Dayanamıyorum artık....

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
32
Dayanamıyorum artık soğuk davranmasına bu geceki son konusmamiza bakın
[13/08 22:35] o: Ben yatyrum yawrum
[13/08 22:41] ben: Erkencisin
[13/08 22:47] o: Yorgunum
[13/08 22:48] ben: Biliyorum
[13/08 22:48] o: Sen ne alemdesin
[13/08 22:48 ben: Hiç aynı tv izliyorum
[13/08 22:49] ben: Yorgunsun mesgulsun biliyorum ama arada benimle de ilgilenmeni istiyorum
[13/08 22:49] o: Tamam canım
[13/08 22:49] ben: Beni çocuk gibi başından savma turgay rica ediyorum
[13/08 22:54] Ben: Ben kime diyorum ki sanki
[13/08 22:56] Ben: Allah rahatlık versin.
Okundu bile yapmadı mesajlarımi cildiricam artık üstüne gitmemeye çalışıyorum zor günler yasiyo sıcakta bütün gün dışarda çalışıyor kardeşi askere gidecek öbür gün..hepsini biliyorum ama zoruma gidiyo Su An salya sümük ağlıyorum zor tutuyorum kendimi kötü msj atipta ayrilicam diye çünkü seviyorum onu ayrilsam daha çok uzulucem bana yardım edin lütfen bişey söyleyin yapmalıyım......

Ben sana ne yapacagını söyliyim tabii yapabilirsen.. Ki çok az kadın bunu yapabilir başarılıda olur.. Ona yazma hiçbirşey yokmuş gibi davran o yokmuş gibi olurda sana yazarsa kısa cevap ver tamam evet sağol iyiyim gibi... Yapması zor ama onunda bir yolu var kendini meşgul et hayatının merkezinde o oldugu için hep onu düşünğyorsun sanki dünya ondan ibaretmiş gibi.. Bi puzzle al veya teline oyun indir kitap oku gezmeye çık vakti bir şekilde geçir yazarsa düşme üstüne gec cevap ver sorarsa işim vardı de yoğundum de yani hayatının ondan ibaret olmadığını ona göster.. Arkadasın dediği gibi önce ılık bir duş al.. Bu dediklerimin uzun vadede ne kadar işe yaradığını göreceksin ağlamana bile değmez..

Ama ben kendimdeyim daha ne yapayım sıkmıyorum yormuyorm daha ne yapim
Arkadaşım sen suan ona mesaj atarsan olay büyür. Kafanı dağıtman için rahatla diye öyle diyoruz. Sen şimdi mesaj attın diyelim, nasıl bir cevap bekliyorsun. .? Tamam sevgilim yorgunum uyumam senle konuşayım sabahda ise gitcem senin için değer demesini mi bekliyorsun. Ama oni da anlamak lazım. Suan konuşmak değilde izinli olduğu zaman sakin kafa ile bu durumu ona izah edersen belki daha iyi olur. Yok dayanamıyorum deyip atağa geçersen onu huzursuz edersin, sende pişman olursun. . Hepimiz böyle süreçler yaşıyoruz, yanlız değilsin yani. Her kadın ilgi ister, ama hayat şartları belli yapacak bişey yok...

Ben sana ne yapacagını söyliyim tabii yapabilirsen.. Ki çok az kadın bunu yapabilir başarılıda olur.. Ona yazma hiçbirşey yokmuş gibi davran o yokmuş gibi olurda sana yazarsa kısa cevap ver tamam evet sağol iyiyim gibi... Yapması zor ama onunda bir yolu var kendini meşgul et hayatının merkezinde o oldugu için hep onu düşünğyorsun sanki dünya ondan ibaretmiş gibi.. Bi puzzle al veya teline oyun indir kitap oku gezmeye çık vakti bir şekilde geçir yazarsa düşme üstüne gec cevap ver sorarsa işim vardı de yoğundum de yani hayatının ondan ibaret olmadığını ona göster.. Arkadasın dediği gibi önce ılık bir duş al.. Bu dediklerimin uzun vadede ne kadar işe yaradığını göreceksin ağlamana bile değmez..
Kısmen bunları yapıyorum ama ona msj yazilmayinca o benim gibi triplere girmiyo oda umursamiyo farkına bile varmiyo hatta öyle kısa cevaplar atınca yazcagi varsada yazmiyo

Sen ilgiyi çek bir kaç gün. Aradığında hemen ulaşamasin. Yarım saat 1 saat sonra dön Ayy görmedim canım sarjdaydi. Duştaydim gibi bahaneler sun.

Mesajlara da aynen geç ve kısa cevaplar yaz. Erkenden yatıyorum de ama arada nete gir mesela. Görsün emin ol kuduracak.

Ne oluyor be diyecek. Kararlı ve sabırlı ol düzeltecek kendini.

Arkadaşım sen suan ona mesaj atarsan olay büyür. Kafanı dağıtman için rahatla diye öyle diyoruz. Sen şimdi mesaj attın diyelim, nasıl bir cevap bekliyorsun. .? Tamam sevgilim yorgunum uyumam senle konuşayım sabahda ise gitcem senin için değer demesini mi bekliyorsun. Ama oni da anlamak lazım. Suan konuşmak değilde izinli olduğu zaman sakin kafa ile bu durumu ona izah edersen belki daha iyi olur. Yok dayanamıyorum deyip atağa geçersen onu huzursuz edersin, sende pişman olursun. . Hepimiz böyle süreçler yaşıyoruz, yanlız değilsin yani. Her kadın ilgi ister, ama hayat şartları belli yapacak bişey yok...
İlgiye aşık biriyim ama inan onu hiç zorlamiyorum verdiği kadarıyla yetiniyorum ama artık benimde sabrım tasiyo gururum eziliyo resmen oysa o kadar güzel zamnlarimiz olduki şimdi bunlar zoruma gidiyo ilk çıkmaya basladigimzdan beri evlilk düşünmüyorum derdi daha geçen ay seni alicam deyip evlilik hayalleri kurdu ben onun tabularini yikmistim ama gene biseyler oldu uzaklaştı

X