• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık

Keyfekederr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
72
8
8
İstanbul
Selam kızlar,

1 senelik bir birlikteliğim olmuştu.Çok seviyorduk birbirimizi çokta aşıktık.Birbirimizin sesini duyunca havala uçuyorduk mutluluktan ölüyorduk adeta.Ama olanlar oldu her güzel şey gibi buda bitti.Bitmemeliydi aslında.

O zamanlar o varken ayrılmak kolaydı aslında bazen ayrılık aklımdan geçiyordu ama onsuz naparım diye vazgeçiyordum.O güvenebileceğim en iyi adamdı.Ondan başkasını görmedim ben hayatımda..Onunla tattım aşkı sevgiyi mutluluğu bu kadar diyorum.Hani o kelebek etkisi var ya işte ilk kez o adam yaşattı onu bana.

Şimdi ayrıldık incir çekirdeğini doldurmayan sebeblerden dolayı..Sıkıldığını söylemişti sevgili olmaktan sıkıldım demek ne demek hiç çözmemiştim kısa süreli ayrıldık sonra bir olduk tabi dayanamadık.

Zamanlar geçti tekrar ayrılık oldu kendimden soğuttum onu.Aslında isteyerek soğutmadım ama işte öfke çirfkefliğim onun soğumasını sağladı.Çok pişmanım.Şimdi olsa sesini duysam mesaj atsa ve SENİ SEVİYORUM dese benden mutlusu olmazdı herhalde.Ayrılalı 7 ay oldu ama hala aklımda her saniye.Hayatımı mahvediyor.

Onsuz da yapamıyormuşum ben ve şimdi onun bir sevgilisi var facebooktan falan baktım gayet güzel bir kız arkadaşı olmuş mutlularda.Ben ise onun hiç aklına gelmiyorumdur.Ama benim ise her an aklımda..Çok özlüyorum onu.Onsuzluk bana keyif vermiyor mutluluğu yakalamıyorum huzur desen hiç yok.Bakın şu saatler oldumu geberiyorum içimde.Ağlıyorum gözlerim doluyor.Dayanamıyorum bu şekilde yaşamaya.

İnsan sevdimi ve ilk kez bu tür duygular yaşadımı unutamıyor ya.Güçlü olamıyorum.Tükeniyorum artık yaşam enerjim azaldı.Onun mutlu olmasını kaldıramıyorum anlıyormusunuz o mutsuz olsa inanın ben mutlu olmaya başlıcam diye düşünüyorum..Nasıl aşık etti bu adam beni nasıll..Nasıl bu kadar derin sevdim.Unutamıyorum kızlar unutamıyorum nolur bir yol yordam gösterin.Bir insan her saniye onu düşünürmü ya ? Delirmek üzereyim delirmeeeek ağlamaktan helak oldum çok özlüyorum onu çoook.Psikologa gittim faydası olmadı konuştu kendince ama gazı sadece 1 gün yetti 1 gün sonra yine aynı ben oldum.Olmuyor ya yapamıyorum işte...

Aşktan sevdadan ayrılıktan ölünseydi bu forumda bir kadın goremezdin. Zamanla gecer acin. Yeterince zaman gecmis. O da kendine yeni hayat kurmus. Sen de yeni sevdalara yelken ac. Civi civiyi soker.

Aşktan sevdadan ayrılıktan ölünseydi bu forumda bir kadın goremezdin. Zamanla gecer acin. Yeterince zaman gecmis. O da kendine yeni hayat kurmus. Sen de yeni sevdalara yelken ac. Civi civiyi soker.

Gerçekten söker mi ? Korkuyorum yenisi olduğunda ona sarıldığında onu hayal edip sarılacağımı..Yeni gelenin duygularıylada oynamayı hiç istemem açıkçası.

Hani dediniz ya kendine yeni hayat kurmuş içim çok acıyor bu lafı duyunca..O benimdi benim hayatımda olması gerekiyordu.

Selam kızlar,

1 senelik bir birlikteliğim olmuştu.Çok seviyorduk birbirimizi çokta aşıktık.Birbirimizin sesini duyunca havala uçuyorduk mutluluktan ölüyorduk adeta.Ama olanlar oldu her güzel şey gibi buda bitti.Bitmemeliydi aslında.

