• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık

Bizi degil kendini kandiriyor.. Terapiye gercekten ihtiyaci var

Herkes mi terapi der.Ve daha yazamadığım o kadar çok şey varki kız arkadaşlarımı o kadar bunaltıyorum ki anlatamam.Bir tipsiz deyip nefret etmek istiyorum ondan birde çok yakışıklığı olduğunu beynim yalanlıyor.

Gerçekten terapi gerek.Çünkü çok ağır yaşıyorum..Bu kadar ağır geçmesi normal değil..

Onu kızgın anımda yazdım aslında çünkü arkadaşlarım onu tipsiz buluyor hatta annem bile.Boyunun kısa olduğunu ve burnununda kocaman olduğunu söylüyorlardı hep tipsiz diyorlardı şakayla karışık.Ama ilk başlarda gözüme güzel görünüyordu sonradan aşkım bittiğini anladım ve onu yanımda gezdirmekten sıkıldığımı anladım.Ama çok yanlış düşünüyormuşum geri gelse tekrardan bir olsak diyorum şimdi.Yani psikolojim alt üst olduğu bir anda yazdım onu.O konuda bana gelen tepkilerde size geldimi sizde sevgilinizi tipsiz görür müsünüzü incelemekti.

Herkes mi terapi der.Ve daha yazamadığım o kadar çok şey varki kız arkadaşlarımı o kadar bunaltıyorum ki anlatamam.Bir tipsiz deyip nefret etmek istiyorum ondan birde çok yakışıklığı olduğunu beynim yalanlıyor.

Gerçekten terapi gerek.Çünkü çok ağır yaşıyorum..Bu kadar ağır geçmesi normal değil..

Kusura bakma ben yanlis anlamisim, hakkina girdim, affet..

Peki gitmek istemez misin psikiyatra?

Kusura bakma ben yanlis anlamisim, hakkina girdim, affet..

Peki gitmek istemez misin psikiyatra?

Yok hayır kafam çok karışık bende anlayamadım ne demek istediğinizi şu an gerçekten bazı şeyleri anltamıyorum bile.Kafam çok uyuşuyor şu günlerde.Diyorum ya her saniye aklımda inanın her saniye aklımda her konuda hemen aklıma gelir oldu.

Ayrılıktan sonraki haftalarda görücektiniz siz beni nasılım neler diyordum neler yapıyordum yine bu benim iyileşmiş halim oluyor..

Psikologa gittim bu ilişkiden tecrübeler bul çıkar dedi neden bu ilişkiyi yaşadın sana neler katmalı falan filan şeyler dedi.Ben geri kazanmaya çalışıyorum onu.O bana başka şeyler dedi..Tecrübeler tabikide çıkardım..Ama sonraki ilişkilerimde kullanmak istemiyorum ki ben.Onu istiyorum..Şimdi o başkalarının başkasını öpüyor kokluyor sarıyor ben ise buradan mutsuz yapayalnızım.

Ağlamaktan bıktım artık onun mutlu olmasınıda yediremiyorum.Psikayatrıyı düşünmüyorum direkt olarak antidepresan yazacak.Oda beni mahveder hayatımı düzenini bozacak.Daha önceden kullandım çok uyku yaptı.

git canım terapiye hiç çekinme. 3-4seansta çözüm bulacak psikolog olsaydı şu an çok ünlü olmuş, kitaplar falan çıkarıyor olurdu. sabredersen düzelir bu durum.

Yok hayır kafam çok karışık bende anlayamadım ne demek istediğinizi şu an gerçekten bazı şeyleri anltamıyorum bile.Kafam çok uyuşuyor şu günlerde.Diyorum ya her saniye aklımda inanın her saniye aklımda her konuda hemen aklıma gelir oldu.

Ayrılıktan sonraki haftalarda görücektiniz siz beni nasılım neler diyordum neler yapıyordum yine bu benim iyileşmiş halim oluyor..

Psikologa gittim bu ilişkiden tecrübeler bul çıkar dedi neden bu ilişkiyi yaşadın sana neler katmalı falan filan şeyler dedi.Ben geri kazanmaya çalışıyorum onu.O bana başka şeyler dedi..Tecrübeler tabikide çıkardım..Ama sonraki ilişkilerimde kullanmak istemiyorum ki ben.Onu istiyorum..Şimdi o başkalarının başkasını öpüyor kokluyor sarıyor ben ise buradan mutsuz yapayalnızım.

