye caklısırlar.. o yuzdenn paramı kazanmalıyımm .. paramlaa susturmalıyım onlarıı :( cokk üzgünümkii böle bir ailem var benım.. paran varsa adamsınn.. yoksaa bir böcek gibi yaşamaya mahkumsun.. başına sonuna kadar kalkarlarr yaptıkları ettıklerı herseyı.. onlara muhtaçç olmak ölmek demek :( ve ben hergun ölüyorumm hergun

Senin ailen çok tuhaf
Eşin bu yüzden kendini bi halt sanıyo zaten

Ailen bu kadar cimri madem, nasıl kendi evinde oturtuyo damadı ?
Damat bi cacığa mı yarıyo sanki

Sen bi işe gir, eşini de evden postala ( senin babanın evi zaten )
Babanlara da komşu gibi davranırsın
Onlardan ekmek su istemezsen bişey demezler gibi ?

Hoş geldin bilmiyorum
Nasıl oldun ?
Konuşmak iyi geliyo mu
Tespitlerim belki çok iç açıcı değil ama eski konularından yola çıkarak yaptım maalesef

Yok, bıkmaz döver
Eski konularından yola çıkarak böyle tahmin ediyorum yani

Babası bi de aynı bina da bizim gibi sadece ekrandan değil birebir şahit oluyor
Ama elalem ne der diye kızının ve torunun yaşadıklarına seyirci kalmaya devam ediyor
Bostan korkuluğu mübarek

Pes diyorum artık adam dövecek karısını baba da aynı apartmanda olmasına rağmen duymazlıktan mı gelecek, hem ev de sizinmiş kolanın lafını yapacağına sana kira ödesin o kocan.. Kov gitsin evden nasılsa bedava oturuyor bu ne rahatlık böyle..
Ailen sana kendi imkanlarıyla bir cehennem kurmuşlar canım..

o kadar sıkıldım ki
ömrüm gelip geçiyorr ,ben hala bu adamla evliyim..
boşanmak istiyorumm ,bırakın evdee iki yabancı olmayı..iki insan bile olmayı beceremiyruz artık birbirimize karşı..

saygısızlık diz boyu, seviyesizlikk ,dengesizlikk herşeyy haddini aştı..
sevgidennn hiç bahsetmiyorumm .. ben nefret ediyorumm ondan
onunda benı sevemdıgini biliyorum artık..
.....

daralmıyorumm artıkk ,daralmakk lüx kalıyorrr .. ölüyorumm .. hergünn ölüyorumm
nefes almakk bilee bana fazlaa geliyorr..
..........
onun bu eve adım atmasını istemıyorum, yüzünü görmek .. onunla aynı sofrada oturmak.. aynıı odanın havasınıı solumakk istemıyorumm..

..........
1 haftadır yktuu evde başka bir şehirdeydii rahatsızlıgından dolayıı hastahaneye gıtmişti..
ve benn o kadarr rahattımkıı.. nesemm yerındeydıı ,kafam rahattı.. çok mutluydumm..
takii şu an yüzünü görene kadar...
bir kadınn kocası eve geldı dıyee hayatı başına çökermi... :(
Allah'ım yardım et bana..
tahammülüm kalamdıı ne O'na nedee bu evliliğe :(

2 evladımınn yüzüsuyu hürmetinee Rabbimm nolursunn benıdee evlatlarımıda kurtarr bu evlılıkten.. kurtarkıı evlatlarımda bende huzur içindee yaşayalım...
..........

sizlerdenn istedıgım tek şeyy bana yol gösterin, beynimm dondu artıkk..
ne yapmalıyımm bu adamdann boşanabilmek için..
git konus ailenle falan demeyınn.. yapmadıgım hiç bişe kalmadı..
kendıı boşansın bendenn .. kendı istesınn .. bıksın usansınn.. nolursunuzzz yardım edinn :(

:( peki canım nasıl bir adam bu yani evliliğiniz hep mi böyleydi değilse nasıl bu duruma geldi vede neden boşanamıyorsunuz daha detaylı bilgi lütf.

Bilmiyorum tez zamanda Allah sana bir çıkış yolu göstersin.
İnan dua ediyorum senin için.
Senin çaresizliğin benimyüreğimi burkuyor.

Canım, nasıl üzüldüm. Rabbim sana en tezinden güzel kapılar açsın inşallah, hayatına huzur mutluluk versin, en beklemediğin şekilde, bir anda. Şu an bir iş bulman, yada kariyere odaklanman en mantıklısı sanki. Maddi imkanın olursa, kendi hayatına kendin yön verirsin inşallah.