O zamanlar o varken ayrılmak kolaydı aslında bazen ayrılık aklımdan geçiyordu ama onsuz naparım diye vazgeçiyordum.O güvenebileceğim en iyi adamdı.Ondan başkasını görmedim ben hayatımda..Onunla tattım aşkı sevgiyi mutluluğu bu kadar diyorum.Hani o kelebek etkisi var ya işte ilk kez o adam yaşattı onu bana.

Şimdi ayrıldık incir çekirdeğini doldurmayan sebeblerden dolayı..Sıkıldığını söylemişti sevgili olmaktan sıkıldım demek ne demek hiç çözmemiştim kısa süreli ayrıldık sonra bir olduk tabi dayanamadık.

Zamanlar geçti tekrar ayrılık oldu kendimden soğuttum onu.Aslında isteyerek soğutmadım ama işte öfke çirfkefliğim onun soğumasını sağladı.Çok pişmanım.Şimdi olsa sesini duysam mesaj atsa ve SENİ SEVİYORUM dese benden mutlusu olmazdı herhalde.Ayrılalı 7 ay oldu ama hala aklımda her saniye.Hayatımı mahvediyor.

Onsuz da yapamıyormuşum ben ve şimdi onun bir sevgilisi var facebooktan falan baktım gayet güzel bir kız arkadaşı olmuş mutlularda.Ben ise onun hiç aklına gelmiyorumdur.Ama benim ise her an aklımda..Çok özlüyorum onu.Onsuzluk bana keyif vermiyor mutluluğu yakalamıyorum huzur desen hiç yok.Bakın şu saatler oldumu geberiyorum içimde.Ağlıyorum gözlerim doluyor.Dayanamıyorum bu şekilde yaşamaya.

İnsan sevdimi ve ilk kez bu tür duygular yaşadımı unutamıyor ya.Güçlü olamıyorum.Tükeniyorum artık yaşam enerjim azaldı.Onun mutlu olmasını kaldıramıyorum anlıyormusunuz o mutsuz olsa inanın ben mutlu olmaya başlıcam diye düşünüyorum..Nasıl aşık etti bu adam beni nasıll..Nasıl bu kadar derin sevdim.Unutamıyorum kızlar unutamıyorum nolur bir yol yordam gösterin.Bir insan her saniye onu düşünürmü ya ? Delirmek üzereyim delirmeeeek ağlamaktan helak oldum çok özlüyorum onu çoook.Psikologa gittim faydası olmadı konuştu kendince ama gazı sadece 1 gün yetti 1 gün sonra yine aynı ben oldum.Olmuyor ya yapamıyorum işte...

Askin da bir suresi var. 7 ay gecmis 1 sene de birlikteliginiz olmus. en fazla 1.5 sene daha surer eger o derece asiksan. Ha karsina biri cikar ilgiye bogar falan 1 haftada bile gecer bence...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
bak eski sevgiline nasılda hemen yeni hayata adım atmış yeni sevgili yapmış kendine.sende unut,sende yarından yeni hayatına başla.
burda büyük aşkı tek taraflı olarak sen yaşamışsın.eğer eski sevgiline seni senin onu sevdiği kadar sevseydi asla böyle birşey yapmazdı.7 ay olmuş 7 kocaman ay geçmiş.eskiye bakıp üzüleceğine önüne bak.orda seni kimbilir ne mutluluklar bekliyor.onun için üzüldüğüne değmez bence.bak kendin söylüyorsun kız arkadaşıyla mutlu diye.mutluysa söylenecek söz yok.her insan mutluluğu hakediyor.sende mutlu olmalısın.sadece onu düşünme.düşünmediğin sürece zaman sana yardımcı olacaktır.yaraların kabuk bağlayacaktır.:34:

Son düzenleme:
Iste ondan bu kadar uzuluyorsun bence. Sorunun ask degil yalnizlik olabilir. Kendini yalniz hissedikce de eski duygulara sariliyorsun...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet aslında cevap buydu farkettim.Kendimi yalnız hissettikce eski duyguları önemseyip iç geçiriyorum ben.Galiba yeni bir ilişkiye hazırımdır.Ama ben böyle istemiyorum arkadaşlar.