Ağlamaktan bıktım artık onun mutlu olmasınıda yediremiyorum.Psikayatrıyı düşünmüyorum direkt olarak antidepresan yazacak.Oda beni mahveder hayatımı düzenini bozacak.Daha önceden kullandım çok uyku yaptı.

Su an zaten hayatin cok kalitesiz. Surekli aci cekiyorsun. En azindan gunlerini daha rahat gecirirsin. Ilk iliskilerde yas da kucukse boyle olabiliyor. Bu sureci uzman destegi ile ilacli tedavi ile en az hasarla atlat. Sonra yeni bir iliski, yeni bir ask, fistik gibi olursun

Son düzenleme:
Su an zaten hayatin cok kalitesiz. Surekli aci cekiyorsun. En azindan gunlerini daha rahat gecirirsin. Ilk iliskilerde yas da kucukse boyle olabiliyor. Bu sureci uzman destegi ile ilacli tedavi ile en az hasarla atlat. Sonra yeni bir iliski, yeni bir ask, fistik gibi olursun

İşte ben öyle biri değilim birine bağlandığım zaman başkasıyla yapamam ki olmaz yani..lanet olsun yaa.

İşte ben öyle biri değilim birine bağlandığım zaman başkasıyla yapamam ki olmaz yani..lanet olsun yaa.

Ya hu inat etme dinle beni sen pisman olmazsin. Psikiyatra git pazartesi, basla tedaviye, canin sikilirsa da biz variz. Erkek cok korkma, biri olmazsa biri. Ama senden sadece bir tane var. Kendine iyi bakman lazim, iyi olman lazim

Bende yasiyorum su yazdiklarini burada dertlesmek konusmak eminim sanada cok iyi geliyordur.bak biz ayrilalida 4.5 ay oldu aci asla ilk gun ki gibi degil ilk gunler yerlere yata yata agliyordum sonra yatakta aglamaya basladim sonra gun oldu ciktim yururken agladim bankta agladim otobuste agladin barda agladim sonra bir an baktim ki ben artik aglayamiyorum.ozlemim cok buyuk ona karsi,icimde hala daha cok buyuk bir ask var ama acim gercekten diyorum bak ilk gun ki gibi degil.ki 7 ay oldu eminim seninde degildir.ben mesela ondan bir adim gorene kadar beklicem yeni bir hayat icin cunku suan buna cesaret edemiyorum.ama ben senin yerinde olsam illa sevgili olmakta degil farkli insanlarla farkli aktivitelerde bulunurdum kahveye yemege sinemaya konsere giderdim.o bir tercih yapmis baska bir hayat kurmus bunu kabullenmek evet bencede cok zor ama inan gun gelicek bunada alisacaksin.bastada dedim ya hic bir aci eskisi gibi kalmiyor.aci olsun yeterki özlem kalmasin...ve olurda ayrildi o kizdan sana geldi asla bu yanilgiya dusme inan su halini bile o zaman mumla ararsin bu tahmin ettigin gibi iyi birsey degil canim malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yasiyorum su yazdiklarini burada dertlesmek konusmak eminim sanada cok iyi geliyordur.bak biz ayrilalida 4.5 ay oldu aci asla ilk gun ki gibi degil ilk gunler yerlere yata yata agliyordum sonra yatakta aglamaya basladim sonra gun oldu ciktim yururken agladim bankta agladim otobuste agladin barda agladim sonra bir an baktim ki ben artik aglayamiyorum.ozlemim cok buyuk ona karsi,icimde hala daha cok buyuk bir ask var ama acim gercekten diyorum bak ilk gun ki gibi degil.ki 7 ay oldu eminim seninde degildir.ben mesela ondan bir adim gorene kadar beklicem yeni bir hayat icin cunku suan buna cesaret edemiyorum.ama ben senin yerinde olsam illa sevgili olmakta degil farkli insanlarla farkli aktivitelerde bulunurdum kahveye yemege sinemaya konsere giderdim.o bir tercih yapmis baska bir hayat kurmus bunu kabullenmek evet bencede cok zor ama inan gun gelicek bunada alisacaksin.bastada dedim ya hic bir aci eskisi gibi kalmiyor.aci olsun yeterki özlem kalmasin...ve olurda ayrildi o kizdan sana geldi asla bu yanilgiya dusme inan su halini bile o zaman mumla ararsin bu tahmin ettigin gibi iyi birsey degil canim malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani en azından yazmak iyi geliyor çünkü farkındalık kazandırıyor.Ay ben dışarda ağlamalarımı hatırladım şu an ne rezil olmuştum görenler yardım etmek istedi rahatsızlığım var sanmışlardı..