Deli numarası yap diyenler falan olmuş, ama bu hiç mantıklı gelmedi. Buna şahit olan çocukların çok kötü etkilenir bence, hem sonra boşanırsanız aleyhine kullanıp çocuklarını da almazlar mı?

Son düzenleme:
:( peki canım nasıl bir adam bu yani evliliğiniz hep mi böyleydi değilse nasıl bu duruma geldi vede neden boşanamıyorsunuz daha detaylı bilgi lütf.

canımm anlaşamıyoruzzz.. ben başından berdiir bu evlılıgı ıstemedım.. lise bitti 17 yaşımda nişanladı babam zorla..3 sene nışanlı kaldım .20 yaşında evlendım .. 5 yıllık evlıyım... bugunn öldüğüm gün işte benım ( evlilik yıldönümümüzz)
5 yıl oldu bugun..

2 cocuk oldu ama huzur mutluluk hıcbıse yok.. kaç defa babamın kapısına gıttım yokk bi şekilde barıştırıyorlar.. el gün ne derr derdındeler benı dusunne n yokk ..kısacası özeltle bu canım olmuyorrr olmayacaktaa.. olan gıden ömrüme oluyorr

Pes diyorum artık adam dövecek karısını baba da aynı apartmanda olmasına rağmen duymazlıktan mı gelecek, hem ev de sizinmiş kolanın lafını yapacağına sana kira ödesin o kocan.. Kov gitsin evden nasılsa bedava oturuyor bu ne rahatlık böyle..
Ailen sana kendi imkanlarıyla bir cehennem kurmuşlar canım..

ev benım değil .. eşiminde değil.. ıkımızın diyebılırım .. tapu vs yok ortada.. yaşıyoruzz iştee amca cocuklarıyızz..ev kımın belı degıl..
benı bir defa dövdü.. ondaa sustu babam .. dövmesınden cokk bana karşıı üslubu davranışlarınıı gözü gördugu haldee seslenmiyorr bana bu koyuyorr

Hoş geldin bilmiyorum
Nasıl oldun ?
Konuşmak iyi geliyo mu
Tespitlerim belki çok iç açıcı değil ama eski konularından yola çıkarak yaptım maalesef

canım cok teşekkür ederim.. cvp yazamadım.. bu konuda affına sıgınıyorum ..
konuşmak cok ıyı gelıyorr gerçektenn daralıyorumm cok fazlaa..sizlerinn mesajlarıylaa huzur buluyorumm ,dertleşiyorum.. kimsem yok,arkadasımm ,cevremm .. burdan tellelli - destekk gördükçee daha ckk guçleniyorum.. sizee basit gelebılırr ama ben gercekten burda sizlerle konusuncaa rahatlıyorum

Canım, nasıl üzüldüm. Rabbim sana en tezinden güzel kapılar açsın inşallah, hayatına huzur mutluluk versin, en beklemediğin şekilde, bir anda. Şu an bir iş bulman, yada kariyere odaklanman en mantıklısı sanki. Maddi imkanın olursa, kendi hayatına kendin yön verirsin inşallah.

Deli numarası yap diyenler falan olmuş, ama bu hiç mantıklı gelmedi. Buna şahit olan çocukların çok kötü etkilenir bence, hem sonra boşanırsanız aleyhine kullanıp çocuklarını da almazlar mı?

haklısınn , bendde becereemm zatenn deli rolünüü ..bilmiyorum yaa kafamm cok karışık..
Allah'tan korkuyorum

yoksaa yapmıcam yemek -ev işi temizlikk.. ne hali varsa görsun ama .. evlatlarım var iştee

evet bugun evlilik yıldönümümüzz.. Benim bittiğim gün.. Hayatımın mahvoldugu gün...

Son düzenleme:

canım cok teşekkür ederim.. cvp yazamadım.. bu konuda affına sıgınıyorum ..
konuşmak cok ıyı gelıyorr gerçektenn daralıyorumm cok fazlaa..sizlerinn mesajlarıylaa huzur buluyorumm ,dertleşiyorum.. kimsem yok,arkadasımm ,cevremm .. burdan tellelli - destekk gördükçee daha ckk guçleniyorum.. sizee basit gelebılırr ama ben gercekten burda sizlerle konusuncaa rahatlıyorum

Estağfurullah hiç önemi yok
Bir sürü kişi yorum yazmış hepsini cevaplamak çok zor olmalı, hele bir de böyle moralsizken