Birinden ayrılıp diğerine geçmeyi falan hiç istemiyorum sadece 1 tane olsun ve hep olsun istiyorum.

bak eski sevgiline nasılda hemen yeni hayata adım atmış yeni sevgili yapmış kendine.sende unut,sende yarından yeni hayatına başla.
burda büyük aşkı tek taraflı olarak sen yaşamışsın.eğer eski sevgiline seni senin onu sevdiği kadar sevseydi asla böyle birşey yapmazdı.7 ay olmuş 7 kocaman ay geçmiş.eskiye bakıp üzüleceğine önüne bak.orda seni kimbilir ne mutluluklar bekliyor.onun için üzüldüğüne değmez bence.bak kendin söylüyorsun kız arkadaşıyla mutlu diye.mutluysa söylenecek söz yok.her insan mutluluğu hakediyor.sende mutlu olmalısın.sadece onu düşünme.düşünmediğin sürece zaman sana yardımcı olacaktır.yaraların kabuk bağlayacaktır.:34:

Ayrıldıktan sonra döneceğini çok iyi biliyorum.Peki o zaman ne yapmalıyım ? Yani seviyorum yakışıklı biri zeki karizma sahibi bir adam.Sadece boyu biraz kısa

böyle aşk acısı için "dayanamıyorum ölüyorum bitiyorum, aşkımız bir başkaydı" diye yazanlara her zaman söylemeye devam edeceğim: En büyük derdiniz bu olsun inşallah.
bir tane olsun hep olsun diye bir şey yok. (leyla ile mecnun varmış, doğru.) evet, sevmek çok güzel ama dışarıdan bir tane olmuş, hep olmuş gibi görünen çiftler de gayet birbirlerini aldatmış, aralarda ayrılmış vs oluyorlar...
ben öyle kaka olmuş bir ilişkidense 5-6 senelik çok güzel, saygılı birkaç ilişkiyi tercih ederim. benim gönlümden de tek kişi geçer ama mantıklı değil. günümüzde imkansız olan bir şey. imkansız olması da iyi aslında, aşk acısının yüceltildiği devirlerin bitmesi lazım. aşk güzel, acısı değil :) hayata devam...

Ayrıldıktan sonra döneceğini çok iyi biliyorum.Peki o zaman ne yapmalıyım ? Yani seviyorum yakışıklı biri zeki karizma sahibi bir adam.Sadece boyu biraz kısa

Tam anlamadım, eski erkek arkadaşının şimdiki kız arkadaşından ayrılıp sana döneceğini mi düşünüyorsun?

Selam kızlar,

Simdiye kadar kimse aşk acisindan ölmedi (bu yanilsamaya kapılıp canına kiyanlar dışında)
Aşk ya da aşk acısı dediğimiz şey aslında bizim karşımızdakine yukledigimiz anlamın yoğunluğu. Ne kadar oturtuyorsak kafamiza o kişiyi o kadar aşık oluyoruz ya da olmuş gibi hissediyoruz.
Bence kendinize çok yukleniyorsunuz. Siz iyi bir sevgili de olsanız kötü bir sevgili de olsanız gidecek adam gider.
Kesin şöyle yapmasaydim bitmezdi boyle soyleseydim ayrilmazdik diye dusunuyorsunuz ama işin aslı o değil.
Madem yeni kız arkadaş bulmuş kendine diyorsunuz e kendi hayatına giden bir adamı ne diye takip ediyorsunuz. Yazık günah değil mi canınıza?
Ben o aşk acısı denen saçmalığı 3 yıla yakın cektim5 daha doğrusu kendime cektirdim. Ben ağlarken benim ki benim aldığım gömleği kravatı takar kız ayarlardi ohooo anlatsam roman olur.
O yaşadi peki ben ne yaptım. Sac kirpik kaş ne varsa döktüm. Gunde 3 paket sigara içtim, okula gitmedim, arkadaşlarımla gorusmedim.
Inanin hayatımda yaptığım en buyuk ikinci hataydi bu aşk acısı olayını uzatmak.
Hayatiniza bakin, kendi yolunuza bakin.
Bosverin gitsin.