Tabikide artık ilk günkü gibi acı çekmiyorum ama aklımdan gitmeyişi özlem yaratıyor.Bilyiormusun ben geceleri yastığıma o diye sarılıyorum o diye öpüyorum deliriyorum yani yavaş yavaş..Niye bıraktın ki sen beni diye konuşmalar bile yapıyorum..Gece onun hayaliyle yatıp sabah gözlerimi açar açmaz yine onla başlıyorum güne.Tabi sonradan o sevgilisiyle sarmaş dolaş resimleri aklıma geliyor üzülüyorum.Bugün üzülmek yok diyorum ama bakıyorum tüm gün aklımda yine.Sevgiliyken bile bu kadar aklımda olmazdı o ya ama şimdii...

Ayol, ben senden beterim kuzum. Hem de 27 yasindayim, 1-2 yil daha aci cekip hayatimi rezil, b,k edecek gibiyim. Kendime Cherry kalk ayaga, insanlar evlenecek erkek bulma derdindeyken sen surekli aci cekiyorsun, kalk sen de sevgili ara diyorum ama nerde........benim hayatim seninkinden daha kalitesiz, surekli aci cekiyorum, mutlu oldugum tek bir an yok. Yani ben aci ceke ceke 30u bulucam sanirim, o zaman da yasim gecti ne salakmisim diye dovunucem..........Allah bana akil fikir vere, senin en azindan yasin genc kardes.

Ayol, ben senden beterim kuzum. Hem de 27 yasindayim, 1-2 yil daha aci cekip hayatimi rezil, b,k edecek gibiyim. Kendime Cherry kalk ayaga, insanlar evlenecek erkek bulma derdindeyken sen surekli aci cekiyorsun, kalk sen de sevgili ara diyorum ama nerde........benim hayatim seninkinden daha kalitesiz, surekli aci cekiyorum, mutlu oldugum tek bir an yok. Yani ben aci ceke ceke 30u bulucam sanirim, o zaman da yasim gecti ne salakmisim diye dovunucem..........Allah bana akil fikir vere, senin en azindan yasin genc kardes.

E ne yapıcaz peki ? Hep böyle yalnız mı kalıcaz ki

E ne yapıcaz peki ? Hep böyle yalnız mı kalıcaz ki

Kardes, senin yasin genc, mutlaka karsina birileri cikar.

Seni seven, mutlu etmek isteyen biri cikip ilgi gosterince, unutur gecer, yenisine goz kirpmaya baslarsin.

Yani kalp bosluk kabul etmiyor, hemen doluyor.

2 yil once cok aci cektigim oldu, ama bu herif bana her seyi untuturdu. Her asik oldugunda ayni sey oluyor bence, dunya o insandan ibaret hale geliyor.......en azindan bana her seferinde ayni sey oluyor:1: Bu meseleyi kalbini carptiran baska biri cikinca tamamiyle unutup gececeksin, gerisi hikaye bence.

Selam kızlar,

1 senelik bir birlikteliğim olmuştu.Çok seviyorduk birbirimizi çokta aşıktık.Birbirimizin sesini duyunca havala uçuyorduk mutluluktan ölüyorduk adeta.Ama olanlar oldu her güzel şey gibi buda bitti.Bitmemeliydi aslında.

O zamanlar o varken ayrılmak kolaydı aslında bazen ayrılık aklımdan geçiyordu ama onsuz naparım diye vazgeçiyordum.O güvenebileceğim en iyi adamdı.Ondan başkasını görmedim ben hayatımda..Onunla tattım aşkı sevgiyi mutluluğu bu kadar diyorum.Hani o kelebek etkisi var ya işte ilk kez o adam yaşattı onu bana.

Şimdi ayrıldık incir çekirdeğini doldurmayan sebeblerden dolayı..Sıkıldığını söylemişti sevgili olmaktan sıkıldım demek ne demek hiç çözmemiştim kısa süreli ayrıldık sonra bir olduk tabi dayanamadık.

