- Konu Sahibi bilmiyorummm
bilmiyorummm, çocukların olmasa kaç git o insan bozuntularından kurtul diyeceğim ama çocuklarının olması... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar.. ben eşimle severek evlendim ve o da beni seviyo.. ben fransa da yaşadigim icin o buraya geldi ve burayi bi türlu sevemedi.. neyse simdi 20 yaşindayim ve o kadar biktim ki.. konusacak kimsem yokmuş gibi geliyo.. 2 senedir surekli kavga ediyoruz, siddet falan vardi.
Simdi o yok ama bugun ki kavgamizda bana uçuncu kez boş ol dedi ve evliligimiz tamamen bitti.
Kopamiyoruz ustelik birbirmizden, ikimizde kotu insanlar degiliz ama anlasamiyoruz..
Ne yapmaliyim bilmiyorum, ayriligi dusununce icimden bir parça kopacakmiş gibi canim çok aciyor..
Bana akil verin ne olur..
evet bugun evlilik yıldönümümüzz.. Benim bittiğim gün.. Hayatımın mahvoldugu gün...
evet bugun evlilik yıldönümümüzz.. Benim bittiğim gün.. Hayatımın mahvoldugu gün...
''kendi boşansın, bıksın, usansın'' istiyorsun, çünkü yük almak istemiyorsun. ben yapabileceğimi yaptım, ama olmadı deyip rahat olmak istiyorsun. çocuklarınıza, boşanmayı babanız istedi demek istiyorsun. dolayısıyla boşanmanın sorumluluğunu karşı tarafa atıp kurtulmak istiyorsun.. ama kendin de söylediğin gibi ömrün gelip geçiyor işte böyle. eğer imkanların varsa, dimdik dur, kafanı boşalt ve gerçekten ne istediğini düşün. aslında kararı vermişsin zaten, ama yapacak gücü kendinde bulamıyorsun. seni bu denli huzursuz eden biriyle neden kendini harcıyorsun ki??
bi uçağa bindiğimizde bile ne diyorlar? uçakta birşeyler ters giderse ilk başta kendi oksijen maskemizi takıcaz, sonrasında çocuklarımızınkini. yani bir evliliği çocuklarım için sürdürüyorum lafı bana hiç uymuyor. ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum, ayrıca evliyim. ama huzursuz oldugum bi evlilikte, çocuklarımı rol yaparak büyüteceğime, gerçekten mutlu oldugum bi yaşamda büyütürüm ki daha verimli olabileyim. annem de bizler için uzun süre katlanmış; evdeki huzursuzlukları biz pekala anlıyorduk bize yansıtmak istemeseler bile. onlar boşandıktan sonra biz de rahatladık, küçüktük ama aklımız eriyordu. şimdi kardeşim de ben de çok iyi yetişmiş bireyler olduk. biz kadınlar artık akıllandık, dünyaya bir daha gelmicez. bu yaşayabileceğimiz tek hayat, onda da mutlu olmayı haketmiyor muyuz sence?
canın gerçekten durumunuza çk üzüldüm emın olkı her kola gördugumde sen aklıma gelecek ve ben o kolayı içemıycem,şu an senın konunu okurken valla gözlerim doldu benım aklıma soyle bıse gelıyor tabı dogrumu yaparmısın bılemıyorum,basbakana mektup yazsan ne bıleyım zahıde yetişe.muge anlıya felan yazsan derdını anlatsan hem senı ayırıılar hem devlet korumasına alırlar.medya bbu tarz konularda gerçekten guçlu şansını denesen
eşiniz namaz kılıyor,kuran okuyor.madem böyle bir maneviyata sahip neden sizi bu denli incitiyor.inancında samimi ise sizi üzmemesini söyleyeceğim fakat akıl sağlığı yerinde değil gibi duruyor.yine de siz daha iyi bilirsiniz.2 evladının annesiyim üzerinde hakkım var deseniz.çünkü sizi bu kadar yıpratmasının vebali çok ağırdır..işe yarayacaksa konuya bu taraftan girin.ama sakin konuşun.artık ortak bir hayat sürmek istemediğinizi dile getirin.Allahım sabrınızı arttırsın hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Canım çok üzüldüm durumuna ama malesef insanlar kötüler. Kocamız,babamız da olsalar.
Allah sana yaşadıklarını değiştirebilme gücü ve inancı versin inşallah. İnanırsan olur imkansız diye bişey yok unutma.
canım Allah yardımcın olsun
bişey sorcam bilmiyorum herşeyi geçtim afedersin ilişkiniz neden tecavüz eder gibi oluyor
ne bileyim sen diretiyorsun o zorla mı?? tövbe tövbeeee
hani öyleyse dicem ki az sabret de bari iyice için parçalanmasın
ne bileyim ne diyeceğimi şaşırdım
bazi aile yapıları böyle maalesef
eş alkolik falan değilse kumar oynamıyosa karı kızı yoksa
o adam iyidir kendini yırtsan ayırtmaz aile büyükleri
Allah hayırlı bir kapı açsın sana ve çocuklarına
hayırlı bir yol açsın canım..
o kadar sıkıldım ki
ömrüm gelip geçiyorr ,ben hala bu adamla evliyim..
boşanmak istiyorumm ,bırakın evdee iki yabancı olmayı..iki insan bile olmayı beceremiyruz artık birbirimize karşı..
saygısızlık diz boyu, seviyesizlikk ,dengesizlikk herşeyy haddini aştı..
sevgidennn hiç bahsetmiyorumm .. ben nefret ediyorumm ondan
onunda benı sevemdıgini biliyorum artık..