Ek olarak psikoterapiler tek seansta sonuç vermezler belli aralıklarla ve sürekli gitmeniz lazım ben olsam terapiye devam ederdim.

Bir de konuyla alakasız küçük bir düzeltme yapayım aşktan midede kelebekler ucusmasi ile kelebek etkisi tamamen farklı şeyler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdiye kadar kimse aşk acisindan ölmedi (bu yanilsamaya kapılıp canına kiyanlar dışında)
Aşk ya da aşk acısı dediğimiz şey aslında bizim karşımızdakine yukledigimiz anlamın yoğunluğu. Ne kadar oturtuyorsak kafamiza o kişiyi o kadar aşık oluyoruz ya da olmuş gibi hissediyoruz.
Bence kendinize çok yukleniyorsunuz. Siz iyi bir sevgili de olsanız kötü bir sevgili de olsanız gidecek adam gider.
Kesin şöyle yapmasaydim bitmezdi boyle soyleseydim ayrilmazdik diye dusunuyorsunuz ama işin aslı o değil.
Madem yeni kız arkadaş bulmuş kendine diyorsunuz e kendi hayatına giden bir adamı ne diye takip ediyorsunuz. Yazık günah değil mi canınıza?
Ben o aşk acısı denen saçmalığı 3 yıla yakın cektim5 daha doğrusu kendime cektirdim. Ben ağlarken benim ki benim aldığım gömleği kravatı takar kız ayarlardi ohooo anlatsam roman olur.
O yaşadi peki ben ne yaptım. Sac kirpik kaş ne varsa döktüm. Gunde 3 paket sigara içtim, okula gitmedim, arkadaşlarımla gorusmedim.
Inanin hayatımda yaptığım en buyuk ikinci hataydi bu aşk acısı olayını uzatmak.
Hayatiniza bakin, kendi yolunuza bakin.
Bosverin gitsin.

Ek olarak psikoterapiler tek seansta sonuç vermezler belli aralıklarla ve sürekli gitmeniz lazım ben olsam terapiye devam ederdim.

Bir de konuyla alakasız küçük bir düzeltme yapayım aşktan midede kelebekler ucusmasi ile kelebek etkisi tamamen farklı şeyler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı hala gelmişiz.Sigara hiç içmezdim az önce evde sigara avına çıktım bulamadım deliricek gibi oldum.En azından stres atmama yardımcı oluyordu onun yüzünden sigarakolikte oldum.

Evet elbet ayrılacaklar ve bana geri dönecek.

tam çeviri yapamadığım için direkt kopyalıyorum: “You'll find another.'
God! Banish the thought. Why don't you tell me that 'if the girl had been worth having she'd have waited for you'? No, sir, the girl really worth having won't wait for anybody.”

F. Scott Fitzgerald'ın bir kitabında geçiyor. özetle "Gerçekten birlikte olmaya değecek bir kız kimse için beklemez." diyor.
Aynen öyle zaten, şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz. Geleceğinizin güzelliğini, önünüzdeki fırsatları göremiyorsunuz. Psikoterapiye devam edin lütfen, ben de gidiyorum 1 aydır başka sorunlarım için... zaten psikoloji bir algoritmadır, başka alanlarda da bozulmalar olmuş ki bu konuda takıntılı olmuşsunuz. takıntılı oldukça da diğer alanlardaki bozulmalar da artmış.
bunları zaten biliyorsunuzdur ama psikologdan duymak farklı oluyor, diyetisyen gibi bir şey aslında. ne yemeniz gerektiğini az çok biliyorsunuz ama kilo veremiyorsunuz. diyetisyene gidince sizin kafanızdaki gibi bir liste veriyor ve kilo vermeye başlıyorsunuz. psikolog da sizin bildiklerinizi size gösterecek ama kilo vermek gibi zaman alacak.

