- Konu Sahibi Keyfekederr
Canım özel olmazsa ne zaman ayrıldınız ne zamandır acı çekiyorsun? Bende ayrılalı 2 ay oldu hala acı çekiyorum ve hala kimseyi düşünemiyorum sadece ne kadar sürüyor merak ediyorum..
Aynı yaştayız..ve ben ilkkez aşık oldum..çok zor beğenen ve çok zor hoşlanan bir insanım..ruh ikizi olayı gerçekmiş..ama yürümedi sevgi yetmiyor bazen
Bende ilk kez aşık oldum hatta ilk sevgilimdi o bende insanlardan zor hoşlanırım çok eleyiciyimdir.Hatta evlilik hayallari bile kurduk biz bunla o kadar çok şey düşündük ki anlatamam.Ben karnıma bir yastıktan bebek yapmıştım o mutlu oluyordu o zaman bende onun mutluluğuya mutlu oluyorum..Ya biz hep geleceğimizi düşündük ama olmadı işte ya.Evlenilecek adamdı o..Hatalarım benimde var onunda vardı ama en çok benim bence.Ben bitmesine neden oldum kabulleniyorum artık..Keşke hala beraber olsak 1 sene değilde senelerce devam ettirirdik ya aslında biz.Ama o sıkılmıştı sevgili olmaktan sıkılmıştı hala anlamıyorum bunuda tabi..Mutluluk ondaydı..
Ben 7.ayı yaşıyorum hala acısı var aklımdan da çıkmıyor.Aslında ben çıkarmıyorum çünkü ona karşı bağımlıyım hala.Geceleri yastığıma o diye sarılıyorum.Ama o başkasıan gerçekten sarılıyor düşüncesi aklıam gelince deli oluyorum...Ben aşırı duygusalım ya dokunsan ağlarım o derecede herkesde aynı süre değildir herhalde..Umarım kısa zamanda unutursun onu.Ama sevincede unutmak falan olmuyor ya...