.....
daralmıyorumm artıkk ,daralmakk lüx kalıyorrr .. ölüyorumm .. hergünn ölüyorumm
nefes almakk bilee bana fazlaa geliyorr..
..........
onun bu eve adım atmasını istemıyorum, yüzünü görmek .. onunla aynı sofrada oturmak.. aynıı odanın havasınıı solumakk istemıyorumm..
..........
1 haftadır yktuu evde başka bir şehirdeydii rahatsızlıgından dolayıı hastahaneye gıtmişti..
ve benn o kadarr rahattımkıı.. nesemm yerındeydıı ,kafam rahattı.. çok mutluydumm..
takii şu an yüzünü görene kadar...
bir kadınn kocası eve geldı dıyee hayatı başına çökermi...![]()
Allah'ım yardım et bana..
tahammülüm kalamdıı ne O'na nedee bu evliliğe
2 evladımınn yüzüsuyu hürmetinee Rabbimm nolursunn benıdee evlatlarımıda kurtarr bu evlılıkten.. kurtarkıı evlatlarımda bende huzur içindee yaşayalım...
..........
sizlerdenn istedıgım tek şeyy bana yol gösterin, beynimm dondu artıkk..
ne yapmalıyımm bu adamdann boşanabilmek için..
git konus ailenle falan demeyınn.. yapmadıgım hiç bişe kalmadı..
kendıı boşansın bendenn .. kendı istesınn .. bıksın usansınn.. nolursunuzzz yardım edinn![]()
o kadar sıkıldım ki
ömrüm gelip geçiyorr ,ben hala bu adamla evliyim..
boşanmak istiyorumm ,bırakın evdee iki yabancı olmayı..iki insan bile olmayı beceremiyruz artık birbirimize karşı..
saygısızlık diz boyu, seviyesizlikk ,dengesizlikk herşeyy haddini aştı..
sevgidennn hiç bahsetmiyorumm .. ben nefret ediyorumm ondan
onunda benı sevemdıgini biliyorum artık..
.....
daralmıyorumm artıkk ,daralmakk lüx kalıyorrr .. ölüyorumm .. hergünn ölüyorumm
nefes almakk bilee bana fazlaa geliyorr..
..........
onun bu eve adım atmasını istemıyorum, yüzünü görmek .. onunla aynı sofrada oturmak.. aynıı odanın havasınıı solumakk istemıyorumm..
..........
1 haftadır yktuu evde başka bir şehirdeydii rahatsızlıgından dolayıı hastahaneye gıtmişti..
ve benn o kadarr rahattımkıı.. nesemm yerındeydıı ,kafam rahattı.. çok mutluydumm..
takii şu an yüzünü görene kadar...
bir kadınn kocası eve geldı dıyee hayatı başına çökermi...![]()
Allah'ım yardım et bana..
tahammülüm kalamdıı ne O'na nedee bu evliliğe
2 evladımınn yüzüsuyu hürmetinee Rabbimm nolursunn benıdee evlatlarımıda kurtarr bu evlılıkten.. kurtarkıı evlatlarımda bende huzur içindee yaşayalım...
..........
sizlerdenn istedıgım tek şeyy bana yol gösterin, beynimm dondu artıkk..
ne yapmalıyımm bu adamdann boşanabilmek için..
git konus ailenle falan demeyınn.. yapmadıgım hiç bişe kalmadı..
kendıı boşansın bendenn .. kendı istesınn .. bıksın usansınn.. nolursunuzzz yardım edinn![]()
Ne yapmaya çalışıyor bu adam ? Çözemiyorum artık..
evlilik yıldönümümüzü unuttu, dün neden suratın asık dedi..
dün günlerden neydii dedimm
hala hatırlamadıı
evlılık yıldönümümüzdü dedimm
....
özür diledi unutmuşş !!!
...........
umrumda değildi demiyordaaa...
.........
neysee gitmiş bana kaşe bir mont almışş
1 aydırr istiyordumm ,umursamıyorduu ..
dün ne olduysaa almış gelmişş..
demekki neymişş isteyınce alınıyorrr
...
illa küsmü olmam lazımm ,suratmı asmam lazım dediğim olsun dıye
nedenn ben bir şey istedıgımdee tamam demiyordaaa ..böylee küsünceee gidipp ben demeden alıyorr...
..........
kısa bir süre sonraa anlaşıldı neden aldıgıı
benden utanmadann iş istedii..
ben senı mutlu ettım sende benı ett dedii..
............
al götür istemıyorum lanet olsun amacın buydu bunun ıcın aldın dedım..
........
nıye böyle yapıyorsun diyorr,ben senın her dedıgını yapıyorum sende benımkını yapsana diyoo..
ayıpp yaa ne dedıgımı yapıyonn sankıı,ne dedımdee olduu bugune kadar
herseyıı aylarcaa yalvar yakarıştan sonraa yapıyorr..
......
istedıgını yaparsamm bir numarayım,yapmazsamm işe yaramayann biriyim..
dediğini yaparsamm ,istedıgını verirsemm dünyaları önüme seriyorrr
vermezsemm hiç bir haltı haketmiyorum onun gözündee...
....
haketmiyorumm ben bunu yaaa.. istedıgımıı alsın -yapsın dıyeee her defasında onu memnun etmek ıstemıyorum..
ben onun karısıyım yaa karısı ..bişe istiyorsamm bunuu isteyerekk karşılıksz-amaç gütmedenn yapması lazım değil mi..
o karşımdaaa çıkarsızzzz olsunn ben zatenn seve seve ,isteyerekk gönlümden gelerekk her dedıgını yaparım..
ama o öle değil..onun dediği olsunnn öncee.. nasıl olsaa yapar değimi.. karşılıgını illa görecekk