Bence bu tarz bir beklenti içerisine girmeyin.
Farzedin ki; kızla ayrılmadılar ve size geri dönmedi.. Bu sizi sonradan daha büyük bir hayal kırıklığına sürüklemez mi? Yapmayın bunu kendinize...
Geçen ay tam da bugün sevgilimden ayrılmıştım...
5 mayıs....
2 hafta nasıl geçti bir ben bilirim, terk ettim ama sonrasındaki acı beni yaktı kül etti, o yüzden sizin neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum..
Şimdi diyorsunuz... Bi arasa... Mesaj yazsa... Anında dönerim... Ama olmuyor, telefon titriyor gibi geliyor ama titremiyor... Hepsini yaşadım.
En sonunda dayanamadı, aradı.. Konuştuk ve tekrar barıştık... Amma velakin o 2 hafta boyunca her gece ağlamalarım hala gözümün önünden gitmiyor...
Bir beklenti içine girmemiştim o süreçte... Kendi kabuğuma çekilip, doğruyu yanlışı eni konu test etmiştim...
Bence siz de girmeyin. Bakın dediğim gibi daha kötü sonuçlar doğurabilir bu sizde... O yüzden nasıl beyefendi kendi hayatına baktıysa siz de bakın... Çalışın... Deneyin.. Biliyorum çok zor ama atlatabilirsiniz.. Herkes gibi...

Aynı hala gelmişiz.Sigara hiç içmezdim az önce evde sigara avına çıktım bulamadım deliricek gibi oldum.En azından stres atmama yardımcı oluyordu onun yüzünden sigarakolikte oldum.

Sigara stres filan attırmaz ekstra huzursuz eder
Sakın kendinize bu kötülüğü yapmayın
Şu dönemde yapacağınız en büyük yanlışlardan biri sigaraya bulaşmak olur.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Gerçekten söker mi ? Korkuyorum yenisi olduğunda ona sarıldığında onu hayal edip sarılacağımı..Yeni gelenin duygularıylada oynamayı hiç istemem açıkçası.

Hani dediniz ya kendine yeni hayat kurmuş içim çok acıyor bu lafı duyunca..O benimdi benim hayatımda olması gerekiyordu.

Merhaba ,

Bu düşüncenin bir adım ötesi " ya benimsin ya toprağın " şeklindeki arabesk ve hastalıklı bir bakış açısı. Öncelikle bu durumu çözebilecek olan sadece sizsiniz.

Sevmiş , aşık olmuşsunuz ancak bitmiş. Öncelikle bunu kabullenin. Siz hala seviyor olabilirsiniz ancak ilişkiler tek kişilik değildir ; iki tarafta aynı hisleri taşımıyorsa bitmesi normal hayat döngüsü içindedir.

Onu sosyal medyadan takip etmeyi bırakmakla başlayın işe. Kendi hayatınıza odaklanın.

Bi mutlular diyorsun bir ayrılacaklar. Ya ayrılmazlarsa ne olacak? Sen bütün hayatını başkasıyla birilikte olan birini bekleyerek mi geçireceksin, yoksa eski sevgili olarak ortaya çıkıp ilişkilerini sabote mi edeceksin?

Daha yeni başlayan bir ilişki, hadi diyelim ayrıldılar ama 3 sene sonra ayrıldılar. Olan senin o 3 senene olmayacak mı? Ayrılsa bile sana dönüp dönmeyeceği meçhul. Ama sen seni istemeyen, başka ilişkisi olan bir adamı hala istiyorsun öyle mi?

Hani burda konu açıyorlar ya " sevgilimin eski sevgilisi aradı, facebooktan ekledi ya da bizi rahat bırakmıyor" falan diye. Biz de bi ton saydırıyoruz ya onlara. Onlardan mı olacaksın sende?

Açıkçası aşk acısı çektiğini düşünmüyorum. Sadece o adamı saplantı haline getirmişsin. Hayatında kimse olmadığı için yalnızlıktan duyduğun sıkıntıyı ona yöneltmişsin. Akıllı bir kıza benziyorsun, umarım tez zamanda bu saplantıdan kurtulur kendini alçaltacak şeyler yapmazsın.

Back
X