Zamanlar geçti tekrar ayrılık oldu kendimden soğuttum onu.Aslında isteyerek soğutmadım ama işte öfke çirfkefliğim onun soğumasını sağladı.Çok pişmanım.Şimdi olsa sesini duysam mesaj atsa ve SENİ SEVİYORUM dese benden mutlusu olmazdı herhalde.Ayrılalı 7 ay oldu ama hala aklımda her saniye.Hayatımı mahvediyor.

Onsuz da yapamıyormuşum ben ve şimdi onun bir sevgilisi var facebooktan falan baktım gayet güzel bir kız arkadaşı olmuş mutlularda.Ben ise onun hiç aklına gelmiyorumdur.Ama benim ise her an aklımda..Çok özlüyorum onu.Onsuzluk bana keyif vermiyor mutluluğu yakalamıyorum huzur desen hiç yok.Bakın şu saatler oldumu geberiyorum içimde.Ağlıyorum gözlerim doluyor.Dayanamıyorum bu şekilde yaşamaya.

İnsan sevdimi ve ilk kez bu tür duygular yaşadımı unutamıyor ya.Güçlü olamıyorum.Tükeniyorum artık yaşam enerjim azaldı.Onun mutlu olmasını kaldıramıyorum anlıyormusunuz o mutsuz olsa inanın ben mutlu olmaya başlıcam diye düşünüyorum..Nasıl aşık etti bu adam beni nasıll..Nasıl bu kadar derin sevdim.Unutamıyorum kızlar unutamıyorum nolur bir yol yordam gösterin.Bir insan her saniye onu düşünürmü ya ? Delirmek üzereyim delirmeeeek ağlamaktan helak oldum çok özlüyorum onu çoook.Psikologa gittim faydası olmadı konuştu kendince ama gazı sadece 1 gün yetti 1 gün sonra yine aynı ben oldum.Olmuyor ya yapamıyorum işte...

Öncelikle burdan sana o şerefsizmiş,değmezmiş şöyleymiş böyleşmiş diyenleri yoksay..çünkü biz birinden ayrıldığımız zaman illaki onu kendimize ya da başkalarına kötüleyerek unutmaya çalışıyoruz..bu çok ironik olacak ama bu şekilde unutulmuyor..ve o kişiye de haksızlık yapmış ve hak yemiş oluyoruz..sıkılması veya ayrılması onun kötü biri olduğunu göstermez..sadece bitmiş..

Durumun kesinlikle kolay değil bende 2 ay evvel bir ayrılık yaşadığım için o sızıyı hissedebiliyorum..ben bile kendim ayrıldığım halde onu başkasıyla görmek hiç kolay olmazdı..sen ise ayrılmak istemediğin halde bunu yaşıyosun..

Burda bir arkadaş bana birini içinden atmak için olumlamalar verdi denemedim ama kendisi denemiş ve işe yaramış..ben bu konuda inanıp inanmamak konusunda çekimserdim ama geçen hafta terapist dedi ki insan kendine sürekli neyi tekrarlarsa sistem buna inanırmış yani bu olumlamalar,mantralar falan gerçekten yararlıymış..bunu söyleyeb soytarı yaşam koçları olsaydı asla kaale almazdım ama bunu söleyen çok bilgili ve çok güvendiğim biri..

Seni seven, mutlu etmek isteyen biri cikip ilgi gosterince, unutur gecer, yenisine goz kirpmaya baslarsin.

2 yil once cok aci cektigim oldu, ama bu herif bana her seyi untuturdu. Her asik oldugunda ayni sey oluyor bence, dunya o insandan ibaret hale geliyor.......en azindan bana her seferinde ayni sey oluyor:1: Bu meseleyi kalbini carptiran baska biri cikinca tamamiyle unutup gececeksin, gerisi hikaye bence.

Ya aslında beni mutlu edecek olan biri var.Ramazan oda.Onunla konuşurken mutlu oluyorum.Ki oda bana bazen yazar seninle konuşmaktan çok mutlu oluyorum beni çok mutlu ediyorsun gibi hoşlantı belirtelerini çok gösterdi ama bir sevgilisi var onun..Ama bana bakıyor bana resmen uslubuyla yavşıyor yavşıyor ağır kaçıyor belki ama işte ilgisini çok çok belli ediyor.Biz 1 ay kadar falan geceleri konuşurduk hoşumada giderdi ara ara muhabbeti sarardı bayahı.Ama sonradan mesaj atmamaya başladı..