Bak madem evlilik yıl dönümün
Çek şu adamı karşına konuş
Seninle bugün bi imza ile hayatımı birleştirmiştim
İstersen bi imza ile de ayırırım
Derdin ne senin, babamın evinde bana ne artistlik yapıyosun
Çalışıp bi ekmek getirdiğin bile yok, kiracı olsak ne bileyim ne yapardın
Düzeliyosan düzel artık, düzelmiyosan da defol git
Merdiven siler yine de çocuklarıma bakarım de

Ciddiyim bak
Hiç bi fonksiyonu yok bu adamın
Ne maddi ne manevi, ne baba olarak ne koca olarak
Etkisiz eleman yani

Babana da de ki yıllardı bu basiretsiz adamı senin evinde besleyeceğimize, kedi beslesek daha iyiymiş

Son düzenleme:
Estağfurullah hiç önemi yok
Bir sürü kişi yorum yazmış hepsini cevaplamak çok zor olmalı, hele bir de böyle moralsizken

Bak madem evlilik yıl dönümün
Çek şu adamı karşına konuş
Seninle bugün bi imza ile hayatımı birleştirmiştim
İstersen bi imza ile de ayırırım
Derdin ne senin, babamın evinde bana ne artistlik yapıyosun
Çalışıp bi ekmek getirdiğin bile yok, kiracı olsak ne bileyim ne yapardın
Düzeliyosan düzel artık, düzelmiyosan da defol git
Merdiven siler yine de çocuklarıma bakarım de

Ciddiyim bak
Hiç bi fonksiyonu yok bu adamın
Ne maddi ne manevi, ne baba olarak ne koca olarak
Etkisiz eleman yani

Babana da de ki yıllardı bu basiretsiz adamı senin evinde besleyeceğimize, kedi beslesek daha iyiymiş

az önce resmen kovuldumm ve bu 2. kovuluşumm aşağıdan :(

kızkardeşimle film izlicektik pc de..
yemegımı yaptımm hazırdıı evdee
eşim işten geldıı ..açmısın dedım
yok dedii namaza gidecem camiyee.

tmm dedım gelınce hazırlarımm diye düşündüm
babamdaa duyduu yemicem dedıgınıı
sırf ben aşağıdayımyaa rahatsız olduu benden

çağırdıı gttim içeri
"çık ,yemegını ver" derr..
bende dedim namazda yemıyormuss dedimm,yememgım hazır dedim

çık yukarıı gelir şimdii sofranı hazır et dedi

.......
resmen kovduu .. öyle bir şöyleyişi varkii :(

fazlalık olduugmuu hissettırıyorr resmen..
............
çıktım eşim geldıı ..hazırlayayımmı dedimm
yok dedii ben babanın yanına ınıyorum bana kuran çalıştırsın bir sayfa kuyup gelıyorum dedi..
.........
çıldıracam artıkk namazlaa -kuranla babamın gözüne girmeye çalışıyor , başardıdaa :(

az önce resmen kovuldumm ve bu 2. kovuluşumm aşağıdan :(

kızkardeşimle film izlicektik pc de..
yemegımı yaptımm hazırdıı evdee
eşim işten geldıı ..açmısın dedım
yok dedii namaza gidecem camiyee.

tmm dedım gelınce hazırlarımm diye düşündüm
babamdaa duyduu yemicem dedıgınıı
sırf ben aşağıdayımyaa rahatsız olduu benden

çağırdıı gttim içeri
"çık ,yemegını ver" derr..
bende dedim namazda yemıyormuss dedimm,yememgım hazır dedim

çık yukarıı gelir şimdii sofranı hazır et dedi

.......
resmen kovduu .. öyle bir şöyleyişi varkii :(

fazlalık olduugmuu hissettırıyorr resmen..
............
çıktım eşim geldıı ..hazırlayayımmı dedimm
yok dedii ben babanın yanına ınıyorum bana kuran çalıştırsın bir sayfa kuyup gelıyorum dedi..
.........
çıldıracam artıkk namazlaa -kuranla babamın gözüne girmeye çalışıyor , başardıdaa :(

Bence sen duygusal olduğun için alınıyorsun duymazdan geleceksin bazen he deyip geçeceksin bildiğini okuyacaksın baban o senin huyunu suyunu da biliyorsun
Eşin akşam namaz Kur'an derdindeyken gece olunca nasıl bir canavara dönüşebiliyor size tecavüz ediyor hiç vicdanı yokmu gerçi helalisiniz onun mantığına göre hayır demeye de hakkınız yok..

Back
X