Bir keresinde iyi geceler dedim gördü ama sabahında falan hiç cevap yazmadı.Kendisiyle bir kursta tanışmıştık ama kursta bitti tabi.beni..Herhalde hali hazırdaki sevgilisiyle ilgileniyor.Yada ben yanlış anlıyorum ilgisi yok ilgisini ben yanlış yere çektim.Ama kime sorsam o mesajlar hissedip atılan mesajlar dedi.Neden en başta ilgi gösteren erkek sonradan ilgisini bir anda kesip haftalarca mesaj bile atmaz ki ? her gün çevrimiçi oluyor neden bana yazmıyor..Sevgilisinden sıkıldığını bile söylemişti bana..

Öncelikle burdan sana o şerefsizmiş,değmezmiş şöyleymiş böyleşmiş diyenleri yoksay..çünkü biz birinden ayrıldığımız zaman illaki onu kendimize ya da başkalarına kötüleyerek unutmaya çalışıyoruz..bu çok ironik olacak ama bu şekilde unutulmuyor..ve o kişiye de haksızlık yapmış ve hak yemiş oluyoruz..sıkılması veya ayrılması onun kötü biri olduğunu göstermez..sadece bitmiş..

Durumun kesinlikle kolay değil bende 2 ay evvel bir ayrılık yaşadığım için o sızıyı hissedebiliyorum..ben bile kendim ayrıldığım halde onu başkasıyla görmek hiç kolay olmazdı..sen ise ayrılmak istemediğin halde bunu yaşıyosun..

Burda bir arkadaş bana birini içinden atmak için olumlamalar verdi denemedim ama kendisi denemiş ve işe yaramış..ben bu konuda inanıp inanmamak konusunda çekimserdim ama geçen hafta terapist dedi ki insan kendine sürekli neyi tekrarlarsa sistem buna inanırmış yani bu olumlamalar,mantralar falan gerçekten yararlıymış..bunu söyleyeb soytarı yaşam koçları olsaydı asla kaale almazdım ama bunu söleyen çok bilgili ve çok güvendiğim biri..

Evet olumlalamalar ile benden karşılaştım deniyorum onlarıda :)

Canım özel olmazsa ne zaman ayrıldınız ne zamandır acı çekiyorsun? Bende ayrılalı 2 ay oldu hala acı çekiyorum ve hala kimseyi düşünemiyorum sadece ne kadar sürüyor merak ediyorum..
Aynı yaştayız..ve ben ilkkez aşık oldum..çok zor beğenen ve çok zor hoşlanan bir insanım..ruh ikizi olayı gerçekmiş..ama yürümedi sevgi yetmiyor bazen

cherry canım ben 29 oldum taş gibiyim maşallah :32: o kadar acı çekiyorsan bence Allah ın isimlerinden çek bende çok üzülüyorum sevgilimle ayrılalı 3 ay falan oldu bende seviyorum ama Allah a şükür esmaları ve salavat çektiğimden beri rahatım bence sende öyle yap.özellikle "ya Latif" 129 defa hergün dene ve gör

canım böyle herşeye maydonoz oluyormuş gibi hissetsemde yazmadan edemiycem. aşk doktoruyumda o yüzden :1: neyse bebişko ilk 2 ay çok kötü geçti bende ama bu arada hergün esmalardan çektim.şimdi 3 ay oldu galiba tam bilmiyorum ne arıyor ne soruyor .bana dönmesi için dua ediyorum esma çekiyorum bana dönmese bile çokta umurumda olmuyor tavsiye ederim :1:

Canım özel olmazsa ne zaman ayrıldınız ne zamandır acı çekiyorsun? Bende ayrılalı 2 ay oldu hala acı çekiyorum ve hala kimseyi düşünemiyorum sadece ne kadar sürüyor merak ediyorum..
Aynı yaştayız..ve ben ilkkez aşık oldum..çok zor beğenen ve çok zor hoşlanan bir insanım..ruh ikizi olayı gerçekmiş..ama yürümedi sevgi yetmiyor bazen

Back
X